Nieuw

Poolse premier: ‘Door Timmermans ligt nieuwe crisis op de loer’

Door: Berend Sommer

De Europese Unie kan beter de hand in eigen boezem steken dan zich met interne politiek bemoeien. Dat vindt de Poolse premier Beata Szydlo. De Poolse verzet zich tegen het Brusselse adagium van een ‘ever closer union’. Volgens Szydlo zal het huidige beleid leiden tot een nieuwe crisis.

Dat zegt Szydlo tegen de Britse krant Financial Times. ‘De mensen in Europa worden er steeds meer bewust van dat de elites in Brussel niet op de hoogte zijn van problemen waar ze zich zorgen over moeten maken – zoals de veiligheid van burgers in de Europese Unie, de arbeidsomstandigheden en werkgelegenheid, en het verhogen van de lonen.’

Lees verder:

http://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2017/11/poolse-premier-door-timmermans-ligt-nieuwe-crisis-op-de-loer-559050/

Doe mee met 8.454 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4946 Articles)
Altijd in oppositie.

2 Comments on Poolse premier: ‘Door Timmermans ligt nieuwe crisis op de loer’

  1. Geweldig ik hou van Polen

    Like

  2. Gerrit Tienkamp // november 15, 2017 om 06:58 //

    Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE herblogd.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: