Nieuw

Haat-imam hoeft België niet uit

BRUSSEL – De imam van de Grote Moskee van Brussel hoeft België toch niet te verlaten. De regering had de verblijfsvergunning van Abdelhadi Sewif vorige maand ingetrokken omdat hij een gevaar voor de samenleving en de nationale veiligheid zou zijn, maar dat besluit heeft de Raad voor Vreemdelingenbetwistingen vernietigd.

De imam van de door Saoedi-Arabië gefinancierde moskee is volgens staatssecretaris Theo Francken (Asiel en Migratie) een geradicaliseerde salafist. Zijn verblijfsrecht werd vervolgens ingetrokken.

De imam tekende beroep aan en kreeg volgens zijn advocaat gelijk.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1361325/brusselse-imam-hoeft-belgie-niet-uit

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 944 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6368 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on Haat-imam hoeft België niet uit

 1. bp633livenl // november 28, 2017 om 16:40 //

  Volgens de resolutie van Straatsburg mogen ze hier hun cultuur uitdragen dus die gevaarlijke soepjurk mag natuurlijk hier blijven want haat geweld en onderdrukking hoort bij die cultuur.
  En zeg er eens iets van

  Liked by 1 persoon

 2. “we cannot pray over the souls of non muslims”, but we can sure as hell prey on their wives, kids and animals and old because it is out holy duty. En die tekst is compleet.

  Imans zijn gewoon de reden dat intergratie nooit zal lukken, ze houden het aanpassen compleet tegen. Gooi alle moskeene plat, gooi alle iman’s in de kliko en alles uit Noord Afrik terug de zuilen van Hercules* voorbij en misschien, heel misschien komt het nog goed met deze wereld.

  * De zuilen van Hercules is de oude benaming voor de rots van Gibraltar en die van Ceuta. Als twee pilaren aan het einde van de middelandse zee, waar de rand van de wereld achter ligt.

  Liked by 1 persoon

 3. Ook België heeft dus de handdoek in de ring gegooid

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s