Nieuw

Zweedse socialistische regering wil niet weten wie verkrachtingen plegen

De Zweedse minister van Justitie Morgan Johansson (Socialisten) gaat niet akkoord met het voorstel van de Moderaterna (Conservatieven) om de etniciteit van verkrachters te onderzoeken. Hij is van mening dat de partij de schuld wil geven aan immigranten, terwijl het eigenlijk erom gaat dat de daders ‘mannen’ zijn.

Afgelopen maandag hebben de Moderaterna aangekondigd dat zij een nieuw uitgebreid onderzoek willen zien met betrekking tot seksuele misdrijven.

Het onderzoek zou ook de etnische achtergrond van de daders moeten bevatten, omdat het volgens de partij belangrijk is om te weten wie deze misdaden begaan.

De partij eist van de regering dat zij de Criminaliteit Preventie Raad (BRÅ) opdracht geeft een nieuw onderzoek te starten. Maar de groen-socialistische regering heeft al eerder geweigerd om hier aan mee te werken en lijkt deze lijn vast te houden.

Minister van Justitie Morgan Johansson (S) is het ermee eens dat er behoefte is aan het in kaart brengen van zedendelicten. Maar het moet geen etnische achtergronden bevatten, benadrukt hij.

– De gemeenschappelijke noemer voor degenen die deze misdaden begaan is dat het mannen zijn, zegt Morgan Johansson tegen TT en wijst erop dat het niet uitmaakt of een dader zwart of wit is.

Johansson is ook van mening dat de zogenaamde # METOO campagne laat zien dat seksuele misdrijven overal aanwezig zijn.

Het laatste rapport van BRÅ, wat in 1996 gepubliceerd werd, toonde aan dat bepaalde immigrantengroepen, vooral uit de Arabische wereld, sterk oververtegenwoordigd waren als daders van verkrachting. Sommigen van hen hebben een oververtegenwoordiging van 20. Het aantal mannen met een achtergrond in de Arabische wereld is in Zweden in de afgelopen decennia dramatisch toegenomen – maar het probleem is taboe geworden en BRÅ heeft sinds 1996 ervoor gekozen om de relatie tussen etniciteit en verkrachtingen niet meer te volgen.

Bron:

http://www.friatider.se/morgan-johansson-det-r-m-n-som-v-ldtar-inte-invandrare

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Zweedse socialistische regering wil niet weten wie verkrachtingen plegen

 1. dat het mannen zijn, dat meen je niet? deze hufters die op onze planeet wonen zijn geen mannen te noemen, ze zijn het laagste van het laagste soort dat bestaat

  Liked by 2 people

 2. De enige reden waarom die geen onderzoek op etniciteit wil laten verrichten is omdat het dan voor de Zweedse bevolking duidelijk wordt wat ze met hun immigratiebeleid hebben aangericht. Ze zouden volgend jaar met de verkiezingen weggevaagd worden.

  Liked by 3 people

 3. Henk der Niederlànder // november 14, 2017 om 13:12 //

  Het kan toch niet zo zijn dat de gemiddelde Zweed niet weet wie deze daders zijn rommel.
  Als ze het namelijk niet weten zijn ze of stekelblind of zonder een uitzobdering allemaal socialist of zogenaamd gutmensch.
  Dat zou onvoorstelbaar zijn omdat ook de Zweden toegang hebben tot het internet en zeer veel de Engelse taal machtig zijn.
  Dus van desinformatie kan geen sprake zijn, behalve als ze zich alleen willen laten desinformeren.

  Liked by 2 people

 4. Maar ook het benoemen dat het een man is vindt ik echt niet kunnen.
  Dit is veel te stigmatiserend en werk discriminatie in de hand.
  Verder is uit onderzoek gebleken dat het opsporen en berechten van de persoon die deze handeling heeft verricht verre van gewenst is.
  Dit omdat het ernstige schade kan toebrengen aan zijn of haar integratie proces.
  De meest voor de handliggende en wetenschappelijk logische keuze moet zijn dit alles door de vingers te zien .
  En de persoon verder met rust te laten.
  Was getekend

  De Zweedse regering.

  Liked by 1 persoon

 5. Die Zweden slapen verdomme nog dieper dan Nederlanders

  Liked by 1 persoon

 6. Collabo’s eindigen in een boom.

  Like

 7. Henk der Niederlànder // november 14, 2017 om 18:50 //

1 Trackback / Pingback

 1. Nieuwe studie: Seksuele misdrijven zijn verdrievoudigd – in vier jaar

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s