Nieuw

Trotz massiver Attacke auf Polizisten: Araberclan wieder auf freiem Fuß

Bremerhaven Mitte des Jahres attackierten Mitglieder eines arabischen Clans Polizisten nach einer Verkehrskontrolle. Dabei wurden die Polizeibeamten während der Ausübung ihres Dienstes von den Arabern beleidigt und angegriffen.

Afbeeldingsresultaat voor Bremerhaven Clan-Mitglieder greifen PolizistenDie vier mutmaßlichen arabischstämmigen Täter, die die Attacke auf fünf Bremerhavener Polizisten ausführten, wurden jetzt aus der Untersuchungshaft entlassen. Grund für die Entlassung: Die Justiz hätte das Verfahren nicht schnell genug führen können. Zwei der Beschuldigten hatten einen Haftprüfungsantrag gestellt.

Das Hanseatische Oberlandesgericht ordnete daraufhin, laut dem Sender „buten un binnen“, die Entlassung der mutmaßlichen Täter an. Die Begründung: Für den Prozess seien zwei bis drei Verhandlungstage pro Woche nötig, man habe aber zur Zeit nur höchstens einen Termin pro Woche schaffen können. Damit würde sich das Verfahren lange hinziehen. Eine so lange Untersuchungshaft sei aber unverhältnismäßig. Deshalb sind die Beschuldigten wieder frei. Eine Fluchtgefahr sieht das Oberlandesgericht nicht…

weiterlesen>>
journalistenwatch
Also published on Zeepertje.com

 • Montag 3.7.2017 in Bremerhaven Clan-Mitglieder greifen Polizisten an

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 942 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1532 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

3 Comments on Trotz massiver Attacke auf Polizisten: Araberclan wieder auf freiem Fuß

 1. Geen taser, geen pepperspray, geen vuurwapen getrokken, conclusie: ongeschikt om als politieman te functioneren.

  Liked by 1 persoon

 2. @Bert
  Totaal ja!

  Like

 3. templars2017 // november 27, 2017 om 20:55 //

  Waarschijnlijk orders gekregen GEEN actie te ondernemen om de boel niet te laten escaleren,
  hebben we sindsdien nog al gehoord.
  Ze mogen geen stro in de weg gelegd worden ,als het aan ons lag was het geen stro maar een hele schuur…………..

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s