Nieuw

Travestieten gaan peuters voorlezen om ‘haatmisdaden’ te stoppen

Mannen verkleed als vrouwen worden in de Britse peuterscholen gebracht om als ‘travestie rolmodellen’ te voorkomen dat twee- en driejarigen later in hun leven ‘haatmisdrijven’ plegen.

Drag Queen Story Time (DQST) organiseert sessies op de door belastingbetalers gefinancierde scholen, buurthuizen en bibliotheken waar de kinderen liedjes moeten leren over ‘transgender’-teddyberen, terwijl travestieten les geven over homofobie, vrouwenhaat, racisme en boeken lezen die de ‘travestie’ en LGBT-levensstijl promoten.

Het project – waarvan kleuterleiders zeggen dat het kinderen zal helpen “mensen te accepteren die genderbeperkingen negeren” – gaat deze winter sessies houden op zeven kleuterscholen die worden beheerd door de London Early Years Foundation,  (LEYF), en indien succesvol zal worden uitgebreid naar alle 37 scholen van de stichting, vermeldt de Mail on Sunday.

 

Oprichter Tom Canham legt uit dat DQST zich richt op twee- en driejarigen om bij hun later in het leven ‘haat’ te voorkomen, en beweert dat kinderen op die leeftijd nog vooroordelen moeten ontwikkelen.

“Racisme, homofobie, vrouwenhaat en dergelijke zijn allemaal aangeleerd gedrag – we worden niet geboren met enige vorm van haat, je leert het na verloop van tijd,” betoogt de afgestudeerde aan de Universiteit van Bristol, die werd geïnspireerd door het Amerikaanse project Drag Queen Story Hour.

Volgens de website van DQST wil het “de verbeeldingskracht en het plezier van de gender-vloeibaarheid van de kindertijd vangen en tegelijkertijd een glamoureus, positief ongegeneerd travestie-rolmodel geven”.

LEYF directrice June O’Sullivan vertelt de Mail: “Door ruimtes te bieden waarin kinderen mensen kunnen zien die vastbesloten hun genderbeperkingen negeren, krijgen ze de kans een wereld voor te stellen waarin mensen zichzelf kunnen presenteren zoals ze willen.”

De directrice van de kinderdagverblijven zei tegen BBC London Radio dat het blootstellen van peuters aan mannen die gekleed zijn als vrouwen, goed is voor de samenleving, “omdat kinderen tot ongeveer drie jaar heel open zijn”.

“Na hun derde jaar beginnen ze alle ‘ismen’ te absorberen, die volwassenen zeer effectief hebben ontwikkeld,” argumenteerde ze.

Maar critici hebben gewaarschuwd dat de haast om jonge kinderen te overspoelen met informatie over ‘transgender’-problemen negatieve gevolgen op de lange termijn zou kunnen hebben, met toonaangevende kinderpsychiater Dilys Daws – auteur van Finding Your Way With Your Baby – omdat ze vreest dat de sessies het zaad zaaien van verwarring.

“Het land wordt overspoeld met het denkbeeld transgender zijn een ‘gewone situatie’ is. Het krijgt zoveel publiciteit dat het kinderen laat denken dat zij mogelijk transgender zijn, terwijl het anders niet bij hen opgekomen zou zijn,” zegt ze tegen de Mail.

In The Times, zegt veteraan journaliste Janice Turner dat kinderen in Groot-Brittannië worden “opgeofferd” om de transgender lobby te plezieren, wijzend op de enorme toename van kinderen die naar klinieken gaan voor genderidentiteitskwesties”.

“Als er in zes jaar tijd een stijging van 1000 procent zou zijn op een ander gebied”, citeert ze een arts, “zou er een groot onderzoek zijn. In plaats daarvan vraagt ​​nu niemand waarom.”

Turner bekritiseert ook de Schotse plannen om kinderen toe te staan het geslacht van hun geboortebewijs te laten veranderen, wat alleen maar “naar voren is gebracht door activistische groepen zoals zeemeerminnen”.

“De Schotse begeleiding staat niemand toe om de mening van een kind te betwisten, die misschien verkregen is op transgender-sites zoals Reddit en Tumblr, dat hij of zij in ‘het verkeerde lichaam’ zit. Of om te suggereren dat een kind gewoon homo kan zijn,” schreef ze.

“Het apparatuur van medische overgang, een hormoonregime dat steriliteit veroorzaakt, plus chirurgische verwijdering van gezond weefsel, wordt als geheel positief beschouwd,” en beschimpt de “misleidde” politici voor het accepteren van het idee dat “de nieuwe maatstaf voor een verlichte samenleving” is gebaseerd op “om zo snel mogelijk kinderen te veranderen”, ondanks de mogelijke levensbedreigende gevolgen.

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2017/11/13/queer-role-models-stop-two-year-olds-committing-hate-crimes/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 941 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6312 Articles)
Altijd in oppositie.

8 Comments on Travestieten gaan peuters voorlezen om ‘haatmisdaden’ te stoppen

 1. Ik zou zeggen, ga naar islamitische scholen, en doe daar je ding.

  Like

 2. killuminati // november 14, 2017 om 03:31 //

  1 woord: propoganda

  Like

 3. Esperanza // november 14, 2017 om 04:22 //

  The lunatics are running the asylum.

  Like

 4. copywriter // november 14, 2017 om 06:29 //

  Het zit veel geniepiger in elkaar. Het is de bedoeling om kleine kinderen te laten opgroeien in verwarring omtrent hun seksualiteit in de hoop dat ze later geen kinderen zullen krijgen en zodoende bijdragen aan de afbraak van onze samenleving.

  Liked by 1 persoon

 5. Wat het ook mag zijn. Het is ieder geval niet normaal, en het zal ook nooit normaal worden. Hoe hard ze ook hun best om die kinderen wijs te maken dat een vent uitgedost als een vrouw normaal is. Absurd om die jonge kinderen ermee lastig te vallen. What’s next? Sadomasochisten die elkaar voor de klas afranselen? Idioten, ze worden steeds maffer. Ik heb dat volk nooit gehaat, maar begin er nu wel een flinke hekel aan te krijgen. Ze moeten die kinderen met rust laten, en hun perfide seksuele uitspattingen ergens in een kelder doen. Buiten zicht van normale mensen.

  Like

 6. Die eerste foto, ik zie bijhetkind een trauma in de maakt, die travo is gewoon eng ! En dan zwarte Piet , het enige positieve voorbeeld van de zwarte mens na Jimmy Hendrikx excommuniceren?

  Liked by 1 persoon

 7. euh…sorry, Jimmy was deels indiaan…

  Like

 8. Ze hadden net zo goed een horror-clown naar die school kunnen sturen……

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s