Nieuw

Ausländer in Südtirol: Masseneinwanderung gefährdet den Fortbestand der deutschen Volksgruppe

Wie in anderen deutschen Städten und Gemeinden, nimmt auch an Südtirols Schulen und Kindergärten die Anzahl der Ausländer völlig unkontrolliert zu.

In Südtirol besteht akute Gefahr für den Schutz und den Fortbestand der deutschsprachigen Volksgruppe. Foto: Thomas Stoerck / Wikimedia (CC-by-sa 3.0/de)Seit 2014 sind die Einschreibungen von Ausländern regelrecht explodiert. In Südtirol leben 0,8 Prozent der Wohnbevölkerung von Italien, aber mit 1,6 Prozent im Verhältnis das Doppelte an Ausländern und Eingebürgerten.

Ausländer stellen in Kindergärten bereits die Mehrheit

Eine Anfrage der Südtiroler Freiheit belegt mit Zahlen, was man bisher schon befürchtet und geahnt hatte: In vielen deutschen Kindergärten stellen Ausländerkinder bereits die Mehrheit. Diese aktuellen Zahlen berücksichtigen dabei nicht, dass viele eingebürgerte Ausländer und viele Italiener ihre Kinder in die deutschen Bildungseinrichtungen schicken.

Die deutschsprachigen Kinder sind also vielerorts die Minderheit, etwa im deutschen Kindergarten in Bozen, wo gerade noch ein Fünftel der Kinder Tiroler Eltern haben, oder in der Grundschule von Waidbruck mit einem Ausländeranteil (ohne Eingebürgerte und Italiener) von 54,05 Prozent…

weiterlesen>>
unzensuriert
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 929 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1530 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

2 Comments on Ausländer in Südtirol: Masseneinwanderung gefährdet den Fortbestand der deutschen Volksgruppe

 1. bp633livenl // november 27, 2017 om 12:43 //

  We worden weggevaagd want we maken bijna geen kinderen meer.
  Over een jaar of dertig bestaat West-Europa niet meer als dat zo doorgaat.
  En zo te zien gaat het zo door.

  Liked by 1 persoon

 2. @bp633livenl
  De mohammedanen gaan, wanneer wij niet ingrijpen, de oorlog winnen. Door de Hijra (immigratie naar niet-islam gebied) migration-jihad, en vervolgens door een hoog geboorte ratio birth-jihad dat wordt aangemoedigd door bv de islamiet Erdogan.

  Daarna begint verdere civil-jihad door het leegzuigen van het social system bekend onder welfare-jihad. Ook onder civiele jihad valt het uitbuiten van het rechtssysteem dat door de kafirs zelf is opgesteld maar nooit bedoelt voor dergelijke parasieten.
  Onderwijl worden al deze acties ondersteund door funding vanuit islamitische landen zoals bv Saoedi-Arabië.
  Het afdwingen van allerlei speciale rechten voor de islamitische gemeenschap leidt vervolgens weer tot een enorme inperking van vrijheid van meningsuiting en censuur door politieke correctheid van de goedmensch die natuurlijk niet racistisch wil zijn.

  Nou ja, bedenk zelf maar meer voorbeelden van jihad. Telkens kleine stapjes totdat wij autochtonen dood zijn of onderworpen of vertrokken…

  Slaap zacht goedmensch, achterlijke wegkijkers!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: