Nieuw

Zo onvoorbereid was Brusselse politie op rellen: officier van wacht zat gewoon thuis

Door: Stephanie Romans

De Brusselse politie was totaal onvoorbereid op de rellen na de voetbalmatch van Ivoorkust tegen Marokko. De officier van wacht zat volgens bronnen zelfs gewoon thuis. Hij schatte de situatie dan maar vanop afstand in.

Verscheidene politiebronnen bevestigen dat de politietop agenten niet heeft gewaarschuwd voor problemen na de match. “Agenten met zaterdagdienst werden zelfs naar zondag verplaatst om een betoging tegen Theo Francken te begeleiden”, klinkt het. De officier van wacht was volgens diezelfde bronnen nog thuis toen de problemen aan het Beursplein begonnen.

Lees verder:

https://www.hln.be/nieuws/binnenland/zo-onvoorbereid-was-brusselse-politie-op-rellen-officier-van-wacht-zat-gewoon-thuis~a5401a04/

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5827 Articles)
Altijd in oppositie.

2 Comments on Zo onvoorbereid was Brusselse politie op rellen: officier van wacht zat gewoon thuis

  1. De officier vd wacht Is zeker ook al zo’n gore pislam Marokkaan, het zou me niks verbazen….

    Like

  2. De politie heb hier ook wel wat anders te doen, die zijn op zoek naar natte poezen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: