Nieuw

“Soros-lijst” noemt 226 Europarlementariërs die onder volledige controle van George Soros staan

De “lijst van Soros” legt de EU bloot als niets meer dan een mechanisme voor de elitaire miljardair om zijn neoliberale beleid te promoten, bestaande uit grenzenloze (ze gaan meerder grenzeN over, dus ik laat me niet die ‘tussen-N’ afpakken, Fub) massamigratie, homohuwelijk, integratie van Oekraïne in de EU, en oorlog met Rusland.

Het is natuurlijk niet alleen Soros, het is de hele globalistische elite. Binnenkort moeten we ze maar eens namen en rugnummers gaan geven, Fub.

Er zijn 751 leden van het Europees Parlement en George Soros controleert meer dan een derde van die zetels in het Europees Parlement. The Duran >>

De Britse politicus Nigel Farage pakt de anti-Soros fakkel op van de Hongaarse leider Viktor Orban en probeert mede-Europarlementariërs te ondervragen die de controversiële visie van de rijke financier ondersteunen. Maar zijn de angsten van Orban en Farage terecht?

De Britse politicus Nigel Farage, het prominente gezicht van de Brexit, maakt zich nu zorgen over het lot van Europa. Toen Farage deze week het EU-parlement toesprak, sprak Farage zijn zorgen uit over de oorzaak van de beweringen dat Rusland de Brexit-stemming op de een of andere manier had gemanipuleerd, evenals de verkiezingen van Trump.

We hadden vorige week zelfs heer [Guy] Verhofstadt die lobbyde namens Soros op de Conferentie van voorzitters in een strijd die gaande is met Viktor Orban, de premier van Hongarije,” zei Farage, wijzend op Verhofstadt toen hij sprak.

“Ik vraag me af,” vervolgde Farage, “als we het hebben over ‘politieke afspraken’, vraag ik me af of we op de verkeerde plek kijken.” Lees verder bij RT >>

Ja, wij nemen ook nieuws van de Russen over, vrouwtje Ollongren, en van de Amerikanen, en de Engelsen, en de Duitsers, en de Zweden, soms zelfs van de Fransen, van rechtse sites, van linkse sites. Wij hebben nog niet op de Soros-lijst gekeken -op dit moment-  of Kasja er ook op voorkomt, maar ze komt zeker van Bilderberg.

Wat is het ook een ongelooflijke ongelikte hond die Verhofstadt:

Eén plaatje maakt de leugen van Verhofstadt duidelijk:

Het is alleen maar de vraag hoevéél hij van Soros krijgt:

Alex Gorka:

The Myth of European Democracy: A Shocking Revelation

Het is een publiek geheim dat het “Soros-netwerk” een grote invloedssfeer heeft in het Europees Parlement en in andere instellingen van de Europese Unie. De Soros lijst is onlangs openbaar gemaakt. Het document telt 226 parlementsleden van alle kanten van het politieke spectrum, waaronder voormalig voorzitter van het Europees Parlement Martin Schulz, voormalig Belgisch premier Guy Verhofstadt, zeven vice-voorzitters en een aantal commissarissen, coördinatoren en quaestoren. Deze mensen promoten de ideeën van Soros, zoals het aantrekken van meer migranten, homohuwelijken, de integratie van Oekraïne in de EU en het tegengaan van Rusland. Er zijn 751 leden van het Europees Parlement. Het betekent dat de Soros-vrienden meer dan een derde van de zetels hebben.


Miljardair Soros aan tafel met Juncker


George Soros, een Hongaars-Amerikaanse investeerder en de oprichter en eigenaar van NGO Open Society Foundations, heeft een ontmoeting gehad met de voorzitter van de Europese Commissie Jean-Claude Juncker “en de agenda voor hun vergadering achter gesloten deuren is niet bekend”, en wees erop hoe EU-voorstellen voor het herverdelen van quota’s van migranten in de hele EU griezelig lijken op het door Soros zelf gepubliceerde plan om de ‘migrantencrisis’ aan te pakken.


George Soros geeft toe dat hij profiteerde van nazi-oorlogsmisdaden en voelt zich niet schuldig


De miljardair-financier gelooft dat de Europese Unie miljoenen immigranten uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika zou moeten opnemen, ze allemaal jaarlijks 15.000 euro aan hulp zou moeten bieden en deze migranten zou moeten hervestigen in lidstaten waar ze niet willen gaan en niet welkom zijn.

De Hongaarse premier Viktor Orbán heeft de EU ervan beschuldigd “uit de hand te eten” van Soros. Hij is van mening dat de miljardair opengrenzen campagnevoerder achter de aanvallen op Hongarije zit. De reden is de pogingen van de regering om juridische stappen te ondernemen over een nieuwe wet die vereist dat organisaties die door buitenlandse organisaties worden gesteund – veelal door Soros gefinancierd – hun grote buitenlandse donoren in een openbaar register opnemen en in hun publicaties transparant zijn over hun financieringsbronnen. De Hongaarse regering probeert om de in Boedapest gevestigde subversieve Central European University, opgericht door Soros, te sluiten.

“De hele Europese Unie zit in de problemen, omdat haar leiders en bureaucraten dergelijke beslissingen nemen,” zei Orbán. “De mensen steunen het ideaal van de Europese Unie. Tegelijkertijd kunnen ze het leiderschap van de EU niet verdragen, omdat ze de lidstaten beledigen met dingen als deze en het zijn macht misbruikt. Iedereen in Europa kan dat zien. Daarom wordt het Europese leiderschap niet gerespecteerd.”

Daar zijn wij het toch eventjes oneens met Orban. wij willen helemáál geen Europese Unie, en dat hebben we in 2005 duidelijk laten weten, en sinds die tijd leven we onder een illegale bezetting, Fub.

De Visegrad-groep verzet zich tegen de EU-immigratiebeleid. De Europese Commissie voor migratie en binnenlandse zaken dringt aan op een nieuw wetsvoorstel om quota voor migranten verplicht te stellen. Ten minste 30 Soros-supporters werken voor de commissie.

Veel mensen in het document staan ​​bekend om aanvallen op Rusland. Rebecca Harms, een Europarlementariër van de Duitse Groene Partij, roept bijvoorbeeld regelmatig het Europees Parlement op om het sanctieregime tegen Moskou te versterken. Guy Verhofstadt geeft Rusland de schuld voor bijna alles dat fout gaat in Europa.

 In Nederland hebben we de Bilderbergster Ollongren van EU66 die nu een nepnieuwscampagne gestart is, Fub.

De Soros-lijst werpt licht op de vraag waarom het EU-leiderschap beleid uitvoert dat in strijd is met de belangen van Europeanen. Het antwoord is corruptie. De politici omgekocht door Soros dansen naar zijn pijpen.

Guy Verhofstadt krijgt persoonlijk € 190.000 per jaar gestort van twee miljardairs, die graag in Oekraïne naar schaliegas wil boren (fracking). Daarom moet dat land, plus alles wat er tussen ligt, zo rap mogelijk de Europese unie in worden gerommeld. 925 >> En Verhofstadt heeft zo hier en daar nog wel een paar financiële belangetjes, Fub.

Ze vechten tegen de pogingen van nationale leiders om de belangen van hun volk te beschermen. Heel vaak worden degenen die zich verzetten tegen dergelijk beleid geconfronteerd met het verzet van de politieke elites van hun eigen land. De impasse tussen de Hongaarse premier Orbán en het Soros-netwerk is een goed voorbeeld om te illustreren hoe het werkt. Het Europees Parlement onder de invloed van Soros-vrienden drijft Europa tot zelfmoord door miljoenen migranten binnen te laten.

Het laat zien dat de veelgeroemde Europese democratie een façade is om de activiteiten van de machtsstructuur te verbergen die in alles lijkt op een feodaal systeem, waarbij de plaatselijke machthebber de teugels vasthoudt.

It can hardly be called the power of the people.

De publicatie van de Soros-lijst geeft een idee wie de EU regeert en wie anti-Russische sentimenten in Europa aanwakkert.

Bronnen:

http://theduran.com/the-list-of-soros-names-226-meps-in-europe-who-are-under-the-control-of-george-soros/

https://www.rt.com/news/410223-soros-allies-migrants-farage-orban/

En het merendeel komt van:

https://www.strategic-culture.org/news/2017/11/05/myth-european-democracy-shocking-revelation.html

Voor meer Soros zie:

https://fenixx.org/?s=soros

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

8 Comments on “Soros-lijst” noemt 226 Europarlementariërs die onder volledige controle van George Soros staan

 1. bedankt voor dit artikel, ik hoop dat veel mensen dit zullen verspreiden/lezen. Er zijn helaas in nederland nog maar weinig mensen die echt begrijpen wat en wie SOROS is.

  Liked by 2 people

 2. Mooi die lijst, maar het zou mooier zijn als er een lijst was van nederlandse verraders en hun huisadres. Ik heb nog een grote doos kerstkaarten met boodschappen tot nadenken…te spreken krijg je ze toch nooit…

  Liked by 2 people

 3. …is er eigenlijk ergens een beloning te verdienen met het binnen brengen van dit soort collaborateurs en criminelen? Dit valt toch onder corruptie, en volgens mij mag ik als burger iemand aan houden als deze een misdrijf heeft gepleegd.

  Is er iemand die het weet, prijzen en waar ze moeten worden afgeleverd? Ik probeer al jaren een normaal leven opbouwen maar het wil niet vlotten, emigratie etc is iets waar geld voor nodig is en ik verwacht niet ooit nog pensioen te zien met al die uitdeel acties van de regering. Dus een betere start zou fijn zijn en ik vind dat schoften van de straat moeten, dus wie meer weet over eventuele beloningen en inlever adressen, deel de info.

  Ik vind het me een goed plan het nuttige met het noodzakelijke te verenigen, en ik ken Brussel en omstreken redelijk goed dus vinden doe ik ze wel. De overheid heeft duidelijk hulp nodig en ik wil mijn burgerplicht doen.

  How much do you pay for the fish?

  Liked by 1 persoon

 4. Op Soros en zijn zoon zouden ze een Volkertje af moeten sturen.

  Like

 5. Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Een artikel met waardevolle informatie over Soros , de z.g. EU elite en de rest. Het is erger dan een virus. Hoe kunnen wij hier ooit een einde aan maken?

  Like

 6. Ik word niet vrolijk van het tafereeltje met Orban en Netanyahu samen. Ach, ik ben soms bewust naïef; even willen geloven dat het oké is. Maar de hele wereld is verrot. Ik wist het wel, maar toch.

  Liked by 1 persoon

 7. @Daniel. Ik deel je zorgen. Israel heeft z’n tengels al in Hongarije en er wordt gezegd (door Veterans Today) dat er ook Mossad-agenten aktief zijn tussen de authentieke franse gele hesjes, om de beweging te laten ontsporen en daar ook weer es een lekkere burgeroorlog van te maken waar ze nog decennia lang de vruchten der ontreddering van zullen kunnen plukken. Net zoals Israel onder dekking van burgervliegtuigen, hun fighterjets Damascus en z’n burgerbevolking brutaalweg laten bombarderen. Illegaal. Zonder enige aanleiding. In de hoop dat de Russen of de Syriers per ongeluk die burgervliegtuigen zouden neerschieten en daarmee daarmee de Amerikanen te dwingen om zich niet uit Syrie terug te trekken.

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Soros lanceert ‘Media Blitz’ tegen Hongarije
 2. Soros-trekpop Judith Sargentini (GroenLinks) wil strafprocedure tegen Hongarije |

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s