Nieuw

Kerstmarkt-advertentie in München heeft in boerka gehulde sneeuwpop

klik voor groter

Er gebeurt iets vreemds met kerstmarkten in heel West-Europa. We hebben het niet over het feit dat bijna alle markten nu beschermd moeten worden door betonblokken en zwaar bewapende politieteams, maar over iets anders.

Er is een structurele verandering in de manier waarop kerstmarkten worden gepresenteerd en soms zelfs geannuleerd, om vreemde redenen. Eerder berichtten we over een kerstmarkt in Parijs, die opeens ‘niet goed genoeg’ was en ‘gemoderniseerd’ moest worden.

En het verhaal gaat verder met kerstmarkten in Amsterdam, Brussel en Londen die nu wintermarkt, winterplezier of wintervilla worden genoemd. Vooral de naam Kerst wordt niet gebruikt en de symbolen van het christendom verdwijnen bijna overal in West-Europa. Dit is een proces van minstens 10 jaar, maar niemand kan ontkennen dat het plaatsvindt.

In München (Duitsland) vindt dit proces sneller plaats dan de snelheid van het licht. We ontvingen enkele foto’s van een kerstmarkt-advertentie met sneeuwpoppen die een boerka en hoofddoek droegen. Natuurlijk heeft de islam niets met Kerstmis te maken en de keuze is heel vreemd, maar nog belangrijker: is de onderdrukking van vrouwen echt een goed marketinginstrument?

Dezelfde soort vraag wordt gesteld door een Duits lid van de populistische AfD-partij. Voorzitter van de regio Bayern Petr Bystron vraagt ​​op Facebook: “Een boerka-sneeuwpop als een symbool van tolerantie?”

En de cynische tekst op de zelfgemaakte poster van de partij is:

“Burqa en hoofddoek: symbolen voor onderdrukking van de vrouw als zinnebeelden van tolerantie – en de Duitse sneeuwman is uit werken?”

Feit is dat je deze vreemde pseudo-politieke correcte bewegingen in Oost-Europa niet zult zien. Ze hebben geen last van die vreemde ziekte die ‘Kerstfobie’ of ‘Christendomfobie’ wordt genoemd. Nee, in Oost-Europa keert Kerstmis terug naar zijn roots tegenwoordig en zo zou het moeten zijn.

Kerstinstallatie in Praag

Bron:

https://voiceofeurope.com/2017/11/germany-munich-christmas-market-advertises-burqa-clad-snowman/#prettyPhoto

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 942 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8719 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on Kerstmarkt-advertentie in München heeft in boerka gehulde sneeuwpop

 1. Goed zo Oost Europa,verzaak jullie Cristelijke cultuur niet.Wij doen dat ook niet in Brasil.

  Like

 2. Ik mis een sneeuwpop met een Duitse stahlhelm.

  Like

 3. templars2017 // november 27, 2017 om 21:21 //

  Kerstmis is Kerstmis en dat moet zo blijven ,hebben ze het nu nog niet door dat plat op de buik gaan liggen voor die voddekoppen niets uithaalt? het enige wat je daarvoor mag verwachten is een nekschot!!!
  Ze willen helemaal niet integreren ,dat is nooit hun bedoeling geweest ,en het zal nooit de bedoeling zijn ook niet ,hoe sneller de bevolking dit weet hoe beter .
  De bewijzen zijn er ,hier een link naar een video die iedereen zou moeten gezien hebben ,het is de rauwe realiteit ,absoluut niet policor en zeer confronterend ,als de media het nalaat om te informeren moeten wij het maar doen ,of zoals Christus het vertelde ga en verspreid mijn boodschap……..

  Liked by 1 persoon

 4. trebor2110 // november 27, 2017 om 23:39 //

  ik zie niet alleen witte sneeuwpoppen maar ook 2 bruine drollen 🙂
  Voor rommel alleen zonder Stahlhelm

  Like

 5. @Rommel, die zijn de oosterburen in Stalingrad vergeten mee te nemen.

  Like

 6. Alles wat nu gebeurt, is in 1975 vast gelegd.

  Aanleiding was de oliecrisis van 1973. Uit angst dat de oliekraan voorgoed dicht zou gaan, is toen op Europees niveau besloten om een “Euro-Arabische Dialoog” op gang te brengen met de OPEC-landen. Deze EAD kreeg een permanent hoofdkwartier in Parijs, en organiseerde overal ter wereld congressen, waar afgevaardigden van de toenmalige EEG zich beijverden om de Arabische olieboeren te vriend te houden.

  In juni 1975 rolde daar een convenant uit, waarvan wij nu met z’n allen nog steeds de zure vruchten plukken: 200 zaakgelastigden namen in Straatsburg, met algemene stemmen, een resolutie aan. Uit naam van de hele toenmalige Europese gemeenschap. Het was een tijd van moordende consensus: in heel West-Europa waren toen sociaal-democraten aan de macht, en van oppositie was nauwelijks sprake. De geestelijke vader van de tekst, de Belg Tijl De Declercq, mocht dan een christen-democraat zijn, hij was ook zo links als een deur, en een warm voorstander van totalitarisme. Hij ijverde bijvoorbeeld ook driftig voor innige vriendschapsbanden met de Sovjet-Unie. Het is deze Resolutie van Straatsburg (onthoud die naam!) waarvoor Pim en Theo met hun leven hebben geboet, zou je kunnen zeggen.

  In het document belooft de EEG om voortaan de Arabische immigratie actief te bevorderen, en de nieuwkomers ruim baan te geven om hun cultuur naar Europa te exporteren. De tekst benadrukt “de grote verrijking, die het Arabisch cultuurgoed ons te bieden heeft, vooral op het gebied van normen en waarden”, en draagt de lidstaten op om aan de verspreiding “de hoogste prioriteit” te geven. De pers moet worden ingeschakeld “om een gunstig klimaat te scheppen voor de immigranten”, en de academische wereld moet worden gemotiveerd “om de nadruk te leggen op de positieve bijdrage van de Arabische cultuur aan de ontwikkeling van Europa”. Geld moet worden uitgetrokken om de oprichting van moskeeën, Islamscholen, centra voor Arabische cultuur en wetenschappelijke instituten ter bestudering van de Islam te stimuleren. Het staat allemaal zwart op wit. Sinds 1975. Dankzij ons onvolprezen Europarlement.

  Liked by 1 persoon

 7. trebor2110 // november 27, 2017 om 23:56 //

  ik zie een witte arbier , een witte chinees , een witte mexicaan , een witte indiaan een witte rasta en twee bruine maar die zijn denk ik van poep gemaakt want bruine sneeuw bestaat niet

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Chrislam – Europa onderwerpt zich aan de islamisering van Kerstmis
 2. Lijstjestijd: De Oorlog tegen Kerstmis in het Hele Westen 2016 – 2017

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s