Nieuw

DENK-leider Tunahan Kuzu kreeg dinsdagavond bijna de hele Tweede Kamer over zich heen

Door: Eric Vrijsen

Kuzu is het ‘spuugzat’: ‘U ziet hier alleen een Turkse vlag’

Kuzu kreeg dinsdagavond bijna de hele Tweede Kamer over zich heen, toen hij het tijdens de begrotingsbehandeling van Buitenlandse Zaken opnam voor de Turkse regering en voor de Palestijnen. Kuzu hekelde de Koerdische beweging PKK als een terroristische organisatie en betichtte de Israëlische regering van het schenden van de mensenrechten van de Palestijnen.

Kuzu moet praatjes achterwege laten, vindt Ten Broeke

VVD, D66, SP, GroenLinks en PVV namen vervolgens beurtelings Kuzu onder handen. Han Ten Broeke (VVD) confronteerde hem met de mensenrechtenschendingen in Turkije. Toen Kuzu daar naar het oordeel van de VVD-buitenlandwoordvoerder onvoldoende op in wilde gaan, beet Ten Broeke hem toe dat hij zijn praatjes voortaan achterwege moest laten.

Lees verder:

http://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2017/11/tunahan-kuzu-ligt-kamerbreed-onder-vuur-559670/

Doe mee met 8.340 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

5 Comments on DENK-leider Tunahan Kuzu kreeg dinsdagavond bijna de hele Tweede Kamer over zich heen

 1. Hoe krijg je een goed beeld van integratie? Bij de VVD weten ze het wel. Je nodigt gewoon DENK-bobo Tunahan Kuzu uit om een zielig slachtofferverhaaltje te houden, en klaar is Kees!
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/11/wat-krijgen-we-nou-vvd-nodigt-denk-volksmenner-tunahan-kuzu-uit-als-spreker-op-partijbijeenkomst/

  Like

 2. polderboy // november 15, 2017 om 11:03 //

  Toch maar even stilstaan bij het feit dat Erdogan door het EU mensenrechten hof, dat onder de Raad van Europa valt, wordt gesteund in zijn gore praktijken.
  De Raad van de EU heeft Erdogan gelegenheid gegeven een onderzoeksraad tussen te schuiven, zodat Erdogan alle smerige gore islamfascisten praktijken kan voortzetten, en Turkse slachtoffers van de fascist inet naar het mensenrechten hof toe kunnen voor een klacht:
  https://www.turkishminute.com/2017/11/14/european-rights-court-has-rejected-25000-petitions-from-purge-victims/

  De Turkse PvdA fascist Kuzu krijgt dus wel zijn zin.
  Vergeet niet hoe de Turkse islamitische bruinhemden van de PvdA, nu DENK, al hele basisscholen hebben leeg gedreigd in A’dam. Overigens is dat met volle medewerking gegaan van Van der Laan, zelf PvdA bruinhemd natuurlijk (was ooit een mooie partij overigens).

  Beetje lullen in de tweede kamer verhult de werkelijkheid: ambtenaren, politiek en de hoogste rechter in de EU werken hard mee met de islamitische bruinhemden.

  Like

 3. Woon alweer heel wat jaartjes vredig hier in Brasil.Mag mooi niet stemmen want krijg geen 2e paspoort.Wèl alle andere voordelen,zoals vrij busvervoer en medicare.Fijne en slimme mensen die brasilianen.

  Like

 4. mahoog, mag je daar legaal een wapen bezitten.
  Volgens mij heb je die wel nodig in Brasil om een beetje veilig te leven.

  Liked by 1 persoon

 5. paulzwueste // januari 25, 2018 om 19:31 //

  We zullen die Kuzu binnenkort in de Kamer eens Russisch Roulette laten spelen tijdens ’n vragenuurtje over de toestanden in Turkije en wat hij van Erdogan vindt.
  Bij elk fout antwoord mag hij ’n keer de trekker over halen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: