Nieuw

Bent u ook zo nieuwsgierig naar Mohammed ?

Dat vraagt om een toelichting. Het zit namelijk zo, op NPO 1 wordt een serie uitgezonden geheten “Oh mijn hemel… een vrolijke snelcursus religie” Nou zult u zeggen, zit ik daar nou op te wachten ?

En daarin heeft u groot gelijk, een beetje schijtlollig doen over religie daar blijft een mens niet voor op. Nou ja, dat zegt u nou wel maar religie daar valt volgens een aantal mensen de islam toch ook onder ?

Let wel; het hele programma kan me gestolen worden, Tijl heeft uit nieuwsgierigheid wat stukken bekeken maar vond er geen dijenkletsers tussen zitten. Als ik het goed heb was vanavond de vierde aflevering, de eerste drie gingen over het christendom het jodendom nog een keer het christendom en vanavond het protestantisme met Maarten Luther. Nee rustig maar, u heeft niks gemist het was vooral allemaal nogal flauw.

jerusalem-663593_640

Rooms-Katholieken daar zijn al zoveel grappen over gemaakt, Joden hebben met hun Sam en Moos moppen ook de nodige zelfspot gehad maar die muzelmannen ?

turban-60782_640

Waar ik zo nieuwsgierig naar was dat was de beloofde uitzending over de islam… !! Geen idee, moeten er eerst nog specialisten naar kijken, zijn ze de beveiliging van de acteurs nog aan het voorbereiden ? Tijl weet het niet maar hij kan niet wachten ! Als ze dit in Saoedi-Barbarijë of Iran te horen krijgen dan vliegen straks de fatwa’s je om de oren. En dat krijgen ze te horen neemt u dat maar van mij aan ! Wordt Mohammed nog ten tonele gebracht ? Dat lijkt niet waarschijnlijk want je mag nog niet eens een tekening van hem maken want dan loop je het gevaar dat je hersens worden ingeslagen.

Maar hoe gaan ze dan “vrolijk doen” over de islam ? Tijl heeft geen idee, zodra je daar grappig over doet loop je het risico op…. ja waarop niet eigenlijk. Je kunt een hoop van moslims zeggen maar veel gevoel voor humor zit daar niet bij, dat ontbreekt eigenlijk ten ene male. Kijk lullig doen over het christendom is na Gerard van ’t Reve een beetje oubollig geworden. Daarna kwam Monty Python en die zijn nog altijd onovertroffen. Maar nou geintjes maken over Mo en zijn struikrovers, oei, dat kon nog weleens link worden. En dus zit Tijl zondags na Lubach met smart te wachten. Tot op heden zonder resultaat.

Zouden ze bang geworden zijn ?

female-1312656_640Tijl Uylenspiegel

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 942 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (500 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

5 Comments on Bent u ook zo nieuwsgierig naar Mohammed ?

 1. trebor2110 // november 27, 2017 om 00:04 //

  Like

 2. Nee moslims zijn niet zo in voor humor.
  Weet je hoe dat komt? Die zijn allemaal besneden; het zijn een stelletje droge eikels.
  Een gezellig spelletje kun je er ook niet mee doen. Als je met een moslim een potje schaak wilt spelen slaat ie eerst zijn eigen vrouw….

  Like

 3. Von Puffelen // november 27, 2017 om 21:44 //

  Nee, niet nieuwsgierig.
  Het hele verhaal van zijn “heldendaden” is BS en is al neergepend voordat “the prophet” het daglicht zag.
  Slimme jongens die Romeinen.
  https://www.thetimes.co.uk/article/koran-discovery-could-rewrite-islamic-history-b737bjbhx2n

  Like

 4. Dat moslims geen gevoel voor humor zouden hebben is niet helemaal waar gezien de volgende hits die razend populair zijn in de Haagse Schilderswijk;

  1. Take the Money and Run – De Plofkrakers.
  2. De zak van Zwarte Piet – Sylvana S. en rapper Boef.
  3. Zachtjes gaan de Bomschoentjes – Mohammed Kapoentje.
  4. Rommeldebommel – De Jihad Boys.
  5. Het Grote Boek – Ali X. feat. DJ Rat.
  6. Wie komt er alle jaren? – De Steuntrekkers
  7. Oh, kom er eens kijken – Femke & Jesse K.
  8. We gaan naar Molenbeek! – De Wajong Brothers.
  9. Wir Schaffen Das – De Heikrekels.
  10. Immigratie en Islamisering! – De Verlichte Imams.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s