Nieuw

Hussein gearresteerd voor dodelijke verkrachting van een kip

Archieffoto.

Uit de ‘Dit kan je niet verzinnen rubriek’, een 14-jarige Pakistaanse moslimjongen, Ansar Hussein, is in de provincie Punjab in Pakistan gearresteerd op beschuldiging van het seksueel mishandelen van een kip. “De kip stierf terwijl ze seksueel werd aangerand door Hussain.”

In een bizar geval is een 14-jarige jongen gearresteerd op beschuldiging van het seksueel mishandelen van een kip in de Pakistaanse provincie Punjab in Pakistan, zo meldde een persbericht dinsdag.

Mansab Ali, een inwoner van Jalapur Bhatian, op ongeveer 200 km van Lahore, bezocht het politiebureau in Hafizabad en vertelde de politie dat zijn buurman Ansar Hussain op 11 november zijn kip heeft “ontvoerd” en heeft “verkracht”.

“De kip stierf terwijl ze seksueel werd aangerand door Hussain. Twee personen – Nasrullah en Tufail – waren getuige van deze daad”, staat in het politierapport. Politieagent Sarfraz Anjum vertelt The Express Tribune dat na een medisch onderzoek op de kip de seksuele aanval bevestigd kon worden en de verdachte is gearresteerd.

“Hussain heeft zijn misdaad bekend. De jongen zei dat hij het deed uit seksuele frustratie “, zegt hij. Het rapport met het resultaat van de uitstrijkjes die van de kip zijn verzameld wordt nog steeds op gewacht. De verdachte zit in de cel, zegt de politie.

Bron:

Pakistan boy arrested on charges of sexually assaulting hen

http://barenakedislam.com/2017/11/14/pakistani-muslim-teen-arrested-for-raping-a-chicken/

Doe mee met 926 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5824 Articles)
Altijd in oppositie.

15 Comments on Hussein gearresteerd voor dodelijke verkrachting van een kip

 1. Esperanza // november 15, 2017 om 13:46 //

  UIt ‘Dit kan je niet verzinnen rubriek’?
  Nou , valt best mee hoor.
  Betreft ongetwijfeld een jonge belezen haatbaard die de Pakistaanse vertaling van ‘Teug naar Oegstgeest’ heeft gelezen ter voorbereiding van zijn integratie in de Nederlandse cultuur historie.

  ‘Ik durfde niet naar de kip te kijken omdat ik haar zo stevig vasthield dat ik het gevoel had of ik haar fijnkneep. Toen ik haar van mij afhaalde en op de grond zette was ze helemaal verslapt. Ze zakte door haar poten en viel stuiptrekkend om. Met haar kop maakte ze nog een paar snikkende bewegingen. Toen bleef ze doodstil liggen.’

  https://www.literatuurgeschiedenis.nl/20ste/auteurs/lg20036.html

  Liked by 1 persoon

 2. Esperanza // november 15, 2017 om 13:50 //

  Like

 3. bp633livenl // november 15, 2017 om 14:55 //

  Dus het zijn niet alleen geitenneukers maar ook nog kippenneukers maar dat weten
  we al jaren.

  Liked by 1 persoon

 4. Esperanza // november 15, 2017 om 16:29 //

  Voor jou, Rommel, geen blond kippetje deze keer.

  Like

 5. Esperanza // november 15, 2017 om 16:32 //

  Deze nog even ter illustratie van De ondergang van het Avondland.

  Like

 6. Esperanza gozert wat zit jij in hemelsnaam te googelen zo de hele dag ben je hier naar op zoek geweest of was dat een toevalstreffer ? lmao

  Liked by 1 persoon

 7. Je weet het niet.

  Like

 8. Esperanza // november 15, 2017 om 18:33 //

  Is normaal toch, moet d’r wat voor om bij Rommel in de gratie te blijven.

  Deze van Oswald Spengler voor onze Pruis Bolo:

  Es ist jedem erlaubt, zu sagen, was er will; aber es steht der Presse frei, davon Kenntnis zu nehmen oder nicht. Sie kann jede Wahrheit zum Tode verurteilen, indem sie ihre Vermittlung an die Welt nicht übernimmt. Es ist die furchtbare Zensur des Schweigens, die umso allmächtiger ist, als die Sklavenmasse der Zeitungsleser ihr Vorhandensein gar nicht bemerkt …. An die Stelle der Scheiterhaufen tritt das große Schweigen. Hier erfahren die Leserscharen nur noch, was sie wissen sollen. Das ist das Ende der Demokratie.

  Like

 9. Wat ben ik toch verdomt blij met google translate, anders heb ik geen flauw idee.
  En dat terwijl we toch “bijna” allemaal in Nederland wonen, waar we Nederlands praten en schrijven.

  “Iedereen mag zeggen wat hij wil; maar de pers is vrij om er kennis van te nemen of niet. Het kan elke waarheid tot de dood veroordelen door zijn bemiddeling niet aan de wereld te accepteren. Het is de verschrikkelijke censuur van de stilte, die des te machtiger is, omdat de slavenmassa van de krantenlezers hun aanwezigheid niet opmerkt … De plaats van de brandstapel wordt vervangen door de grote stilte. Hier leren de lezers alleen wat ze moeten weten. Dat is het einde van de democratie.”

  Like

 10. Voor een kip verkrachten gaai iemand de cel in terwijl in dat land als straf door de rechtbank verkrachting van een christen meisje of een vrouw zelfs word opgelegd. Hadden wij “diplomatieke” betrekkingen met die apenkuil?

  Like

 11. HLN komt ook altijd even hier langs om te kijken of ze een smeuïg artikel kunnen stelen.

  https://www.hln.be/bizar/seksueel-gefrustreerde-jongen-verkracht-kip~a771723e/

  Like

 12. Republikein // november 16, 2017 om 02:42 //

  Erg haram want niet zijn kip dus straf.
  Je mag ook niet aan de tieten van een vreemde vrouw zuigen van de profeet.

  Vraag:
  Wat is het oordeel over een man die aan de borsten van zijn vrouw zuigt? Is dit verboden of toegestaan? En indien hij moedermelk doorslikt, is zijn vrouw daardoor dan verboden voor hem geworden?

  Antwoord:
  Het is toegestaan voor de man om te zuigen aan de borst van zijn vrouw. Door het doorslikken van moedermelk wordt zijn vrouw niet verboden voor hem verklaard.

  Permanente commissie voor het geven van Fataawaa.

  Oh dear!
  No, not deer, they r 2 fast.

  Like

 13. @Rommel // november 16, 2017 om 02:08

  Ze zijn niet de enigen 😉

  Ik vind t wel mooi. Ze geven toe dat we sneller zijn. En ze zijn niet de enigen. dat roze blog en die lui die beweren niet te slapen als wij wakker zijn komen ’s morgens ook altijd als eerste even hier langs, omdat ze weten dat wij de enigen zijn die nachtdiensten draaien 😛

  Like

 14. @hslot4 // november 15, 2017 om 18:12
  Esperanza gozert
  ————-

  Esperanza is geen gozert …

  Like

 15. @Fub

  De ‘Krant van Gisteren’ maakt het wel heel bont, die huppelt er regelmatig twee dagen later achteraan. Want dat is volgens eigen zeggen kwaliteit.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: