Nieuw

Meerdere messteken – 18-jarige Afghaan wil bewaker in asielcentrum vermoorden

Duitsland – Een laffe aanval op een beveiliger: Een 18-jarige Afghaanse man heeft een werknemer van een beveiligingsbedrijf in een asielcentrum in Meiningen neergestoken. De politie doet onderzoek wegens poging tot doodslag.

Op zaterdagavond verscheen een 18-jarige asielzoeker uit Afghanistan in het kantoor van de veiligheidsdienst van de asielopvang op de Landsberger Strasse. Eerder was het blijkbaar tot “onenigheid” gekomen, zoals de politie vermeldt.

In het kantoor waren op dat moment twee werknemers aanwezig. De jonge Afghaan kreeg al snel ruzie met een van de mannen. Plotseling trok hij een mes en stak meerdere keren in de 36-jarige bewaker. Die zwaar gewond in een zijkamer vluchtte en de deur sloot. Toen de achttienjarige met geweld de kamer wilde binnendringen, hebben verschillende huisgenoten hem belet dit te doen. Daaropvolgend vluchtte de Afghaan het pand uit.

Het gealarmeerde ambulancepersoneel heeft de bewaker op het terrein verzorgd en hem vervolgens naar het ziekenhuis in Meininger gebracht voor verdere behandeling. De verdachte wendde zich enkele uren later tot de politie. De OvJ van  Suhl heeft een poging tot doodslag ingediend tegen de Afghaan. De bevoegde rechtbank heeft op maandag een arrestatiebevel aangevraagd.

Bron:

https://www.presseportal.de/blaulicht/pm/126725/3799050

http://www.freiezeiten.net/thueringen-meiningen-18-jaehriger-will-wachmann-im-asylbewerberheim-umbringen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 942 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6344 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on Meerdere messteken – 18-jarige Afghaan wil bewaker in asielcentrum vermoorden

 1. bp633livenl // november 28, 2017 om 00:25 //

  Langzaam maar zeker worden we vermoord door het alom aanwezige moslimtuig.

  Liked by 1 persoon

 2. bp633livenl // november 28, 2017 om 00:25 //

  En de regeringen zagen dat het goed was.

  Liked by 1 persoon

 3. Gezien de jeugdige leeftijd van de dader (in juridische termen: de verdachte) zal het met de strafeis wel meevallen.

  Zijn advocaat zal aanvoeren dat de verdachte op het moment van het delict zwaar overspannen was omdat hij nog geen definitieve Verblijfsvergunning op zak had en dus nog geen recht op een gemeubileerde woning met bijbehorende uitkering. En op zijn aanvraag voor gezinshereniging had hij ook nog geen antwoord gekregen. Dus deze jonge asielzoeker kan eigenlijk niet verantwoordelijk worden gesteld voor zijn wat impulsieve gedrag.

  Ook het verschil in cultuur en religie moet men in aanmerking nemen. Verder was de jongeling in ernstige mate getraumatiseerd door de ervaringen opgedaan tijdens zijn lange reis vanuit het land van herkomst.
  Een lichte taakstraf zou hier de voorkeur moeten krijgen en zeker geen repatriëring naar zijn vaderland waar hem hoogst waarschijnlijk marteling en zelfs arbeid te wachten zal staan.

  Allemaal krankzinnig natuurlijk, maar in het hedendaagse Duitsland van Merkel is letterlijk alles mogelijk.

  Dergelijke figuren moeten worden opgesloten in zwaar bewaakte kampementen met een zeer sober regime. Dus zonder TV, sociale media, computer, imams en linkse activisten die zich om hun droevige lot gaan bekommeren. Geen bezoekregeling dus.
  Zware arbeid in de bos- en wegenbouw aan de ketting met andere z.g. vluchtelingen (in feite bezettingstroepen) die de wet hebben overtreden.
  En niks geen relatie leggen met de voormalige concentratiekampen, want we leven nu in een heel andere tijd en we zijn in een totale oorlog verwikkeld met de radicale islam en daar zal naar gehandeld moeten worden.

  Iedere asielzoeker die de wet overtreedt zou in Administratieve Hechtenis moeten worden genomen en kan alleen zijn vrijheid herwinnen door te tekenen voor een Vreemdelingenlegioen die de strijd gaat aanbinden met alle Islamitische terreurorganisaties waar ook ter wereld.

  Het Dienstverband zal minimaal 6 jaar gaan duren en voor de eventuele nabestaanden in het land van herkomst zal worden gezorgd via de Ontwikkelingssamenwerking.
  Mij dunkt een redelijke en humane oplossing voor een zeer dringend probleem wat momenteel speelt in geheel West-Europa.

  Maar is dit niet in strijd met de Mensenrechten?

  In tijden van vrede misschien wel, maar volgens Mark Rutte en consorten zijn we in oorlog met de radicale Islam en daar moet ons beleid op worden afgesteld.

  Niet alleen in woorden, maar ook in daden!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s