Nieuw

Extreem-links maakt de weg vrij voor extreem-rechts

Door: Gale Boetticher

Vorige week stond er een interessant en enigszins tendentieus artikel in de Volkskrant over de extreem-rechtse studieclub Erkenbrand. De opkomst van deze groepering, die pleit voor een blank Nederland, past in de trend dat extreem-rechts de laatste tijd steeds populairder wordt. Vooral op internetfora is dat goed zichtbaar. Hoewel de opkomst van extreem-rechts jammer is, is het ook voorspelbaar en het gevolg van de identiteitspolitiek van extreem-links.

Op universiteiten en in de media worden Nederlanders continu bestookt met termen als ‘white privilege’, ‘white guilt’ en andere cultuurmarxistische onzin, aangevoerd door extreem-linkse opiniemakers zoals Sylvana Simons, Anousha Nzume en Gloria Wekker.

Lees verder:

http://www.vrijspreker.nl/wp/2017/11/extreem-links-maakt-de-weg-vrij-voor-extreem-rechts/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 944 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6368 Articles)
Altijd in oppositie.

1 Comment on Extreem-links maakt de weg vrij voor extreem-rechts

 1. templars2017 // november 27, 2017 om 23:59 //

  “Jammer dat rechts aan populariteit wint” rechts is niet het goedje dat links aan de bevolking wil verkopen ,het zijn realisten die inzien dat heel de zooi naar de verdoemenis wordt geleid en dat de politiek er zijn taak van heeft gemaakt om dit zo snel mogelijk te doen .
  rechts moet zwijgen ,althans volgens links , wel wat als er ineens meer rechtse stemmen klinken dan linkse?
  Er zit beweging in ,er zijn motorgroeperingen die de rechtse kant kiezen, voetbalgroeperingen, en nog andere.
  Eens dit momentum krijgt zal het moeilijk te stoppen zijn.
  Eén ding is zeker de toekomst is onzeker ,het kan alle kanten op, doch blijven zoals het was is voorgoed voorbij …..

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s