Nieuw

Beloning voor het uitknijpen van de burger – Dijsselbloem (PvdA) mogelijk toch nog zes maanden voorzitter Eurogroep

EU-bronnen achten het niet ondenkbaar dat Jeroen Dijsselbloem nog zes maanden langer aanblijft als voorzitter van de eurogroep. Europees Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker zou aandringen op dit scenario omdat de verlenging Duitsland en Oostenrijk goed zou uitkomen, zo meldt het ANP. Beide landen hebben een demissionaire regering en derhalve nog geen nieuwe minister van Financiën.

In oktober kwam de eurogroep overeen dat Dijsselbloem zijn tweede termijn kon uitdienen ook als hij geen minister meer was.

WNL >>

Doe mee met 929 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8277 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Beloning voor het uitknijpen van de burger – Dijsselbloem (PvdA) mogelijk toch nog zes maanden voorzitter Eurogroep

  1. En er nog trots op zijn doordat je om die reden langer mag aan blijven. Niet vanwege je capaciteiten maar vanwege het feit dat het die landen goed uit komt dat er nog even een clown en marionet blijft zitten. Geweldig toch. Goed gedaan jochie.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: