Nieuw

Arabieren houden negers, die elkaar opeten, als slaven – Anti-Pieten protesteren tegen blanken die slavernij afschaften

“Ik zag met eigen ogen hoe de dijen van een overledene in stukken gesneden en opgegeten werden”

Twee weken geleden pakte CNN uit met een reportage over moderne slavernij in Libië. De Amerikaanse zender filmde er hoe jonge vluchtelingen en migranten verkocht werden aan de hoogste bieder. Zo ging een sterke ‘landarbeider’ van de hand voor 1.200 dinar (zo’n 740 euro; nvdr). Een van de slachtoffers getuigt nu bij France Info over de hel die hij meegemaakt heeft. De Kameroener wist zijn vrijheid terug te kopen en woont intussen al bijna een jaar bij een van zijn naasten in Frankrijk.

De nieuwkomers werden van elkaar gescheiden en een eindje meegenomen in de woestijn. “We werden geslagen en moesten onder bedreiging van hun geweren met ons gezicht tegen de grond gaan liggen. De aanwezige vrouwen werden vervolgens verkracht.”

HLN >>

Tegenstanders Zwarte Piet willen protesteren in Dokkum

Tegenstanders van Zwarte Piet zijn van plan om zaterdag in Dokkum te protesteren. De actiegroepen Zwarte Piet is Racisme, Stop Blackface, Free Your Mind, Doorbraak en Progressive Groningen hebben de manifestatie aangekondigd.

De actiegroepen kondigen de demonstratie aan als een manifestatie voor de vrijheid van meningsuiting en demonstratierecht. “Vind je dat de vrijheid van meningsuiting en demonstratierecht voor alle Nederlanders moet gelden? Kom dan op zaterdag 2 december naar Dokkum”, luidt de oproep van de actiegroepen. De groepen willen een “krachtig geluid laten horen voor alle mensen die de afgelopen jaren monddood zijn gemaakt door de autoriteiten”.

NOS >>

Quran (33:50) – “O Prophet! We have made lawful to thee thy wives to whom thou hast paid their dowers; and those (slaves) whom thy right hand possesses out of the prisoners of war whom Allah has assigned to thee” This is one of several personal-sounding verses “from Allah” narrated by Muhammad – in this case allowing a virtually unlimited supply of sex partners. Other Muslims are restricted to four wives, but they may also have sex with any number of slaves, following the example of their prophet.

Quran (23:5-6) – “..who abstain from sex, except with those joined to them in the marriage bond, or (the captives) whom their right hands possess…” This verse permits the slave-owner to have sex with his slaves. See also Quran (70:29-30). The Quran is a small book, so if Allah used valuable space to repeat the same point four times, sex slavery must be very important to him. He was relatively reticent on matters of human compassion and love.

Quran (4:24) – “And all married women (are forbidden unto you) save those (captives) whom your right hands possess.” Even sex with married slaves is permissible.

Quran (8:69) – “But (now) enjoy what ye took in war, lawful and good” A reference to war booty, of which slaves were a part. The Muslim slave master may enjoy his “catch” because (according to verse 71“Allah gave you mastery over them.”

Quran (24:32) – “And marry those among you who are single and those who are fit among your male slaves and your female slaves…” Breeding slaves based on fitness.

Quran (2:178) – “O ye who believe! Retaliation is prescribed for you in the matter of the murdered; the freeman for the freeman, and the slave for the slave, and the female for the female.” The message of this verse, which prescribes the rules of retaliation for murder, is that all humans are not created equal. The human value of a slave is less than that of a free person (and a woman’s worth is also distinguished from that of a man).

Quran (16:75) – “Allah sets forth the Parable (of two men: one) a slave under the dominion of another; He has no power of any sort; and (the other) a man on whom We have bestowed goodly favours from Ourselves, and he spends thereof (freely), privately and publicly: are the two equal? (By no means;) praise be to Allah.’ Yet another confirmation that the slave is is not equal to the master. In this case, it is plain that the slave owes his status to Allah’s will. (According to 16:71, the owner should be careful about insulting Allah by bestowing Allah’s gifts on slaves – those whom the god of Islam has not favored).

The Religion of Peace >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9327 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Arabieren houden negers, die elkaar opeten, als slaven – Anti-Pieten protesteren tegen blanken die slavernij afschaften

 1. polderboy // november 28, 2017 om 19:41 //

  Vraag me altijd af wat waar is van die verschrikkelijke verhalen (punt 1) en of het niet de gevluchte slavendrijvers zijn i.p.v. de slachtoffers (punt 2). Een asielverhaal van wat zich ergens pakwegv 4000 kilometer heeft afgespeeld, is immers nauwelijks (meer) te controleren, terwijl dat met UNHCR gescreende vluchtelingen anders ligt, omdat die veel dichter bij de controleerbare ellende verblijven, en ter plaatse door UNHCR medewerkers daarop zijn gescreend.

  Wat de Amerikanen al decennia doen, vluchtelingen gespreid over de wereld uit UNHCR vluchtelingen kampen halen, is m.i. daarom beter.
  Allereerst heb je reeds grotere zekerheid dat je echte vluchtelingen binnen krijgt.
  Daarnaast hebben echte vluchtelingen, jong en oud, vrouw en kind, gelijke kansen, en niet alleen jonge kerels uit het Midden Oosten.
  Verder levert het gespreid over de wereld binnenhalen ook echte diversiteit op, i.p.v. zoals hier alleen maar voornamelijk jonge moslim mannen opnemen tot het hier ook een klein Midden Oosten wordt in de toekomst. Dat levert m.i. immers bepaald geen “diversiteit” op, afgezien van het feit dat het begrip diversiteit dusdanig vaag is, dat je er beleidsmatig alle kanten mee op kan:
  een stel Joden en waffen SSers in Auschwitz is ook een divers zootje immers…

  Like

 2. polderboy; kan je aub godverdomme niet zo vloeken met dat “echte diversiteit”?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s