Nieuw

Ongeloof, verbazing en ontsteltenis

Het is toch te belachelijk voor woorden dat er zoveel politie in Nijmegen op straat moest zijn om de veiligheid van de Pegida demonstranten te kunnen waarborgen. Het is echt een bizarre ervaring om mee te maken hoe provocerend en uitdagend dit Antifa en ander links gespuis zich gedraagt.

Door Elise Nijmegen

Op het moment dat de eerste spreker in de microfoon begon te praten werd er gefloten, gescholden en geschreeuwd met als doel om de spreker te overstemmen. De normen en waarden die deze mensen op zo’n dag laten zien zijn voor een welopgevoed en weldenkend mens niet te begrijpen. De schreeuwende, met rookbommen en andere dingen gooiende groep werd door de politie teruggedrongen maar probeerden onderwijl de Pegida demonstranten onder zware beveiliging door de straten aan het lopen waren om via zijstraten bij de lopende demonstranten te komen en werden soms geheel terecht hardhandig door de politie terug op hun plek gezet.

Mijns inziens mag er van deze haat voortbrengende, eurofiele en globalistische mensen die duidelijk geen vaderlandsliefde in hun botten hebben en ook niet in het bezit zijn van goede manieren maar 1 mening zijn en dat is die van hun. En er wordt door middel van intimidatie, dreiging en desnoods met geweld geprobeerd om de andere, meer realistische en op feiten gebaseerde mening de kop in te drukken.

Ik kan u verzekeren dat het nationalisme, het patriottisme en de vechtlust van de Nederlanders stijgende is en die zal alleen maar blijven stijgen. Want als je eenmaal wakker bent en ziet dat ook dit kabinet er weer niet zal zijn voor de Nederlanders en u probeert te indoctrineren met het idee dat de islam iets positiefs is terwijl iedereen weet dat als je ertegen bent je gelijk uitgemaakt wordt als racistisch en extreem terwijl je de dingen eigenlijk gewoon realistisch ziet dan slaap je daarna minder goed. De feiten spreken voor zich…

Als er duizenden doden vallen uit naam van de islam en zelf politici bedreigd en omgelegd worden omdat ze niet meedoen met het plan en de waarheid over de islam willen vertellen, dan zegt dat genoeg.

Als het kabinet niet langer in dienst lijkt te zijn van het volk en het de veiligheid van de Nederlandse bevolking niet kan of wil waarborgen door de grenzen te sluiten en met schoonmaken te beginnen omdat er ooit een verdrag is getekend door wat rijkelui, wil dat nog niet zeggen dat wij als Nederlandse bevolking ons daarbij neer moeten leggen. Dit is ons Nederland, het land van onze (klein) kinderen die het recht hebben om vrij en veilig op te groeien zonder de dominantie van de islam en met een nationalistische regering in Den Haag die vecht voor het behoud van Nederland, onze cultuur, tradities, normen en waarden.

Door Elise Nijmegen

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

7 Comments on Ongeloof, verbazing en ontsteltenis

 1. Waarvan akte..

  Like

 2. Hoe kan je dit Antifa en ander links gespuis uitleggen dat ze hun vrijheid,land en hun voorouders aan het verraden en weggeven zijn?

  Liked by 1 persoon

 3. “terwijl je de dingen eigenlijk gewoon realistisch ziet dan slaap je daarna minder goed.”

  Dat is precies een van de redenen waarom zoveel mensen er toch de voorkeur aan blijven geven om NIET de waarheid onder ogen te zien. Het zet hun droomwereldje ondersteboven. Daarna kijk je ineens heel anders de wereld in. En niet op een aangename manier. Daarom blijven ze liever in hun schelp bivakkeren. Is wel zo lekker aangenaam. Ontkennen en wegkijken.

  Liked by 4 people

 4. Semper paratus // november 27, 2017 om 23:19 //

  Ach deze triestelingen krijgen hun deel nog wel te verduren, maar dan is het te laat voor dit ongedierte!

  Like

 5. templars2017 // november 27, 2017 om 23:47 //

  Mensen vluchten liever weg in hun eigen droomwereld dan de realiteit onder ogen te zien, ze zijn liever bezig met hun eigen resultaten ,hun eigen gedrevenheid om zover mogelijk te raken en zo goed mogelijk voor te komen ten overstaan van de anderen.
  Dit heet sociale status ,en als de realisten gedemoniseerd worden dan is het niet moeilijk om de merendeel te laten zien dat je daar beter niet mee geassocieerd wordt.
  Ze leven volgens regels waarvan ze niet eens weten of ze goed zijn ,nee in de pas lopen en dan komt alles in orde de policor mensen hebben het gezegd.
  In het land van de blinden is éénoog de koning maar niemand die het ziet!!
  Ook hier is het zo , je kan Oost-Indisch doof blijven maar vroeg of laat gaat dat zich tegen hen keren.
  Zij gaan verloren zijn terwijl zij die het hebben zien komen voorbereid zullen zijn ,of de voorbereidingen afdoende gaan zijn is een vraag waarop we nog geen antwoord hebben, maar niets voorbereiden is echt geen optie.
  Vroeger zou dit als een daad van krankzinnigheid aanzien zijn geweest om je voor te bereiden op een calamiteit die gaat komen ,maar vandaag de dag doen handelaars die met materiaal voor overleving werken gouden zaken, eens je er mee bezig bent zie je dat bepaalde items regelmatig uitverkocht zijn ,dat wil zeggen dat er meer mensen mee bezig zijn dan eerst gedacht .
  Niet iedereen doet mee om de boodschap te verspreiden doch hoeveel er het wel lezen zonder hun mening te geven is een niet gekend gegeven.
  Dus moeten we aannemen dat de vrees voor het onbekende wel leeft en niet alleen bij ons.
  we kunnen dus aannemen dat de spreuk “si vis pacem…..para bellum” nog altijd van toepassing is ,nu misschien meer dan vroeger.

  Liked by 1 persoon

 6. Een land, dat zijn burgers niet kan beschermen, maar wel vele miljarden aan ontwikkelingshulp aan corrupte landen geeft.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1355990/weer-pijnlijk-materieelprobleem-bij-marine

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // november 28, 2017 om 00:50 //

  Ben eigenlijk onderhand ook wel benieuwd hoe lang het nog moet duren voordat de politie en de overheid eindelijk eens ruiterlijk toegeven dat er meer gevaar schuilt in extreem-links dan in Pegida dat geheel ten onrechte in de extreem-rechtse hoek wordt gedrukt. Extreem-rechts in Nederland is piepklein en moet gezocht worden in de NVU en het Volksfront.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Extreemrechts

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: