Nieuw

Nieuws van de Facebook Gestapo

Je bent tijdelijk geblokkeerd van het plaatsen van inhoud

Deze tijdelijke blokkering duurt 3 dagen en je kunt tijdens deze blokkering geen berichten op Facebook plaatsen.

Houd er rekening mee dat de accounts van personen die herhaaldelijk berichten plaatsen die niet zijn toegestaan op Facebook permanent kunnen worden uitgeschakeld.

De eerste drie dagen dus even geen nieuwtjes op Fecebook van Fenixx.

Uiteraard zijn wij zeer erkentelijk wanneer andere onze berichten op Fecebook blijven plaatsen.

Kreeg de mededeling omtrent het laatste artikel dat is geplaatst en moet eerlijk bekennen dat ik niet eens meer zin heb om wederom alles door te lezen. Lijkt er op dat de nieuwe Europese wetten alvast worden ingevoerd voor extreem eerlijke blogs zoals Fenixx.

‘Black lives matter’ ist super, ‘White Self Hatred is Sick’ ist verboten!

met groet Bolo

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

15 Comments on Nieuws van de Facebook Gestapo

 1. Hoe heet de eigenaar van facebook? En wat is zijn identiteit?

  Liked by 1 persoon

 2. Ja, deze fb shit heb ik ook gehad na mijn niet meer dan logische reactie op de mislim grooming bende in Engeland.
  Blijkbaar was mijn reactie erger dan het walgelijke misbruik door de vieze misdadige pakistanen en ander getint en nikker geteisem……

  Liked by 1 persoon

 3. Fuck them all Bolo.

  Liked by 2 people

 4. De tijdelijke of permanente blokkering werkt als een soort van zeef, degene die geblokkeerd zijn worden natuurlijk gemeld bij een of ander Amerikaanse overheidsdienst de NSA bijv. Facebook is mijns inziens voor heel erge naïeve en narcistische mensen die hun hele hebben en houden op dit achterlijke medium plempen, veel succes Facebookers!

  Liked by 3 people

 5. Bij mij volgde de ene blokkering de andere op en omdat ik ongehoorzaam was aan Fatwabook hebben ze mijn hele account gedelete. En ik geef het op want het heeft geen enkele zin om daar een account te hebben als je constant in de shariastand wordt gezet. En aangezien ik toch mijn mond niet zal houden en blijf verkondigen hoe ik over die mossels/ booslims en het politieke zootje ongeregeld in ‘s-Gravenhage denk maak ik geen nieuw account meer aan bij Duivelsbook.

  Liked by 1 persoon

 6. Begrijp niet goed waarom iedereen toch maar blijft aandringen en zeuren bij facebook wanneer ze je als kleine brutale kinderen blijven behandelen.
  Van mij hadden ze allang de tyfus kunnen krijgen.
  Wat is het volgende, een openbaren bekendmaking in de krant, dat je spijt heb dat je iets geplaatst heb, en beloofd dit nooit meer te zullen doen en voortaan beter er over na zal denken voordat je iets plaatst.
  En anders weer voor straf in de hoek.
  Het zijn de mensen zelf die deze macht geven aan facebook.

  Liked by 1 persoon

 7. Bert en andere die niet begrijpen dat wij middels Facebook blijven communiceren.
  Het grootste aantal lezers halen wij binnen via Fecebook en veel daarvan blijven terugkomen om hier te lezen wat ze bij de mainstream media, staatsomroep en propagandablaadjes niet mogen lezen.
  Ik heb zelf ook een hekel aan Facebook maar middels een eenvoudige instelling kunnen wij al onze artikelen gelijk na plaatsen op Facebook promoten (ook nu even niet meer over 3 dagen wel weer) Het toenemende aantal leden van onze Facebook site brengt helaas ook meer klachten en dus eerdere blokkades met zich mee.

  De reden om Facebook puur voor Fenixx aan te houden is dus eenvoudigweg het bereiken van zo veel mogelijk mensen met onze stukjes.

  Liked by 3 people

 8. Net zo als dat ik hier een perma ban krijg, en ik dan elke dag, meerdere keren, een mail aan rommel ga sturen of dat ik alsjeblieft weer terug mag komen omdat het mij spijt.
  Als ik dat zou doen, dan zou iedereen mij een grote slijmbal vinden.
  Maar wanneer het over facebook gaat, schijnt dit anders te liggen, dan gebeurt er niks anders.

  Like

 9. je ban wordt automatisch opgeheven bij Facebook hoef je niets voor te doen

  Like

 10. Bolo, als al die mensen deze site weten te bereiken via facebook, dan zouden ze ook een keer direct op de site kunnen klikken voor de verandering.
  De site kennen ze dan immers al.
  Als ze het willen weten, dan vinden ze je toch wel.
  Of moet je gehoor geven aan mensen die geen afscheid kunnen nemen van facebook.
  Als site hoef je je toch niet aan te passen aan het drammerige gedrag van facebook gebruikers, die het blijkbaar verdommen om direct te klikken op deze site.

  Like

 11. je moest eens weten hoeveel mensen voor de eerste keer kennismaken met Fenixx via facebook. en dit heeft geen donder te maken wat ik of iemand ander van facebook vind.

  Like

 12. Mijn post op Fenixx Facebook over de blok wordt ook niet geplaatst door fascistbook dus de blok geldt voor iedereen die op Fenixx FB wil posten

  Like

 13. klopt kunt daar drie dagen niets op plaatsen en ik kan drie dagen niets op facebook plaatsen, ook niet ergens anders

  Like

 14. Fenixx app voor de mobiel jongens, om de boel wat voor te zijn….is de censuur bij Fenixx zelf…als je dat wil…

  Like

 15. o ja, Facebook is qua aandelen grotendeels via tussen firma’s in handen van de Saoedische beleggings maatschappij, ben de naam kwijt, heb het paar weken geleden al eens uitgelegd hoe dat zat…dus verbaasd ben ik niet dat er censuur is, en ze hebben ook alle gegevens van iedereeen, met toestemming van jezelf bij het afsluiten van de facebook account. Contractueel mogen ze zelfs je adressen bestand, je foto’s en persoonljke gegevens en….je bankrekening gebruiken, staat ook in de overeenkomst voor een account.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s