Nieuw

Iran dreigt: Europa moet op zijn tellen passen…

Voor Iran vormt Europa op dit moment geen bedreiging, maar dan kan volgens Teheran zomaar veranderen. Als de Europeanen de Islamitische Republiek op de een of andere manier in het vizier hebben, zal Iran ervoor zorgen dat het bereik van de langeafstandsraketten kan worden opgeschroefd.

Dat betekent raketten verder komen dan het huidige maximum van tweeduizend kilometer, zei de tweede man van de Iraanse Revolutionaire Garde tegen staatspersbureau Fars.

Elsevier >>

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7440 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Iran dreigt: Europa moet op zijn tellen passen…

 1. Tja Europa geloofde Trump en Israël toch niet dat het achterbakse rotzakken zijn. Nu zien ze de werkelijke aard. En Nederland maar informatie blijven leveren en studenten uit Iran opleiden. Wie zijn er dan medeplichtig als er straks rotzooi van komt. Dan hoor je de politici niet want die zijn aan het schuilen.

  Liked by 3 people

 2. templars2017 // november 26, 2017 om 23:46 //

  Die bij de hond slaapt vangt zijn vlooien, Europa heeft eigenzinnig een koers gevolgd van pappen en nathouden wat Iran betreft , het was toch ver van Europa weg en niet echt een daadwerkelijke vijand.
  Een misrekening van formaat ,het zijn moslims ,de strekking doet er niet toe ,een moslim is een moslim punt uit……
  Door hun onbezonnen gedrag wat Iran betreft kunnen ze een moloch tegen hen in het harnas jagen die de capaciteit heeft om ons te vernietigen ,ze hebben de technologie en Europa ligt in hun bereik.
  Nog een dreiging erbij voor Europa ,naar wie zullen ze nog moeten kijken voor hulp als het verkeerd loopt?
  In Iran zijn veel wapens als die in de handen vallen van de terroristen die hier zitten zullen die geen moeite hebben om hier een kalifaat te bouwen.
  Als je goed kijkt naar de kaart dan zie je dat Turkije grenst aan Iran en aan Europa ,het ligt er tussenin als kaas op een broodje.
  Stel je een alliantie voor tussen Turkije en Iran en niet alleen op politiek maar ook op militair vlak !
  Hoe groot is de kans voor Europa om dit geweld tegen te houden , de eerste landsgrens ligt in Zuid- Oost Bulgarije.
  Dit is een doem scenario ,een alliantie tussen Turken en Iranezen ,in samenwerking met de vijfde kolonne die hier al rondloopt ,we hebben geen schijn van kans ……..Europa heeft niet de militaire kracht op zichzelf om dit tegen te gaan , dus zal hulp van buitenaf noodzakelijk zijn.
  het is echt wel iets om in de gaten te houden.
  in 2016 heeft Turkije de banden reeds aangehaald met Iran ,deze willen het liefst een stabiele buur ,daarom heeft Erdogan het circus met de “coup” in de internationale verf gezet om te bewijzen aan Iran dat hij en hij alleen de baas is in Turkije, dit heeft een dubbel doel een sterke band met Iran geeft Erdogan een plaats aan de tafel bij alle onderhandelingen die er kunnen komen als de oorlog in Syrië eindigt .
  De gecombineerde sterkte tussen de troepen van Turkije e Iran ligt rond de 2 miljoen ,reservisten niet meegerekend.
  Wat ook een vraagteken opriep was een foto van een aanwezig Iraans hoog officier op de laatste parade van de Noord Koreanen.
  Het is een zeer ingewikkelde situatie en Europa gaat ,in een heel zwakke positie, een beetje zeggen hoe een en ander moet verlopen.

  Liked by 2 people

 3. Trump had ALWEER. 100% GELIJK EN DE REST VAN DE NAIVE REGERINGEN SLAPEN EN BLIJVEN SLAPEN. MOSLIMS ZIJN NOOIT EN TE NIMMER TE VERTROUWEN. NOOOT!!!!!

  Liked by 2 people

 4. @templars2017
  Je vergeet in je opsomming de opstelling van de EU tegenover de Russische Federatie, want die is ronduit vijandig te noemen, terwijl de afgelopen jaren er een stilzwijgend vriendschapspact gesloten is tussen Rusland, Turkije en Iran.

  Like

 5. Ivan Chapka ,je hebt gelijk die stond er niet expleciet in maar ik heb wel een vermelding naar oekraine gemaakt wat al een verhaal is op zichzelf en waar de EU een heel vuil spel gespeeld heeft om de russen in een slecht daglicht te stellen.
  Maar je hebt volmondig gelijk aangaande de samenwerking van Rusland , Turkije en Iran , hoe dan ook het is een situatie die in het oog te houden is.

  Like

 6. Templar, Rusland moet wel, want de zuidelijke oblasten en deelstaten zijn overwegend islamitisch. Ze hebben toen na de kindermoorden in Beslan, heel begrijpelijk, van de Tsjetsjeense hoofstad Grozny een parkeerplaats gemaakt ter vergelding (enige taal die moslims verstaan), dus dat ze vriendelijk tegen de Turken en Iraniërs zijn is eigenbelang, want dat de Turken die Russische piloten hebben gelyncht en vermoord zijn ze echt nog niet vergeten.En v.w.b. Oekraïne heeft de EU bloed aan hun handen, de EU heeft samen met de USA deze twee broedervolken (vergelijkbaar Nederlanders en Vlamingen) in een oorlog met elkaar gestort. Oekraïne is n b meer dan 600 jaar een onderdeel (deelstaat) geweest van het Russische Tsarenrijk en de USSR. De gemiddelde Jan met de pet in zowel Rusland als in Oekraïne haten elkaar helemaal niet . De bevolking in de hoofdstad Kiev spreekt bijna uitsluitend Russisch. Ik spreek ze dagelijks via Skype en ze zijn ervan overtuigd nu dat die staatsgreep is gepleegd door de West Oekraïense fascisten met hulp van de EU. Ze sterven nog steeds van de armoe. Onbegrijpelijk want de meeste Oekraïners zijn hoogopgeleid, maar ja als je land word leeggevreten door een stel oligarchen, daar helpt geen werken tegenop, zie Zimbabwe.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: