Nieuw

Voormalig IS-moslim: “Iedereen die geen moslim is moest worden vermoord, we hebben een christenkind onthoofd”

Een ISIS-terrorist in gevangenschap vertelt over de gruwelijke misdaden van verkrachtingen en slachtingen door de radicale islamgroeperingen. Al deze islamitische groeperingen delen dezelfde ideologie van de sharia-islam. Al deze islamitische groeperingen proberen de sharia-wetgeving op te leggen en een islamitisch imperium tot stand te brengen. Christenen en niet-moslims worden overal op de wereld aangevallen. In Irak en Syrië worden kerken verbrand en mensen geëxecuteerd omdat ze de islam en de Sharia-wetgeving afwijzen.

Over de hele wereld voeren moslimterroristen terreuraanslagen uit “in de naam van Allah”. Ze rechtvaardigen hun geweld door verzen uit de koran te citeren. Politici in het Westen beweren altijd: “Islam is een religie van vrede”.

Ondanks het feit dat sommige moslims en zelfs voormalige moslims zoals Ayaan Hirsi Ali, Sandra Solomon bewijs aanvoeren dat er verzen in de Koran en de islamitische geschriften staan die oproepen tot geweld tegen ongelovigen, wat vaak leidt tot islamitisch geweld en terrorisme tegen ongelovigen, beweren politici in het westen altijd: “Islam is een religie van vrede”.

Liberalen en linksen in het Westen gebruiken de verzonnen term ‘islamofobie’ om iemand als een ‘racist’ af te schilderen wanneer die de islam bekritiseert. Ze negeren het feit dat de islam een ​​ideologie is die niets met ras te maken heeft. Er is een nu poging in het Westen gaande om een ​​sharia-godslasteringswet op te leggen om kritiek op de islam strafbaar te stellen.

Dit begon toen Saoedi-Arabië en andere moslimlanden probeerden een VN-resolutie in te voeren om westerse landen te dwingen de kritiek op de islam strafbaar te stellen. Ondertussen heeft het parlement in Canada het zogenoemde “Motion M-103” goedgekeurd om de zogenaamde “islamofobie (angst voor de islam)” te bestrijden, als voorbereiding op een blasfemiewet in Canada. Volgens de sharia-wetgeving tegen godslastering moet iedereen die kritiek op de islam of de profeet Mohammed geeft, worden gedood.

Onder de sharia-wetgeving tegen godslastering in Saoedi-Arabië en Iran worden moslims terechtgesteld als ze worden beschuldigd van godslastering. In Pakistan is de situatie nog erger, moslims gebruiken de blasfemiewet om de christelijke minderheid te vervolgen en te vermoorden.

Deze wetgeving willen de linksen en de liberalen in het Westen adopteren.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 941 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6309 Articles)
Altijd in oppositie.

7 Comments on Voormalig IS-moslim: “Iedereen die geen moslim is moest worden vermoord, we hebben een christenkind onthoofd”

 1. templars2017 // november 14, 2017 om 01:50 //

  Wat bezielt die bende misdadigers in de regeringen en in de EU?
  Weten ze eigenlijk wel wat voor volk ze proberen te beschermen ten koste van hun eigen?

  Like

 2. .Veel VERWARDE Politici in het Westen beweren altijd: “Islam is een religie van vrede”.

  Like

 3. IS zou eens wat westerse politici moeten onthoofden die dit tuig blijft verdedigen en hier toe blijft halen. Het is jammer dat er allang geen meer terug en we zullen moeten dealen met soort hersenloze wezens . Wie zijn hersenloze ? IS of de politici .

  Like

 4. Welkom in Europa….

  Like

 5. We moeten als Europese volkeren zelf wat gaan doen. Eenheid op alle niveaus van de samenleving. Zero tolerantie tegen mohammedanen. Begin op wijk niveau de boel cleanen.

  Liked by 1 persoon

 6. En de duivels die onze regeringen vormen zagen dat het goed was.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s