Nieuw

Linkse hypocrisie rond het demonstratierecht leidt tot het einde van de rechtsstaat

Vandaag hinderde Antifa een legale aangevraagde demonstratie van Pegida in Nijmegen. De burgemeester was niet in staat of niet van plan om het demonstratierecht van Nederlandse burgers te garanderen. Linkse ‘dierenvrienden’ vermoordden daarbij een paard van de politie.

Geen ophef in de media.

Wel ophef in de media toen vorige week een demonstratie van anti-Pieten op de A7 geblokkeerd werd. Daar komt een strafrechtelijk onderzoek naar. Op dezelfde dag blokkeerden anti-Pieten de Erasmusbrug in Rotterdam. Daar wordt géén strafrechtelijk onderzoek naar ingesteld. In Nederland mag de ene partij wél een weg blokkeren en de andere partij niet.

Door de achterbakse wijze (onderaan) waarop de burgemeester van Dokkum toestemming gegeven had voor de anti-Pieten demonstratie, werd de Dokkumse burgers de mogelijkheid ontnomen om op een legale wijze hun bezwaren te uiten en restte hen slechts een vreedzame ( ! ) blokkade om een mogelijk gewelddadige ( ! ) betoging te midden van/tegen hun kinderen te voorkomen.

KOZP kwam niet zomaar in het dreigingsbeeld terecht. In november 2016 waarschuwde de AIVD voor mogelijk geweld tijdens een niet-aangemelde anti-Piet-betoging in Rotterdam. Verder berichtte het Leids Dagblad over een bijeenkomst van activisten in Leiden, waar KOZP-voorman Jerry Afriyie onder meer zei: “De één gaat zingen op de Dam, de ander gaat met een knuppel naar een intocht. Ik vind dat ze allebei de ruimte moeten krijgen. Ik praat veel met intochtcomités en burgemeesters en achter de schermen geven ze allemaal toe dat het fout is. Maar je kunt ons niet eeuwig aan het lijntje houden en verwachten dat we vreedzaam blijven demonstreren.’” (Carel Brendel)

Als Zwarte Pieten pepernoten uit komen delen op een school, noemt Mark Rutte dat bizar en roept op niet te demonstreren in het bijzijn van kinderen.

Wie dat tegen de borst stuit, mag komen demonstreren, zei Rutte. ,,Maar ik zou u alleen wel vragen dat niet te doen, niet vanuit de wet, maar uit fatsoen. Confronteer kinderen niet met demonstraties.”

Dat mogelijk gewelddadige anti-Pieten bij een kinderfeestje in Dokkum wilden demonstreren daar horen we hem niet over.

Links verstoort en verhindert aan de lopende band, met medewerking nota bene van burgemeesters die het demonstratierecht behoren te garanderen, demonstraties, maar mag wekenlang in alle media janken als hen éénmaal een mogelijk gewelddadige demonstratie te midden van kinderen onmogelijk wordt gemaakt.

In Amsterdam maakte Van der Laan een Pegida betoging onmogelijk door een tegendemonstratie op dezelfde plek en tijd te organiseren.

In Enschede verbood de burgemeester een Pegida betoging na dreiging met geweld door Antifa in plaats van het demonstratierecht te waarborgen, en zwichtte dus voor linkse geweldsdreiging.

In Utrecht hetzelfde, en er zijn nog wel wat voorbeelden waar het Pegida betreft.

In Rotterdam verbood Ahmed -Hamas- Aboutaleb een tegenbetoging (want niet van Antifa) van Christenen voor Israël tegen een congres van terreurorganisatie Hamas waar de ultrafanatieke mohammedaan toestemming voor gegeven had. Terwijl hij zei dat een spontaan, niet aangevraagd en dus illegaal, protest zoals van de anti-Pieten bij de Erasmusbrug altijd mogelijk moet zijn.

In Den Haag zag Jozias Von Aartsen niets onwettigs in de, illegale want niet aangevraagde, demonstraties van de ‘dood aan de Joden’ schreeuwende ISIS aanhangers, maar gaf geen ruim baan aan de legale wettige want aangevraagde tegendemonstratie van Pro Patria, en liet die demonstratie stoppen door de kalifaatbewoners van de Schilderswijk.

In Nederland wordt de wet niet gehandhaafd door burgemeesters, maar de hand er mee gelicht als ze dat politiek in hun racistische sharia kraam te pas komt.

Daarmee hebben deze burgemeesters het einde van de rechtsstaat afgekondigd.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 942 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8719 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

10 Comments on Linkse hypocrisie rond het demonstratierecht leidt tot het einde van de rechtsstaat

 1. Iedere dag wordt het duidelijker dat er in Nederland (en de rest van Europa) helemaal geen sprake meer is van een rechtsstaat, maar van een dictatuur.
  Intussen lopen linkse gutmenschen als hondjes aan de ketting van een stel schreeuwende zwarten te demonstreren en zeiken over ‘slavernij’ zonder zich druk te maken dat zelfs heden ten dage slavernij nog steeds voorkomt in Afrika en delen van Azie, en dat het NIET de blanken zijn die daar een hand in hebben. Om nog maar te zwijgen over het feit dat slavernij een normaal iets is binnen islam. Maar nee, voor dat soort zaken is geen aandacht.
  Nog een paar jaar en de hele EU is niks anders dan een nieuw Afrika: onopgeleide, ongeinteresseerde, achterlijke zwarten die alles afbreken wat de blanken hebben opgebouwd en dan de blanken de schuld geven van hun ellende

  Liked by 2 people

 2. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

 3. Het zullen wel de marionetten van sorros zijn de man dient onmiddellijk afgeslacht te worden.

  Liked by 1 persoon

 4. semper paratus // november 26, 2017 om 23:32 //

  Dit geeft aan dat wij vogelvrij zijn verklaard. Ik heb nu compleet schijt aan een falend recht systeem, politie en politiek dit zijn de landverlakkers en landverraders van een in en corrupte EU. Dit staat dan ook voor Elimite Us. Kortom bewapen jezelf, verdedig jezelf en leer te overleven in deze compleet verrotte maatschapij, de maatschapij van Soros, Juncker en onze eigen rubberen robbie!

  Liked by 1 persoon

 5. Tijl Uylenspiegel // november 27, 2017 om 11:34 //

  Ondanks dat ik het met de strekking van het artikel eens ben geloof ik niet dat iemand het politiepaard vermoord heeft, daar is heel wat geweld voor nodig, het lijkt aannemelijker dat het dier een natuurlijke dood is gestorven, natuurlijk kan er sprake zijn geweest van stress maar een paard heeft bij vele gelegenheden last van stress, dus ook bij buitenritten of als ze op concours gaan. Dat zit hem nou eenmaal in zijn hele wezen, een paard is van huis uit een vluchtdier dus bij het minste of geringste wil hij zich uit de voeten maken, als je hem dat belet zorgt dat voor stress. Stress is overigens niet alleen maar slecht, het zorgt ook voor extra alert zijn op de omgeving.

  Like

 6. bp633livenl // november 27, 2017 om 11:52 //

  Als er geen illegale tegendemonstratie was geweest dan waren die paarden niet nodig geweest en had het dier nog geleefd.
  Dus de extreme antifa is in principe toch verantwoordelijk voor de dood van dat dier.

  Like

 7. Like

 8. Het demonstratierecht wordt uitgehold

  door Andre van Delft

  In de afgelopen 17 maanden heb ik 6 demonstraties tegen de islamisering bezocht. Alle 6 demonstraties zijn gesaboteerd. Links en islamitisch geweld, alsook dreigen met geweld, loont.

  https://fenixx.org/2015/12/24/het-demonstratierecht-wordt-uitgehold/

  Like

 9. Like

3 Trackbacks / Pingbacks

 1. Het eens Grote Brittannië onder bezetting – Zal president Trump helpen het te bevrijden ?
 2. De Nederlandse rechtsstaat is he-le-maal stuk
 3. Politie roept achttien verdachten blokkade A7 Sinterklaasintocht op – Turkse Rotterdam-bezetters en anti-ZwartePiet- activisten gaan vrijuit

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s