Nieuw

Kijker draait op voor miljoenentekort NPO

Door: Berend Sommer

De NPO komt op termijn 60 miljoen euro tekort door tegenvallende reclame-inkomsten. Maandag werd bekend dat het kabinet niet bijspringt. NPO-directeur Shula Rijxman (foto) wil nu de rekening doorschuiven naar de kabelmaatschappijen, en indirect dus naar de kijker.

Dat meldt De Telegraaf na een gesprek met Rijxman. Arie Slob, minister voor Media, wil dat de NPO het gat op de begroting dicht door te bezuinigen. Daar voelt Rijxman weinig voor. In 2019 ontstaat er waarschijnlijk een gat in de begroting dat oploopt tot 60 miljoen euro, omdat de inkomsten van de NPO uit reclamezendtijd snel dalen. Sneller dan verwacht.

Lees verder:

https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2017/11/npo-wil-dalende-reclame-inkomsten-verhalen-op-kijker-563615/?utm_source=TripolisDialogue&utm_medium=nieuwsbrief&utm_term=&utm_content=&utm_campaign=els_28nov17

Doe mee met 8.470 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4988 Articles)
Altijd in oppositie.

4 Comments on Kijker draait op voor miljoenentekort NPO

 1. Grappig, eerst vullen ze de TV met propaganda en herhalingen en shit programma’s, dan lopen de adverteerders weg omdat een deel van de kijkers heeft afgehaakt en niet voor shit ennpropagand wil betalen noch tijd aan besteden, en vervolgens willen ze de boel duurder maken om meer shit en propaganda het land in te slingeren……hier is duidelijk de marktwerking aan het werk en faalt de directie gigantisch……en net als bij de politiek niet omdraaien omdat de weg doodloopt maar gewoon ontkennen en doorgaan, kop in de kont van de volgende op rij…..

  Ach, het sterft ook uit, natuurwet in werking….

  Like

 2. Je betaald al belasting om dat zooitje daar draaiende te houden, dan moeten zij ook laten zien wat ze er mee gedaan hebben.
  Daar heb ik al een keer voor betaald.

  Like

 3. Paul de Leeuw, Eva Jinek, Jeroen Pauw, Antoinette Hertsberger en nog een stelletje NPO-grootgraaiers er uit en je hebt zo een aantal miljoenen bespaard.

  Like

 4. Ton Deuze // november 29, 2017 om 14:01 //

  Net een paar weken internet in huis, kreeg ik een tip vanwege dit:
  https://welketoekomst.files.wordpress.com/2013/03/ieder-doelgroepje-2013-03-04.pdf
  Schokkend: Brussel en Den Haag tolereren al jaren concurrentievervalsing door
  de publieke grootverdieners in Hilversum.
  Laaste nieuws: de kersverse media-specialist A.Slob zegt dat de knip dicht blijft.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: