Nieuw

‘Black lives matter’ ist super, ‘White Self Hatred is Sick’ ist verboten!

‘White Self Hatred is Sick’ Billboard verwijderd in West Virginia want opkomen voor blanken is racisme

Een Billboard in West Virginia waarop de tekst ‘White Self Hatred is Sick’ prijkte werd minder dan een week nadat het werd opgehangen vanwege druk van het kantoor van de gouverneur verwijderd omdat een overheidswerknemer van mening was dat de boodschap op het bord ‘racistische’ trekjes vertoonde.

1     1

Foto rechts en boven artikel is door Ken Fleming gemaakt voor ‘bigleaguepolitics’

Het kantoor van de gouverneur vertelde oorspronkelijk aan Kevin Oxenrider, de man die de campagne leidde voor de verwijdering van het Billboard, dat ze niets konden doen vanwege het Eerste Amendement. Wel voorzagen ze hem van de naam en het telefoonnummer van de eigenaar van het reclamebord. Hij drong er vervolgens bij andere mensen op aan om deze eigenaar te overspoelen met telefoontjes en om het kantoor van de gouverneur te bellen en te waarschuwen dat het bord het toerisme van de staat ernstig zou schaden.

11

“Ik moest me letterlijk uit mijn auto dwingen en mezelf bij elkaar rapen terwijl ik zo trilde van woede hoe walgelijk ik dit vond. Absoluut verschrikkelijk, ” had Kevin Oxenrider op Facebook gepost, samen met een foto van het billboard.

1

Laura Fitz-Gerald, de vrouw die verantwoordelijk is voor het billboard, vertelde Big League Politics dat de eigenaar onder druk werd gezet om het billboard te verwijderen door het kantoor van de gouverneur. Deze gaf als reden aan dat het slecht was voor de economie doordat dit billboard het toerisme zou schaden.

Oxenrider werkt voor de Divisie Natuurlijke Rijkdommen van de staat, en hoewel de eigenaar het bord had goedgekeurd voordat het werd geprint en er aanvankelijk geen problemen mee had, vreesden ze dat hij zijn positie zou gebruiken om hen problemen te bezorgen, aldus Fitz-Gerald. Kortom gewoon chantage om de wil door te drukken

“Hij werkt voor de staat bij DNR en deed dit allemaal onder bedrijfstijd. Vanwege zijn machtspositie voelden de reclamebureau-eigenaren zich geïntimideerd dat hij problemen kon veroorzaken met hun bedrijven en vergunningen, zodat ze deze snel kwijtraakten, ook al hebben we een contract van zes maanden en valt de boodschap onder het eerste amendement,” vertelde Fitz-Gerald tegen Big League.

Op de vraag van Big League Politics naar de bewering dat het billboard ‘racistisch’ is, verklaarde Fitz-Gerald dat ‘alleen zichzelf haatende witte anti-blanken zich zouden verzetten tegen een reclamebord dat blanke mensen vertelt zichzelf niet te haten’.

“Als het om zwarte zelfhaat gaat, zou niemand bezwaar maken, maar omdat het gaat over blanken die zichzelf niet haten, wordt het als ‘racistisch’ beschouwd,” zei Fitz-Gerald.

Het billboard werd geplaatst van wegen een landelijke campagne door 4chan en verklaart dat “het oké is om blank te zijn”.

De campagne begon bij het Boston College en leidde een formeel politieonderzoek in naar signalen die eenvoudigweg verklaarden: “Ik wil dat je liefhebt wie je bent. Verontschuldig je niet dat je wit bent.” De boodschap was eenvoudig en positief, maar ze werden onmiddellijk door studenten en de lokale media” racistisch “genoemd. Zie ook ‘Racist fliers found on Boston College campus

Als antwoord riep een activist van 4chan de anderen op om het eenvoudige bericht op flyers af te drukken en in openbare ruimtes te plaatsen.

Screenshot 2017-11-15 at 10.30.27

“Het idee was eenvoudig. Als een schijnbaar onschuldige boodschap zoals die gepost op het Boston College al zo’n reactie kan veroorzaken, wat zou er dan gebeuren als een soortgelijke boodschap veel wijdverspreider zou zijn? 4chan besloot dat ze erachter wilden komen en ‘Operation White’ was tot stand gekomen. Het plan was om overal in elke grote stad waar mogelijk de boodschap af te drukken en te posten, een eenvoudige folder met alleen de woorden “HET IS OKÉ OM WIT TE ZIJN”, meldde Squawker .

Het doel, legde Squawker uit, was “het creëren van de meest mogelijk overdreven reactie van de SJW Left (Social justice warrior). Zodat deze overreactie dan hopelijk negatief zou worden beoordeeld door plaatselijke politici.”

Natuurlijk is een over-the-top reactie precies wat ze hebben gekregen. Er werd een onderzoek ingesteld nadat de borden waren geplaatst op de Montgomery Blair High School in Silver Spring, Maryland. Foto’s van beveiligingscamera’s  werden online vrijgegeven van de persoon die deze borden had geplaatst.

“We nemen dit serieus en onderzoeken dit incident. Uit ons onderzoek tot nu toe is gebleken dat dit onderdeel kan zijn van een gecoördineerde nationale campagne om raciale en politieke spanningen op onze school en in onze gemeenschap te bevorderen, ” meldde schoolhoofd Renay Johnson in een brief aan de ouders.

1

Flyers en stickers zijn ook gespot in New Orleans; Cambridge, Massachusetts; en Rocky River, Ohio.

Big League Politics nam contact op met Kevin Oxenrider voor commentaar, maar ontving geen enkele reactie voor het tijdstip van deze publicatie.

Artikel van Cassandra Fairbanks

Origineel artikel Big League Politics

Vertaling Bolo

 

 

 

 

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

5 Comments on ‘Black lives matter’ ist super, ‘White Self Hatred is Sick’ ist verboten!

 1. Esperanza // november 15, 2017 om 15:04 //

  Niet te geloven maar wel om ziek van te worden.

  Like

 2. Esperanza // november 15, 2017 om 15:12 //

  K*t!, opnieuw fout.

  Laatste poging:

  Like

 3. Esperanza // november 15, 2017 om 16:07 //

  Jammer dat ze d’r mee is gestopt.

  Geweldige strot.

  Liked by 1 persoon

 4. MoslimMolen // november 15, 2017 om 23:37 //

  De weg-met-ons apologisten zijn de oorzaak van continentale burgeroorlogen.
  Wat zullen ze fikken.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Nieuws van de Facebook Gestapo

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: