Nieuw

Ali kidnapt kinderen en verkoopt ze als seksslaven aan landen in het Midden-Oosten

Terwijl de westerse wereld de slavenhandel al lang geleden heeft afgeschaft, vindt dit nog steeds plaats in veel andere delen van de wereld. In Libië worden migranten verkocht als slaven, nadat het hen niet is gelukt de Middellandse Zee over te steken. In Bangladesh is er zelfs een nog meer cynische slavenhandel – kinderen van gezinnen die het geweld in Birma ontvlucht zijn worden gekidnapt, bedwelmd en verkocht als seksslaven en kameelruiters aan Arabische landen in het Midden-Oosten.

Door: Mats Dagerlind – Vertaling: ‘Rommel’

De 29-jarige Ali is een van deze smokkelaars. Tegen een SVT (Zweedse staatstelevisie) journalist in Bangladesh zegt hij dat hij geen morele scrupules heeft, dat hij alleen maar geld ziet als hij kinderen ziet. Voor elk kind dat hij kidnapt verdient hij 150 dollar. Het is voor Ali en anderen in de slavenhandel net zoals elke andere baan een manier om geld te verdienen.

Om in de ontvangende landen echt aanlokkelijk te zijn als seksslaven moeten de kinderen bij voorkeur jonger zijn dan zes jaar, legt Ali uit. De kinderen die geluk hebben ontsnappen aan seksuele misbruik en worden slaven zoals kameelruiters.

Kinderen die behoren tot minderheidsgroeperingen zoals de Rohingya die voor het geweld de grens zijn over gevlucht en in grote vluchtelingenkampen wonen, worden van daaruit gekidnapt. De slavenhandelaars lokken de kinderen met limonade die is aangemaakt met een slaapmiddel.

De golf van vluchtelingen heeft grote problemen veroorzaakt voor Bangladesh en het kidnappen van kinderen heeft door gebrek aan middelen geen prioriteit voor de autoriteiten. De slavenhandel kan daarom in principe ongestoord verlopen. Het risico om gearresteerd te worden is minimaal.

De kinderslavenhandel is goed georganiseerd. De kidnappers sturen de ontvoerde kinderen naar Chittagong, vanwaar ze worden verkocht aan Arabische landen in het Midden-Oosten. De vraag is hoog. Ali is slechts een van de vele kidnappers en kan soms meerdere kinderen per dag roven.

De regering van Bangladesh wordt nu in toenemende mate bekritiseerd door, onder andere, de Verenigde Staten en de VN voor hun negeren van de slavenhandel. Er worden ook pogingen gedaan om informatie en waarschuwingen te geven aan de Rohingians die proberen naar Bangladesh te komen.

Ali is niet van plan om met zijn werkzaamheden te stoppen. Voor SVT verduidelijkt hij dat hij zal blijven ontvoeren en kinderen als slaven zal verkopen zolang er nog vluchtelingenkinderen in het gebied zijn.

Bron:

https://samnytt.se/ali-kidnappar-barn-och-saljer-dem-som-sexslavar-till-lander-i-mellanostern/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 942 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6344 Articles)
Altijd in oppositie.

5 Comments on Ali kidnapt kinderen en verkoopt ze als seksslaven aan landen in het Midden-Oosten

 1. Ik heb een donker bruin vermoeden, dat hier in west Europa op geen enkele wijze tegen deze arabische slavenhandel zal worden geprotesteerd, maar als een Israëli een arabier op zijn teentjes trapt, dan barst het gehuil en gegil op de west Europese pleinen weer los.
  Het racisme, fascisme, boycot en sancties geroep is dan niet van de lucht.

  Liked by 2 people

 2. Voor 50 cent is het probleem met Ali opgelost scheelt een hoop werk (my 2 cents)

  Liked by 1 persoon

 3. Gerrit Tienkamp // november 27, 2017 om 09:49 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE herblogd.

  Like

 4. bp633livenl // november 27, 2017 om 11:57 //

  En hier hebben ze het over zwarte piet.
  De waanzin regeert

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s