Nieuw

Wilde pietenactie op school volgde na ’dictatoriaal beleid’

’Zijn knecht stond te lachen mocht niet meer gezongen worden’

Boze ouders stonden vorig jaar al op het punt om een wilde zwartepietenactie te voeren tegen de Utrechtse schooldirecteur Jochem Grimmelikhuizen.

Bijna was schoolhoofd Grimmelikhuizen vorig jaar al geconfronteerd met een soortgelijke actie. Geïrriteerde ouders zeggen dat de directeur op zijn toenmalige school in Utrecht-Zuid (de Hoge Raven) een dermate ’dictatoriaal’ beleid voerde tegen Zwarte Piet dat de irritatie bij ouders op een haar na uit de hand liep.

Een tweede ouder bevestigt het verhaal. „Piet werd uit vlaggetjes geknipt, posters werden omgevouwen zodat alleen Sinterklaas nog zichtbaar was. Geen enkele dialoog of compromis was mogelijk.”

Telegraaf >>

De school doet geen aangifte van huisvredebreuk zoals ze eerst beweerde. Een school is namelijk een openbare ruimte en de Pieten verlieten onmiddellijk het pand na verzoek. Maar in Nederland hebben we ook nog een extreem-links geïndoctrineerde politie om Nederland te slopen als activisten het laten afweten:

Volgens Bart Nijman “Tot zover “NIET WAAR DE KINDEREN BIJ ZIJN!”.”, die klakkeloos en ongetsjekt het verhaal van die extreem-linkse leraar overneemt waren de Pieten racisten die geen arme schoolkindertjes helpen met deze actie.

Is Sinterklaas en Zwarte Piet niet juist altijd WAAR DE KINDEREN BIJ ZIJN, of is het een feestje voor volwassenen ?

Doe mee met 929 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8277 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Wilde pietenactie op school volgde na ’dictatoriaal beleid’

  1. Like

  2. Lol, het is nooit goed. Lubach op zondag heeft zich uitgesproken tegen Zwarte Piet. Is niet goed volgens de fanatieke NL-haters:

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: