Nieuw

Staatszender 3FM gaat weer zielige huil-negertjes helpen en ‘vergeet’ de armoede in Nederland

Ja wie zorgt er voor onze ouderen mensen en kinderen die geen uitweg meer zien!!!!!

Door Elise Nijmegen

Er moet mij iets van het hart… 3FM gaat van 18 tot en met 24 december het Glazen huis in Apeldoorn ! … Ik denk dan … daar gaan we weer.. weer een heleboel geld inzamelen voor een ” goed doel ” in het buitenland..

Ooooo,.. en het leuke er aan is , dat het een paar dagen voor de kerst wordt bekend gemaakt hoeveel geld er na het buitenland gaat… Vrienden… volgens mij gaat er dan iets goed mis… hoe veel gezinnen kennen geen kerst omdat het financieel niet mogelijk is, ouderen die te weinig liefde krijgen omdat er zo nodig bezuinigingen moeten worden uitgevoerd in de zorg en er geen geld is om deze mensen bij te staan.

Gezinnen die niet in het ziekenfonds zitten omdat ze het niet kunnen betalen.,.. kinderen die nood gedwongen in tehuizen zitten en daar een matige kerst moeten ondergaan…

Er zijn zoooooooooo veel instanties in NL die ook een bijdragen kunnen gebruiken. Dus mijn vraag aan de wonder DJ`s van Serious Request ,waarom geen geld ophalen voor de mensen die het hier zo hard nodig hebben ,.. en dan bedoel ik gewoon hier in Nederland… voor in de zorg,.. voor onderzoeken naar kinderkanker,… deze vervelende ziekte in het algemeen , om er maar 1 te noemen wat gewoon steeds meer voor komt. en gezinnen die het ook niet meer kunnen redden tegenwoordig..

Er zijn gewoon genoeg mogelijkheden om het opgehaalde geld hier in Nederland te gebruiken.


Dus mijn vraag aan jullie ,.. kunnen jullie je hier in vinden, en ben je ook van mening dat er genoeg mogelijkheden zijn om het opgehaalde geld in Nederland te gebruiken.. Deel dan dit bericht.. zeker om dit onder de aandacht te brengen dan het gewoon anders moet, anders KAN !.

VERGEET JE EIGEN LAND NIET 3FM !

Door Elise Nijmegen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 941 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

7 Comments on Staatszender 3FM gaat weer zielige huil-negertjes helpen en ‘vergeet’ de armoede in Nederland

 1. Elk jaar weer die zieke ellende van dat glazen shit huis met zn overbetaalde links jokkies, bom onder die troep!!!!

  Liked by 1 persoon

 2. Van de week zag ik nog een reclame spotje om geld op te halen om kindhuwelijken te stoppen in het buitenland.
  Inmiddels hebben wij hier een wet die dit allemaal goed gekeurd heeft.
  Ze worden hier massaal binnen gesleept om je helemaal uit te leven op je kindvrouwtje, en daar mee te doen en laten wat je maar kan bedenken.

  Liked by 1 persoon

 3. Zwarte Piet afgeschaft,negertjes ook,ik heb zelf blanke kleinkinderen in overvloed,die gaan voor.

  Liked by 1 persoon

 4. Vandaag weer een springer voor de trein van Meppel naar Zwolle, maar in Nederland zijn mensen echt gelukkig hoor! NOT! Ik geef geen cent aan dat glazen huis, ik help liever familie die het moeilijk heeft of mensen in mijn buurt.

  Liked by 1 persoon

 5. BertG. // november 15, 2017 om 08:57 //
  U bedoelt die misselijkmakende reclame van Pip Pellens en Sebastiaan Labrie. In Nederland jaarlijks 250 kindhuwelijken en erkend indien het gesloten is in het land van herkomst. Hoe krom wilt u het hebben?

  Liked by 1 persoon

 6. Lee, ik heb allemaal geen idee hoe al die mensen heten.
  Een jongen en een meisje is het die het brengen, vanuit een soort van arm dorpje, en een interview met een waarschijnlijk Pakistaans meisje over alle ellende die je dan meemaakt.
  Maar ik denk dat je hetzelfde spotje gezien heb.
  En zeg maar je tegen Bert.

  Like

 7. Piet Karbiet // november 15, 2017 om 11:33 //

  Daar kijk en luister ik al jaren niet naar. Word ik onpasselijk van. En wat BertG zegt: Ga aan de slag tegen huwelijken met minderjarige meisjes in eigen land. Of tegen de 300.000 onzorgvuldige rechtszaken per jaar (!) door dubieuze incassoburo’s als Direct Pay. 84% van de gedaagden verschijnt niet eens in de rechtbank. Hoezo rechtsstaat? Vier-en-tach-tig pro-cent. Welk leed van ouderen en zieken schuilt daar achter? Maar volgens minister Blik een gezonde bedrijfstak. Idioot. Dat is de handel in xtc dan ook. En de illegale mensensmokkel.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s