Nieuw

“Wat betekent het Brits te zijn?”

A London Mosque Called The Police On Me

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 942 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8719 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on “Wat betekent het Brits te zijn?”

 1. templars2017 // november 27, 2017 om 23:27 //

  Deze is steengoed ,geeft veel weer wat de sfeer is in London.
  Het is ongelooflijk hoe goed je de spanning voel die er heerst ,een soort van gespannenheid, heel herkenbaar.
  De bevraagden waren allemaal overtuigd over het multiculti gedoe en hoe goed het was ,voor hen ja ,niet voor de Londenaars , die zullen er wel anders over denken.
  Er waren een paar feiten die in het oog springen , eerst die baardaap die de crew in de gaten hield en dan heel botweg liet uitschijnen dat er iets ging komen en jawel een imam, die heel consequent ging vertellen dat ze geen mensen mochten lastig vallen ,de crew stond verdomme op een openbare plaats !! en nog ging die stinkbek hen de les lezen………
  Dan komt een patrouille van Indische origine hen zeggen dat ze niet voor de moskee mochten staan……..waarom niet? ,bang dat ze de een of andere terrorist zouden kunnen zien?
  Tweede feit gaat over het geen op de achtergrond te horen is ,dat jammerlijke geklaag voor dat klotevolk om naar de duivelskerker te komen om de wetten van allah te aanhoren, echt storend ,leef daar eens mee ,om knetter van te worden…..
  dan heb je inderdaad die fase waar de reporter de vraag stelt aan de meneer als ik een chinees paspoort heb ben ik dan Chinees ,antwoord nee want je bent geen chinees!!.
  Het is niet omdat je een paspoort hebt van een bepaald land dat je dan automatisch de cultuur meedraagt ,en net daar over gaat het ,een nationaliteit krijgen wil per definitie niet zeggen dat je een volbloed bent, je hebt er geen voorouders ,geen cultuur ,geen eigenheid dus ben je ersatz!!
  en dat is voor alle nationaliteiten zo ,maar islamieten die denken er anders over.
  Die gaan ervan uit dat als ze met genoeg van hun soort zijn ze het land over gaan kunnen nemen en de nationaliteit uitvegen vervangen door het gene zij er willen van maken ,dat is de reden waarom ze zo graag over multiculti bezig zijn ,het is de overgangsfase tussen het oude land dat wordt vernietigd en het nieuwe onder islam regels , duidelijker tekens dat het een veroveringsoorlog behelst zijn er niet.
  Europa is bezig aan zijn zwanenzang en ze beseffen het niet , wat ook frapant is ,is dat het zich afspeelt in Whitechapel ,dat is de buurt waar in de jaren 1800 Jack the Ripper heeft rondgelopen en gemoord ,een mysterie dat nooit is opgelost.
  Misschien komt hij spoken in de moskee ………..hebben ze direct een duivel en die was blank!!!

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s