Nieuw

Jihad-Kerstmis – ISIS dreigt met terreuraanval op de paus en het Vaticaan

ISIS heeft voor Kerstmis een huiveringwekkende bedreiging afgegeven aan het Vaticaan, waar tienduizenden mensen uit de hele wereld bijeenkomen om de christelijke feestdag te vieren.

Een pro-ISIS propagandakanaal genaamd Wafa Media heeft de dreiging geleverd met een poster afbeelding van een voertuig-aanval, meldt de Site Intelligence Group, die terroristische activiteiten volgt.

Op de poster staat ‘Christmas Blood’, waarop een gemaskerde jihadist wordt getoond die met een BMW naar de Sint-Pietersbasiliek rijdt, waar paus Franciscus de mis houdt. Naast de jihadist, die GPS-navigatie gebruikt en snel rijdt, is een geweer en een rugzak te zien.

ISIS heeft in het verleden, vooral rond de kerstvakantie, het Vaticaan en Europa bedreigd. Een paar dagen voor Kerstmis vorig jaar, reed een islamitische terrorist een vrachtwagen in een drukke kerstmarkt in Berlijn, Duitsland, waarbij 12 mensen om het leven kwamen en 56 mensen gewond raakten.

Verschillende landen hebben al hun capitulatie voor de islam aangegeven om te voorkomen dat potentiële jihadisten worden beledigd.

Frankrijk heeft besloten om hun kerstmarkt in Parijs te stoppen, die elk jaar ongeveer 15 miljoen bezoekers trekt, en in plaats daarvan het Ramadan-festival dit jaar zal houden.

Het Britse supermarktketen Tesco lanceerde een politiek correcte ‘kerst’-advertentie met moslims, sikhs en een homopaar, maar geen christenen – in een advertentie die bedoeld was om de christelijke feestdag te vieren.

Nota bene heeft paus Franciscus ook een verzoenende blik op ISIS, en vergelijkt hij de veroveringsdrift van de islam met het feit dat Jezus zijn discipelen uitzond om het Woord van God te verspreiden.

“Het is waar dat het concept van verovering inherent is aan de ziel van de islam, maar het is ook mogelijk om het doel van de evangelie van Mattheüs, waarin Jezus zijn discipelen naar alle naties zendt, in termen van hetzelfde idee van verovering te interpreteren”, vertelde de paus vorig jaar aan de Franse media.

Het is niet onredelijk om aan te nemen dat als ISIS erin zou slagen om een ​​aanval uit te voeren op het Vaticaan, de reguliere media het bloedbad onmiddellijk zouden bagatelliseren en meteen iedereen als “racistisch” of “islamofoob” demoniseren die wijst op het islamitische fundamentalisme wat de aanval in de eerste plaats geïnspireerd heeft, op dezelfde manier als na de gruwelijke Berlijnse kerstmarktaanval.

“Naast de onmiddellijke paniek en horror, lijkt er ook een potentieel meer kwalijke beloning te zijn voor de krachten van politiek extreemrechts die profiteren van zo’n tragedie”, schreef David Andelman van CNN de dag na de aanval.

Bron:

https://www.infowars.com/jihad-christmas-isis-threatens-terror-attack-on-pope-vatican/

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5827 Articles)
Altijd in oppositie.

14 Comments on Jihad-Kerstmis – ISIS dreigt met terreuraanval op de paus en het Vaticaan

 1. Dat verbaast me niks met al die psychopaten die we geïmporteerd hebben !

  Liked by 2 people

 2. De Paus is de antichrist, laten ze hem maar te grazen nemen maar geen onschuldige mensen. Hij is een moslimknuffelaar eerste klas. En onder verdachte omstandigheden paus geworden. Dat zaakje stinkt ook.

  Liked by 3 people

 3. goede dag heer Vreeswijk, en gaan we nog naar Hongarije? ik ben golden girl
  de paus denkt door hun voeten te kussen dat ze het Vaticaan met rust laten, nee oude hielen likker ook u ontzien ze niet

  Liked by 4 people

 4. Esperanza // november 15, 2017 om 16:17 //

  “Naast de onmiddellijke paniek en horror, lijkt er ook een potentieel meer kwalijke beloning te zijn voor de krachten van politiek extreemrechts die profiteren van zo’n tragedie”

  Tuurlijk, veel beter om bloeddorst van profeet des doods volgelingen onder tapijt weg te moffelen.

  Liked by 2 people

 5. Dus toch.
  Ik dacht al golden girl en Yvonne dezelfde waren.
  Golden girl die telkens broodjes kebab blijft halen, om dan steevast ruzie te maken in dezelfde tent. Dat blijft toch apart.
  Maar waarom 2 verschillende namen gebruiken.

  Liked by 1 persoon

 6. hij kan zoveel voeten kussen als hij wil, hij denkt zo de dans te ontspringen
  idd was heel raar hoe hij paus is geworden
  laat hij zijn helicopter maar klaar zetten rond de kerst zodat hij er gauw vandoor kan als hij die kans tenminste nog krijgt

  Liked by 3 people

 7. ha Bert/g, ik had bij heer Bron gg genomen maar ik heet Yvonne en hier had ik mijn eigen naam gebruikt, ik zal het bij Bron veranderen, en die broodjes halen is verleden tijd, ze zijn weg
  1 maakte met meer klanten ruzie en heeft toen ook zijn ontslag gehad

  Liked by 2 people

 8. Je moet nooit ruzie maken met degene die jou voedsel aan het bereiden is.
  Als je met dan ruzie gaat maken, dan maak ik er ook een zooitje van.

  Liked by 1 persoon

 9. Als je met MIJ dan ruzie gaat maken, moet het zijn.

  Like

 10. Gebeurt nooit in het echt. De Paus zit in het complot net als ISIS. Ze kennen elkaar van de geregelde occulte satanische pedofielen feestjes. Allemaal nep. Nepnieuws.

  Liked by 1 persoon

 11. Tijl Uylenspiegel // november 15, 2017 om 17:07 //

  Die moslims lopen toch elk jaar met vele honderdduizenden om een grote zwarte steen te hossen ? Uitgelezen moment om wraak te nemen. 1 Bom moet afdoende zijn, en als de radioactiviteit is afgenomen heb je gelijk een mooi parkeerterrein.

  Liked by 2 people

 12. Mag hopen dat die jurk uit zijn pantoffels geblazen wordt.

  Like

 13. Je dacht toch niet dat we David Icke serieus namen ?

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Lijstjestijd: De Oorlog tegen Kerstmis in het Hele Westen 2016 – 2017

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: