Nieuw

Folgen der Asylkrise: Mehr Kinder auf Hartz IV angewiesen

BERLIN. Die Zahl der auf Hartz-IV Leistungen angewiesenen Kinder in Deutschland ist gestiegen.

Demnach lebten im Juni des laufenden Jahres mehr als zwei Millionen Menschen unter 18 Jahren in Hartz-IV-Bedarfsgemeinschaften, heißt es in einer Studie der Bundesagentur für Arbeit. Das ist ein Anstieg um fünf Prozent im Vergleich zum Juni des Vorjahres, als es etwa 100.000 Kinder und Jugendliche weniger waren.

Als Hauptgrund für den Anstieg nennt die Bundesagentur die erhöhte Einwandererzahl. Mehr als 580.000 Jugendliche mit ausländischen Wurzeln seien auf Hartz IV angewiesen. Dies bedeute eine Steigerung von 41 Prozent gegenüber 2016.

Immer mehr Kinder aus Bulgarien und Rumänien in der Statistik

Die meisten von ihnen stammen aus Syrien (205.000), dem Irak (51.000) und Afghanistan (37.000). Zunehmend kommen die betroffenen Kinder aber auch aus Rumänien (30.340) und Bulgarien (27.828). Seit Anfang 2014 gilt für Staatsangehörige dieser Länder volle Freizügigkeit innerhalb der Europäischen Union…

weiterlesen>>
jungefreiheit
Also published on Zeepertje.com

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 942 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1532 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

1 Comment on Folgen der Asylkrise: Mehr Kinder auf Hartz IV angewiesen

 1. bp633livenl // november 28, 2017 om 16:32 //

  Dankzij mutti Merkel gaat de verzorgingsstaat daar in Duitsland het afvoerputje in.
  En dat zal ook wel de opzet zijn van de zogenaamde elite.
  Op ARD en ZDF bijna dagelijks debatten van zogenaamde deskundigen en politici die over een nieuw te vormen regering debatteren maar niemand vraagt zich af of Duitsland [ en andere West-Europese landen ] over zo’n 30, 35 jaar nog bestaat.
  Over dertig jaar is de autochtone bevolking zo gekrompen en de mohammedaanse zo gegroeid dat er tegen die tijd een verschrikkelijke burgeroorlog is uitgebarsten of heel West en Noord=Europa is een kalifaat met inbegrip van de sharia.
  Meer smaken zijn er dan niet meer.
  Ik weet wel zeker dat dit gaat gebeuren en daar hoef je geen profeet voor te zijn om dat te zien aankomen.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s