Nieuw

VVD 2015: Ouders ga als Zwarte Piet naar school – Rutte 2017: Zwarte Pieten op school bizar

2015: Ouders die het niet eens zijn met het verbod op Zwarte Piet, moeten komende vrijdag verkleed als de knecht naar de openbare basisscholen in Utrecht gaan. Die oproep deed de VVD in de Domstad. Metro >>

Op Rutte’s eigen Ministerie van Landverraad wordt ook Sinterklaas gevierd met Zwarte Pieten:

Wie dat tegen de borst stuit, mag komen demonstreren, zei Rutte. ,,Maar ik zou u alleen wel vragen dat niet te doen, niet vanuit de wet, maar uit fatsoen. Confronteer kinderen niet met demonstraties.”

Huh wat ? “Confronteer kinderen niet met demonstraties.”? Maaruh, Dokkum dan, waarom heb je dan niet veroordeeld dat die anti-Zwarte Piet racisten daar tussen de kinderen wilden demonstreren ?

De Zwarte Pieten op de school in Utrecht zouden volgens de directeur geroepen hebben tegen sommige leraren: “ga terug naar je eigen land.” Maar daar is geen enkel bewijs voor, wel dat activistische leraren een agenda hebben.

En het OM is een racistische Apartheidsclub.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on VVD 2015: Ouders ga als Zwarte Piet naar school – Rutte 2017: Zwarte Pieten op school bizar

  1. Die huichelaar Rutte lijkt wel een borderliner met zijn zwart-wit denken,met zijn uitermate onbeschoft gelach,lacht hij een ieder in zijn gezicht uit en meet met meerdere maten ism de wet. Het is toch dat linkse tuig, wat kinderfeestjes verpest.Voor zijn feestje geldt dat bij die eeuwige narcist dus niet,het is alleen ikke,ikke,ikke en de rest kan stikken.Rutte het smerigste braakmiddel.

    Like

  2. “Val kinderen niet lastig met demonstraties”, zei Rutte. Daar ben ik het wel mee eens. Laten de burgemeesters zich vanaf nu daar zich ook aan houden. Dus geen anti- of pro-pieten meer bij intochten Sinterklaas, Marga Waanders en Ahmed Aboutaleb !

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s