Nieuw

De wereld op zijn kop

Op 23/10 protesteerde Voorpost op de Gentse gemeenteraad tegen de komst van de grootste moskee van Vlaanderen.

De militanten van Voorpost deden dat zoals gewoonlijk op een radicale maar geweldloze manier. Radicaal maar verantwoord en zonder schade toe te brengen aan de inboedel van het gemeentehuis. Geen vechtpartijen geen gewonden. De komst van deze mastodont van een moskee met twee minaretten zal een magneet zijn voor verdere islamisering. En dat ineen van de vroegere mooiste Vlaamse volkswijken van Gent dat vlak naast het ‘Witte Kaperoenenplein’ gelegen is. Een plein genaamd naar de vroegere hoeders en beschermers van Gent en zijn bevolking.


Maar even genoeg over Gent.


Wat er zich afspeelde op 18/11 in de straten van onze hoofdstad ‘Brussel’ is een heel ander verhaal. 


Een bende losgeslagen Marokkaans (hooligans) tuig trekt een spoor van vernieling, tal van auto’s moesten er aan geloven, straatmeubilair, paaltjes, verkeerslichten, bushokjes enz… moesten het ontgelden. Zelfs verschillende winkels waaronder één van de weinige door Vlamingen uitgebate meubelzaak werd compleet vernield. Ook de politionele diensten en de brandweer werden bekogeld met stenen en met al wat niet te heet of te zwaar was.


Balans 22 gewonde agenten waaronder één agent in kritieke toestand. Nog maar gezwegen van de duizenden euro’s aan schade.


Maar de clou van de zaak is dat de Marokkanen nog steeds vrij lachend rondlopen alsof er niets gebeurd is. De militanten van Voorpost daarentegen, die op een geweldloze manier protesteerden tegen de oprukkende islamisering en multiculturele waanzin werden allen gearresteerd en voor uren achter de tralies gezet.


Men kent blijkbaar zijn prioriteiten in ons Belgiekske!

Kom met Voorpost in ’t offensief !

Artikel via Voorpost

http://www.voorpost.org/

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

2 Comments on De wereld op zijn kop

  1. Het is duidelijk. De vraag is, hoe lang nog.

    Like

  2. Tijl Uylenspiegel // november 15, 2017 om 15:46 //

    Het wordt vaak enigszins terloops gemeld dat er straatmeubilair is vernield, een stuk minder terloops zijn de bedragen die daar vaak mee gemoeid gaan, iedereen kent wel de abri’s die her en der staan, één zo’n ruit kost enkele duizenden euro’s, dat is namelijk heel speciaal en dik glas. Een mens wil niet weten hoeveel er gesloopt worden na een “uitgaansavondje”.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: