Nieuw

Afghaan probeerde hulpverleenster te wurgen en verkrachten – “Hij is een jonge man die te snel volwassen is geworden”

De Afghaan noemde de vrouw "Mamma Habibi" en wilde haar partner vermoorden.

Het nieuwe spannende Zweden – Een werkneemster in een opvanghuis voor vluchtelingkinderen wist op het nippertje te ontsnappen aan een verkrachting door een Afghaan die haar in wurggreep hield.

– Hij is een jonge man die te snel volwassen is geworden en heeft geen tijd gekregen om kind te zijn, zegt het slachtoffer.

De vrouw verklaarde tijdens het proces dat ze ongeveer een jaar in de accommodatie in Skåne heeft gewerkt. Ze verklaarde dat ze meteen medelijden had met de Afghaanse man toen ze daar begon te werken.

– Hij was een verdoolde en boze man. We hebben veel arbeid verricht in een poging om hem veilig en succesvol te laten voelen, zei de vrouw.

Ze legde verder uit dat de Afghaan moeite had om “toevlucht” te zoeken bij het personeel, maar dat ze zelf een “goed en aardig contact” kreeg en beter kon helpen wanneer hij boos werd.

– Ik beschouwde hem als uit zijn krachten gegroeid, dat wil zeggen, een jongeman die te snel is gegroeid en geen kind is geweest. Hij opende zich meer en meer en begon zichzelf te ontdekken.

De Afghaan begon haar “Mamma Habibi” te noemen, kwam steeds dichterbij en wilde knuffelen.

– I love you. I kill Anders (de partner van de vrouw). You and me marry! kon hij soms uitroepen en begon zelfs op haar billen te tikken.

De Afghaan had “het moeilijk de grens te zien tussen genegenheid, aardig zijn en verliefd worden op een iemand”, constateerde het personeel.

Op een avond in begin november 2016, toen de vrouw alleen was met de man en ze samen Xbox speelden, wilde hij haar kussen en eiste dat ze haar borsten liet zien. Hij toonde ook zijn erectie door zijn stoffen shorts.

In de nacht van 24 november 2016 had de vrouw nachtdienst en was aan het slapen toen ze door luid kabaal wakker werd en ontdekte dat de Afghaanse man op de bovenste verdieping aan het rennen en “spelen” was. Toen ze terugkeerde naar de slaapkamer van het personeel zat hij daar op bed en verklaarde dat hij “gekust wilde worden”.

Toen ze weigerde werd ze op het bed geduwd. De Afghaan zat tegenover haar en probeerde haar neer te houden en betastte haar. Ze slaagde erin hem op de vloer te duwen, maar toen begon hij haar met zijn hand onder haar nachthemd te voelen. Hij likte haar op haar gezicht en op haar wangen, en ze kreeg schrammen over haar borsten en bloeduitstortingen op haar lichaam tijdens het gevecht met de Afghaan.

Volgens de aanklager hield de Afghaan de vrouw ook in een wurggreep en was van plan zijn beoogde slachtoffer te verkrachten. Hij werd echter op het laatste moment onderbroken toen een andere bewoner kwam aankloppen. De rechtbank schrijft in zijn arrest dat de Afghaan “anders naar alle waarschijnlijkheid zijn actie had voortgezet”.

“Het was alleen vanwege deze tijdelijke onderbreking dat er geen gevaar bestond dat het misdrijf werd voltooid”, schrijft de rechtbank van Helsingborg, die de handeling beoordeelt als een poging tot verkrachting.

Omdat de Afghaan, die opgroeide in Iran, verklaart heeft dat hij 17 jaar oud is (en 16 jaar ten tijde van het misdrijf), wordt hij volledig van gevangenisstraf ontslagen. In plaats daarvan is hij veroordeeld tot jeugdhulpverlening en 70 uur alternatieve straf.

De aanklager heeft geen deportatie geëist.

http://www.friatider.se/flyktingbarn-f-rs-kte-strypv-ldta-kvinnlig-betj-nt-han-har-blivit-vuxen-f-r-snabbt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 942 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6354 Articles)
Altijd in oppositie.

7 Comments on Afghaan probeerde hulpverleenster te wurgen en verkrachten – “Hij is een jonge man die te snel volwassen is geworden”

 1. bp633livenl // november 28, 2017 om 16:52 //

  Ja natuurlijk mag die Afghaanse barbaar in Zweden blijven want verkrachten hoort toch bij hun cultuur en daar moet je respect voor hebben, toch?

  Liked by 1 persoon

 2. Het meest bezopen is de laatste regel.

  Liked by 1 persoon

 3. het is spijtig voor deze dame, maar hoe haal je het sowieso in je hoofd om bij die lui die zich uitgeven voor kinderen te gaan werken, en die rotknul mag gewoon in Zweden blijven?
  die 70 uur alternatieve straf zal hem leren… nee na die zware straf zal hij niemand meer verkrachten, hou toch op

  Liked by 1 persoon

 4. Linkse zweefteef krijgt wat ze verdient.

  Liked by 1 persoon

 5. polderboy // november 28, 2017 om 21:18 //

  Een vrouw die door 20 Mekkanen wordt geslagen, verkracht en mishandeld, wordt op straat door iedereen gewoon genegeerd.
  https://www.jihadwatch.org/2017/11/sweden-nobody-helped-woman-raped-by-20-muslim-migrants-neighbors-have-learned-not-to-see-or-hear-too-much

  Lullen over mensenrechten, maar mensenrechten handhaven zijn ze te laf voor: allemaal EU ambtenaren gelijk de uitvreter Frans Timmermans in het klein, die Zweden

  Liked by 1 persoon

 6. Als je het hele verhaal goed leest, was die vrouw gewoon geil of verliefd op die kakkerlak, daarom speelde ze spelletjes met hem en kwam in haar nachthemd (??? ) naar zijn slaapplaats, Door haar gedrag dacht die gek dat zij hem ”wilde” , zij heeft het er zelf naar gemaakt, jammer dat het hem niet gelukt is, maar hij zal het later, op zeker, nogmaals proberen!
  Er zijn gekke vrouwen op de wereld, wat denk je van bewaaksters die verliefd ( of geilen ) op moordenaars en kinderverkrachters in gevangenissen of psychiatrische inrichtingen, komt regelmatig voor, op de hele wereld,
  Geen vrouwelijke medewerkers/bewakers in opvang ,of inrichtingen en gevangenissen of in de reclassering laten werken, dat is het spek bij de kat zetten

  Like

 7. Of dit bronstige individu werkelijk 16 jaar oud was ten tijde van zijn poging tot moord en verkrachting zullen we maar in het midden laten.

  Een gedegen onderzoek zou in strijd zijn met een groot aantal verdragen, dus zand erover.
  Het slachtoffer lijkt mij het prototype van een linkse goedmens die dergelijke confrontaties al of niet bewust opzoekt om zich daarna als zodanig te kunnen profileren.

  Het is eigenlijk jammer dat die nonnen niet meer op de werkvloer actief zijn (een uitgestorven fenomeen) die wisten wel raad met deze creaturen.
  Dik ingepakt in een soort boerka waren die al bij voorbaat beschermd tegen vrijpostige handelingen van jonge criminelen met een psychische afwijking. Een ijskoude waterstraal met een brandslang (minimaal 10 minuten) kon wonderen verrichten en bij herhaling werd zelfs een castratie in overweging genomen.
  Uiteraard onder het prevelen van een schietgebedje en het slaan van enkele kruistekens om het geheel een legaal en religieus tintje te geven.

  Een schrale troost is dat er nog enkele miljoenen van dergelijke primitieve individuen onderweg zijn naar Europa. Allemaal zielig, getraumatiseerd en op zoek naar blonde vrouwen en meiden om hun wat troost te bieden en bij een weigering een vrijbrief op zak om over te gaan tot aanranding, verkrachting en zelfs moord.

  Maar dat is blijkbaar het prijskaartje wat hangt op de weg naar gedwongen omvolking, islamisering en een diverse samenleving.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s