Nieuw

Tot nu toe kwamen er dit jaar al 164.424 nep vluchtelingen Europa binnen

Ten minste 164.424 stuks ‘tuig met een kleurtje’ die zich voordoen als “vluchtelingen” zijn dit jaar tot nu toe Europa binnengevallen, waarbij de meerderheid via zee arriveert. Dit volgens rapporten die zijn vrijgegeven door de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) van de Verenigde Naties.

De IOM meldde in haar laatste wekelijkse update dat er tot 8 november 2017 155.856 indringers over zee waren geland, en nog eens 8.568 over land.

In 2016 bedroeg het totaal aantal nep vluchtelingen die Europa binnenvielen, eisende dat wij hen voedden en onderdak geven, 387.895 zo toonden de cijfers.

De week 2-8 november landden er 2.798 in Italië, 1.004 in Griekenland, 37 in Bulgarije en 693 in Spanje, goed voor een totaal van 4.708.

Dit was een stijging van 168 procent ten opzichte van de voorgaande week (26 oktober-1 november, toen er “slechts” 312 landde in Italië, 629 in Griekenland, 2 in Bulgarije en 777 in Spanje.

De belangrijkste nationaliteiten van de indringers, in volgorde van afstamming, per regio, waren als volgt:

Naar Italië: Nigeria, Guinee, Bangladesh, Ivoorkust, Mali.

Naar Griekenland: de Syrische Arabische Republiek, Irak, Afghanistan, Pakistan, de Republiek Congo.

Naar Bulgarije: Afghanistan, Pakistan, Irak, de Syrische Arabische Republiek, Iran / Turkije.

In de periode van 2 tot 8 november zijn er ook 176 indringers op Cyprus geland, zo ging het IOM verder. Dit vertegenwoordigt een stijging van 418 procent ten opzichte van de vorige periode van 26 oktober tot 1 november toen “slechts” 34 indringers werden geregistreerd.

In de periode van 2 tot 8 november werden 15 indringers geregistreerd in Hongarije, een daling van 21 procent ten opzichte van de vorige periode toen er 19 werden geregistreerd, volgens de IOM.

Dit is een vertaling van een Engelstalig artikel van het blog New Observer Online.

Niet helemaal mijn ding dit blog maar dit zijn wel de feiten. Al zou ik hier een heel belangrijke kanttekening bij willen maken aangezien er bij deze cijferlijst vanuit gegaan wordt dat de andere ‘vluchtelingen’ dus echte vluchtelingen zijn.

En hier heb ik dan wel weer een compleet ander idee over.

Met groet Bolo

 

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

4 Comments on Tot nu toe kwamen er dit jaar al 164.424 nep vluchtelingen Europa binnen

 1. Tijl Uylenspiegel // november 15, 2017 om 00:05 //

  Nou dat “compleet andere idee” wordt door velen, waaronder ongetekende, gedeeld.

  Like

 2. snap nog steeds niet dat er geen boten naar de zeebodem geholpen worden inclusief die taxie boten. slechts een paar en het gerucht verspreid zich als vuur. EU mongolen zijn de lafste honden van de aardbol.

  Liked by 1 persoon

 3. Die meestal zwarte spinkhanen vreten een groot deel van Europa kaal….een goede farmer bestrijd ze dus.Moraal……..slechte slechte Fazendeiros op vele Fazendas(grote boerderijen)Mart Brasil.

  Like

 4. De moraal is dat de economische en oorlogs vluchtelingen dik geld betalen aan smokkelaars.
  En deze ellende in stand wordt gehouden door onze gutmensch, daartbij in koop nemen dat mensen slaven worden of verzuipen op zee, want ze hebben het recht om te komen.
  En als dit stopt gaan alle NGO’S op de fles, duizenden goed betaalde banen weg omdat er niemand meer komt. Werkeloosheid in Brussel zal stijgen, Leegstand op de grachtengordel. Pauw, Jinek en dwdd hebben geen onderwerp meer. Politie zou eindelijk tijd krijgen voor “onze” zaken, justitie ook. Rechters werkeloos net zoals advocaten. Geen huis meer nodig in Nederland.
  Stop de overbevolking!
  Nu 7.1 miljard, in 1900 1,7 miljard.
  Als wij het zelf niet doen zal de natuur het wel doen en dat is zelden zachtzinnig.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: