Nieuw

Duitsland: Tweehonderd kerken beschadigd en christelijke symbolen vernietigd in slechts één regio

In een zeldzaam openhartig moment berichtten Duitse media dat elk jaar minstens 200 kerken beschadigd worden in de regio Beieren.

Bovendien nemen de aanvallen op kruisen op bergtoppen ook toe in de regio. Kruisen op verschillende bergtoppen zijn omvergeworpen en vernietigd met bijlen en zagen.

Er is een groeiende woede onder de inheemse Duitse bevolking over de aanvallen. Sommige mensen denken dat er islamisten achter zitten.

De aanvallen op kerken en kruisen zijn geen geïsoleerde gevallen; al maandenlang worden aanvallen op christelijke symbolen gemeld vanuit verschillende Beierse kantons.

Er zijn meldingen geweest van ontheiliging van Pinksteren, Längental en van de “Prinzkopf” die ligt tussen Sylvensteinstausee en Tirol.

Sommige reparaties van historische kerken kunnen tienduizenden euro’s kosten. Het is een aanval op het geloof van mensen en gemeenschappen vermoeden dat er een religieus motief achter zit, bijvoorbeeld dat moslimmigranten proberen angst in de bevolking te zaaien.

Bron:

https://voiceofeurope.com/2017/11/germany-two-hundred-churches-damaged-christian-symbols-destroyed-just-one-region/

In Nederland heeft de overheid de taak van de radicale islam op zich genomen en die laat onderzoeken of je strafbaar bent als je een klein plastic kerkje neerzet en er een houten kruis naast plaatst:

Volgens minister Sander Dekker ( VVD ) radicaliseer je als je een kerkje bouwt en er een kruis naast plaatst

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on Duitsland: Tweehonderd kerken beschadigd en christelijke symbolen vernietigd in slechts één regio

 1. bp633livenl // november 17, 2017 om 00:49 //

  Over dertig jaar bestaat Europa niet meer.
  het is wel zeker dat een geweldige burgeroorlog alles gaat vernietigen.

  Liked by 1 persoon

 2. Over 30 jaar ??? In dit tempo zijn we over vijf jaar al naar de kloten.

  Liked by 1 persoon

 3. Het zullen de inwoners niet zijn die hun eigen symbolen gaan beschadigen en /of afbreken, we weten allemaal uit welke hoek de wind waait.
  De daden van vernieling die hier gesteld worden hebben een doel ,er is altijd een doel als ze symbolen van een geloof vernielen ,het is in Irak zo ,in Syrië ,overal .
  Het is hen te doen om bij nacht en ontij verwarring en angst te implementeren in de harten en geesten van de originele bevolking.
  In hun landen waar he I.Q. aan de enkels komt lukt dergelijke bangmakerij , hier in het westen zou dat eens een averechts effect kunnen hebben ,niet dat ze het begrijpen …..
  Als je een volk dat een beschaving heeft en een cultuur die ver boven de hunne staat gaat tergen door kapot te proberen te maken waar ze aan houden dan krijg je vroeg of laat hommeles …………..

  Liked by 1 persoon

 4. Hommeles, ….burgeroorlog bedoel je natuurlijk, en snel, er komen iedere dag meer vijanden bij, als er teveel zijn kunnen we het niet meer winnen, van onze regeringen kunnen we niets verwachten

  Like

 5. Merel // mei 7, 2018 om 02:39 //

  Handen af van onze kerken en cultureel erfgoed

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s