Nieuw

Illegale immigrant veroordeeld voor moord – vermoordde zijn stiefdochter met een bijl

Lumi Durim, 36, was illegaal in Zweden toen hij zijn stiefdochter met een bijl doodsloeg.

Zweden – De 36-jarige Albanees Lumi Durim had net te horen gekregen dat zijn asielaanvraag was afgewezen en dat hij zich illegaal in Zweden bevond toen hij in mei zijn stiefdochter met een bijl doodsloeg. Hij heeft het meisje vermoord door haar herhaaldelijk met een bijl op haar hoofd te slaan. Het vonnis is vastgesteld op 18 jaar gevangenisstraf en deportatie.

Het was in een appartement Sunne in Värmland op 21 mei van dit jaar toen Lumi Durim de dochter van zijn vriendin met een bijl vermoordde.

– Ik pakte de bijl en sloeg haar, zei Durim over het incident tijdens een politieverhoor.

– Hoe moet je weten hoeveel keer je geslagen hebt als je boos bent?

Volgens de rechtbank heeft de 36-jarige Albanees haar meerdere malen op haar hoofd geslagen, waardoor de 20-jarige vrouw zoveel hersenschade opliep dat ze uiteindelijk stierf. De man heeft ook verhinderd dat de moeder en de zus het slachtoffer hielpen. De omstandigheden in deze zaak zijn zeer verergerend, vindt de rechtbank.

Toen de man vervolgens contact opnam met SOS Alarm, had de politie geen patrouille beschikbaar, waardoor er een geschil ontstond tussen de politie en het SOS-alarm of het ambulancepersoneel zelfstandig het gewonde meisje kon ophalen, hoewel Lumi Durim nog steeds op de plaats aanwezig was. Uiteindelijk kwam een ​​ambulancehelikopter ter plaatse, maar het leven van het slachtoffer kon niet meer worden gered.

Er is geen duidelijk motief voor de aanval, hoewel uit het onderzoek bleek dat ze met elkaar onenig waren. Volgens familieleden had het meisje de immigrant bekritiseerd omdat hij niet meehielp in het huishouden.

De advocaat van de veroordeelde zegt tegen GT dat de man een bedreiging wilde neutraliseren die hij voelde. Maar deze verklaring wordt niet gedeeld door de officier van justitie.

– Er is duidelijk vastgesteld dat hij zich niet bedreigd kon voelen door haar, zegt aanklager Per Svensson tegen GT, erop wijzend dat het een pure executie was.

Bovendien tonen documenten uit het buitenland aan dat Lumi Durim al eerder iemand heeft vermoord.

De districtsrechtbank van Värmland verwijst naar Griekse juridische documenten, waaruit duidelijk blijkt dat de Albanees rond het millennium met opzet een man in Griekenland heeft gedood. Volgens de rechtbank was het vonnis 15 jaar en 9 maanden. Hoeveel van deze gevangenisstraf is uitgezeten is echter onduidelijk. De 36-jarige beweert zelf dat deze informatie niet juist is.

Lumi Durim is een Albanese staatsburger en heeft een Albanese tolk nodig. Toen hij dit jaar zijn stiefdochter in Zweden vermoordde, was zijn asielaanvraag afgewezen en was hij dus illegaal in het land.

De officier van justitie had levenslang geëist, maar de rechtbank van Värmland veroordeelde in plaats daarvan tot 18 jaar gevangenis en uitzetting. Dit wordt gemotiveerd door de snelle aanval en het slachtoffer snel het bewustzijn verloor.

“De omstandigheden zijn niet van zo’n ernstige aard dat tot levenslange gevangenisstraf moet worden veroordeeld”, schrijft de rechtbank.

Tegen het vonnis kan beroep worden aangetekend.

Bron:

http://www.friatider.se/illegal-invandrare-d-ms-f-r-mord-slog-ihj-l-sin-styvdotter-med-yxa

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 944 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6369 Articles)
Altijd in oppositie.

8 Comments on Illegale immigrant veroordeeld voor moord – vermoordde zijn stiefdochter met een bijl

 1. “De omstandigheden zijn niet van zo’n ernstige aard dat tot levenslange gevangenisstraf moet worden veroordeeld”, schrijft de rechtbank.

  Wat je moet je dan wel niet allemaal nog meer uitvreten, als het inslaan van iemand kop met een bijl, blijkbaar nog niet voldoende is om het van een dermate ernstige aard te laten zijn.

  Liked by 1 persoon

 2. Sylvana Simons voor aap uitschelden.

  Liked by 2 people

 3. Ach natuurlijk, zolang je het woord neger maar niet gebruikt in een bericht.

  Liked by 1 persoon

 4. Vieren delen voor een beetje rechtigheid en tot varkens voer verwerken.

  Like

 5. bp633livenl // november 28, 2017 om 16:35 //

  Albanezen zijn moslims en bij hun is dat dus koeltoer.

  Like

 6. omdat het slachtoffer snel het bewustzijn verloor, dus dat is niet zo erg, het arme kind is dood, is het gek met een klap op je hoofd dat je het bewustzijn verliest, ze moeten die rechters allemal een klap met een hamer op hun hoofd geven, kijken of ze het nog niet zo ernstig vinden
  en die moeder is ook niet goed bij haar hoofd om met een kerel uit Albanie om te gaan,nu is ze haar dochter kwijt, alleen die criminele kop al van die vent, Had zij niet met die kerel omgegaan had haar dochter nog geleefd, stom wijf

  Like

 7. Esperanza // november 28, 2017 om 23:54 //

  Hier in Sanje staat nu de kraan open en het Rode Kruis paraat om de aielparasietn te pamperen.

  Paar dagen geleden werd d’r hier in jachthaven nog een zooitje welkom geheten.

  https://www.spanjevandaag.com/23/11/2017/tientallen-vluchtelingen-in-boten-aangekomen-aan-de-costa-blanca/

  ‘Lijkt erop dat de route tussen Marokko en Spanje weer populair is geworden bij de vluchtelingen aangezien de route tussen Libië en Italië moeilijker is. Ook Griekenland laat men meer links liggen waarbij Spanje weer populairder is geworden. Daarnaast is de route tussen Marokko en Spanje vele malen korter dan de alternatieve routes.’

  https://www.spanjevandaag.com/14/08/2017/aantal-bootvluchtelingen-naar-spanje-dit-jaar-alweer-drie-keer-meer-dan-vorig-jaar/

  Like

 8. Nou maar hopen dat ze in Spanje blijven en niet naar Zweden komen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s