Nieuw

Boze Hongaren betogen morgen in Brussel

Als het over islamisering en asiel-invasie gaat volgen Hongarije, Polen en andere centraal-Europese landen al geruime tijd een heel ander beleid dan het lakse linkse West-Europa. Europa is blank en christelijk, zo klinkt het daar, en dus willen wij de mosliminvasie niet. De grenzen blijven dus dicht. Grote islamitische terreuraanslagen zijn daar dan ook onbekend en de kerstmarkten verlopen er zonder betonblokken en rellen.

Maar via het steunen van ondermijnende NGO-netwerken als dat van Soros probeert de EU ook deze landen te breken.

React >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 942 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8714 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Boze Hongaren betogen morgen in Brussel

 1. Tijl Uylenspiegel // november 28, 2017 om 23:19 //

  Wie had dat ooit op voorhand kunnen bedenken dat uitgerekend voormalige Oostbloklanden voor ons op de bres zouden gaan staan.

  Like

 2. templars2017 // november 29, 2017 om 02:20 //

  De wereld veranderd Tijl, en wij moeten mee de verandering ondergaan willen of niet .
  Aan de verandering kunnen wij niets doen ,wel aan de manier waarop de verandering gebeurt ,als we met zaken niet akkoord gaan dan hoeven we ze ook niet te aanvaarden ,doch het is de vuile politiek en hun vuile spelletjes over de macht die ons verhinderen om onze stem te laten horen en onze mening te laten gelden ,ook al beweert de politiek het tegenovergestelde.
  In de nood kent men zijn vrienden ,of die vrienden nu oost of west zitten speelt hier geen rol,als ze dezelfde waarden delen hebben allen een gemeenschappelijk doel.
  Vergeet niet dat de Polen de Oostenrijkers hebben geholpen om de islam veroveraars tegen te houden aan de grens van Wenen in 1683.
  De landen die in hun geschiedenis daar mee te maken hebben gehad zijn zeer weigerachtig en achterdochtig ,uitgenomen als ze lid zijn van de EU.
  Het is alsof het hoofdstuk van islam verovering uit de geschiedenis wordt weggeveegd als je tot de EU toetreed.
  In ieder geval als ze in Brussel op straat gaan komen dan is de statement dubbel ,één het is een Europees land dat komt betogen tegen een gevaar voor Europa ,een gevaar dat wordt geminimaliseerd, dus heeft de betoging een zin om de slapenden wakker te schudden.
  Twee ,het is een signaal aan de voddekoppen dat er nog landen zijn die niet de angst hebben om hun tanden te tonen en die durven neen te zeggen tegen wat hen opgedrongen wordt.
  Ook aan de EU is het een duidelijk signaal,of die het gaan verstaan is een andere vraag.
  Nu gaan we zien wat de ordediensten waard zijn ,want een tegenbetoging zal er zeker zijn ,de islamietjes gaan weer op hun te lange tenen getrapt zijn.
  Het belooft een spannende dag te worden daar in Brussel……..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s