Nieuw

Brusselse politieagenten geven de moed op: “90 procent van wat wij doen heeft geen enkele zin”

Oh ja, en ze kregen ook te horen tijdens de rellen van kansenparels dat ze vooral niet moesten ingrijpen.

Het Belgische magazine Humo is met een schokkend relaas gekomen over de rellen van kansenparels in Brussel en de reactie daarop — of eigenlijk: het gebrek aan een reactie — van de politie. Uit het verslag blijkt duidelijk dat de politieagenten te horen kregen tijdens de rellen dat ze vooral niet mochten ingrijpen.

DDS >>

Zie ook:

Brusselse politie beducht voor nieuwe rellen morgen

Charles Picqué over rellen in Brussel: “Het heeft geen zin om plezante activiteiten te organiseren voor die jongeren. Het zijn vandalen”

Mohammedanen weer op oorlogspad in Brussel – politie kan het niet aan (video)

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8297 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Brusselse politieagenten geven de moed op: “90 procent van wat wij doen heeft geen enkele zin”

 1. ” time for a change “

  Liked by 1 persoon

 2. Dat heet angst voor een burgeroorlog?

  Liked by 1 persoon

 3. “n burgeroorlog is verschrikkelijk, maar als de politiek zo doorgaat en het beleid niet 100 graden omgekeerd, op de duur onvermijdelijk

  Like

 4. ..90 procent van wat ze doen heeft nut…maar wel constant achter die flitskast zitten of de eigen burger afzeiken dat ze iets niet mogen of verkeerd hebben gedaan. Ons hele systeem is gebaseerd op afzeiken en onderdrukken, zelfs werken en sparen om een eigen huis te hebben word gestraft, zelfs op doodgaan staat voor de nabestaanden een boete……en dan nog eisen dat we sociaal gaan zijn en helpen onszelf te laten vervangen ! Van de pot gerukt zijn ze. De enige reden waarom hier geen grote troep is heeft te maken met hoe mensne het leven zien en de ruimte die ze een ander geven. Gaan ze genetisch afval importeren en vervolgens geven ze het zooitje het recht om op de straat belasting te heffen……

  Van de pot gerukt !

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: