Nieuw

Bundeswehr hilft 90 Illegalen bei Überfahrt nach Italien

Deutschland. Ein Kriegsschiff der deutschen Marine hat im Mittelmeer 90 illegale Migranten aufgesammelt.

Am Donnerstagmorgen entdeckte das Radar der Fregatte “Mecklenburg-Vorpommern” zwei Schlauchboote rund 130 Kilometer vor der libyschen Küste.

Das deutsche Kriegsschiff erhielt gegen 7 Uhr den Auftrag der Küstenwache in Rom, die illegalen Einwanderer aus einem der beiden Schlauchboote aufzunehmen. Die Personen des zweiten Schlauchbootes wurden durch das NGO-Schiff “Aquarius” geborgen.

Die Bundeswehr übergab die Migranten anschließend an das NGO-Schiff “Open Arms”, welches die Fahrt nach Italien fortsetzte. Nach Angaben des Verteidigungsministeriums in Berlin haben deutsche Marineschiffe seit Mai 2015 über 22.000 Illegale nach Europa gebracht.

quelle>>
freiezeiten
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 929 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1530 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

2 Comments on Bundeswehr hilft 90 Illegalen bei Überfahrt nach Italien

 1. bp633livenl // november 27, 2017 om 12:45 //

  Behalve de regeringen, politie kerken is nu ook al de marine tegen het eigen volk

  Liked by 1 persoon

 2. Henk der Niederlànder // november 27, 2017 om 14:14 //

  Nou nee @Bp
  Alle schepen hebben de plicht om in dit geval de zogenaamde vluchtelingen aan boord te nemen, dat is nou eenmaal de maritieme wet omdat ze op een niet zeewaardige boot zitten.
  Anderzijds hadden ze hen beter terug kunnen brengen naar Libie en hun bootje kunnen kelderen.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: