Nieuw

Studente (21) op weg naar huis bruut verkracht: “Ik dacht dat ik er niet levend uit zou komen”

Archieffoto - Joeb07/CC-BY-SA-3.0

Duitsland – Het vonnis is geveld. De verkrachter van Gross-Umstadt moet naar de gevangenis. De rechtbank Darmstadt ziet het als bewezen dat Mulugeta W. (34) een studente (21) aanviel en bruut verkracht heeft.

De statushouder uit Eritrea, die sinds 2013 in Duitsland woont en getrouwd is, werd veroordeeld tot zeven jaar gevangenisstraf. Mulugeta W. heeft volgens de rechtbank in september 2015 een jonge vrouw na een wijnoogstfeest in Gross-Umstadt bijna dood gewurgd en verkracht.

De 21-jarige studente vertelde de rechtbank wat er in de nacht van 20 september 2015 was gebeurd: na een wijnoogstfestival wilde ze met de bus naar huis. Op weg naar de bushalte merkte de jonge vrouw op dat ze werd gevolgd door een man met een donkere huidskleur. Mulugeta W. greep haar plotseling van achteren, legde zijn handen om haar nek en kneep erin. “Ik dacht dat ik er niet levend uit zou komen”, zegt ze in de rechtszaal. “Mijn ademhaling werd dichtgedrukt”.

Slachtoffer nu in therapie

Terwijl de studente op de grond zakte, opende Mulugeta W. haar broek en verkrachtte haar – terwijl hij haar onwrikbaar met één hand bleef wurgen. “Hoe meer weerstand ik bood, hoe sterker de grip werd”, zegt de 21-jarige bijna in tranen. Pas toen ze buiten bewustzijn was liet hij haar los en vluchtte. Het slachtoffer werd door een stel gevonden die de politie en ambulance waarschuwde.

Sinds de misdaad kan de jonge vrouw niet langer meer een normaal leven leiden. Ze durft nauwelijks iets alleen te doen en is bang om ’s avonds het huis te verlaten. Bovendien heeft ze trillende handen en eetstoornissen, waardoor ze een therapie moet volgen. “We hebben zelden een slachtoffer gezien dat zo getroffen is door een misdaad”, zei de rechter.

Meer aanvallen op vrouwen

Een tweede verkrachting kan ook zonder twijfel worden toegewezen aan de beschuldigde. Een jaar na de brutale verkrachting viel hij een 46-jarige vrouw aan, wurgde haar en “dwong haar tot seks”, verklaarde de rechtbank. De vrouw was na de misdaad negen maanden arbeidsongeschikt.

De aanklager beschuldigde Mulugeta W. van een derde seksaanval, waarbij een 26-jarige vrouw in Groß-Umstadt op dezelfde manier mishandeld werd door een dader met een donkere huidskleur en enkele weken in een kliniek behandeld moest worden. Op de jas van het slachtoffers waren vezels van een capuchon gevonden, dezelfde als die van de verdachte. Maar er waren geen jas vezels op de trui van de verdachte – dus hij werd in deze zaak vrijgesproken, meldt Freie Zeiten.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 941 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6309 Articles)
Altijd in oppositie.

13 Comments on Studente (21) op weg naar huis bruut verkracht: “Ik dacht dat ik er niet levend uit zou komen”

 1. 7 jaar voor meerdere verkrachtingen is een lachertje.
  Hoop dat hij in de gevangenis dagelijks flink in elkaar getrapt wordt .

  Liked by 2 people

 2. Zijn pik eraf hakken is de enige juiste straf.

  Liked by 1 persoon

 3. dit stuk stront is nog getrouwd ook, nee meisjes en vrouwen verkrachten, je kan me niet kwader krijgen, zo n vuil vies mannetje weet niet wat hij een vrouw aandoet en later zeker smartegeld eisen omdat hij in de gevangenis een trauma heeft opgelopen, eruit zetten maar dat doen de schijtluizen niet

  Liked by 2 people

 4. Esperanza // november 14, 2017 om 17:43 //

  ‘Pepperspray kopen in onze wapenwinkel net over de grens in Duitsland.’

  http://www.grazianigunshop.com/pepperspray

  Liked by 1 persoon

 5. Esp, heb het hier al eens ergens beschreven hoe je het zelf kan maken(skeeterspray).

  Liked by 1 persoon

 6. Esperanza // november 14, 2017 om 17:59 //

  Heb ik gemist, Skeet, laat nog eens zien,

  Like

 7. Tijd om die zwarte pieten, die zich zo misdragen uit Europa te jagen.

  Like

 8. templars2017 // november 14, 2017 om 21:24 //

  Bij gebrek aan pepperspray , iets dat perfect legaal is ,je kan het ook zelf maken , nodig: een eind touw van afdoende lengte 1 stalen bal ,modus operandi ,je wikkelt het touw rond de stalen bal hoe kun je vinden op het net….. je laat een lengte van ongeveer 25 à 30 cm touw er aanhangen die je op het eind voorziet van een knoop , het lijkt onschuldig maar het is het absoluut niet ,door de flexibiliteit van het touw kun je ook achter je iets raken ,probeer het eerst eens uit op een stuk hout het effect is enorm ,.
  het werkt als een krachtvergroter ,dus minimum kracht in maximum kracht uit slagen op het hoofd zijn fataal dus voorzichtig daarmee ,maar één welgemikte mep op een knieschijf en de aanvaller zal nooit meer normaal lopen, gegarandeerd.
  Indien je niet van knutselen houd ,neem je sleutelbos ,pik er de langste sleutel uit ,houd het sleutelbos in je vuist en laat de langste sleutel tussen je ring en middenvinger uitsteken.
  Doordat je hand is gevuld met ijzer en je vuist aan de binnenkant is verzwaard is je slagkracht groter ,die lange sleutel kan lelijke sneden geven in een gezicht.
  Wat je ook kan is een hele sterke tactische zaklamp bij je dragen , licht genoeg om je aanvaller compleet te verblinden voor enkele minuten………………

  Like

 9. Esp kweet niet meer waar en heb geen copy opgeslagen.

  Like

 10. Esperanza // november 14, 2017 om 22:51 //

  No problem, heb al pepperspray binnen handbereik.

  Like

 11. Tijl Uylenspiegel // november 15, 2017 om 02:24 //

  templars Makkelijker is het om de stalen bal te vervangen door het metalen gedeelte van een klauwhamer, steel verwijderen en dan heb je een mooi gat om het touw door te steken, knoop erin en klaar. Ik heb het ooit in werking gezien op het beruchte perron nul bij het CS in Rotterdam, het richtte een flink bloedbad aan.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s