Nieuw

Plunderingen en vernielingen in Culumborg

In Culemborg stonden vannacht hulpdiensten en burgers op scherp nadat de stad werd getroffen door een stoomstoring. Dat gebeurde nadat een apache-helikopter van Defensie in hoogspanningsdraden vloog.

Bij ruim 24.000 huishoudens viel de stroom meteen uit, het centrum was aardedonker. Treinverkeer raakte ontregeld. Al vrij snel werden vernielingen gemeld, zeker één auto vloog in brand. Gevreesd werd voor massale plunderingen, omdat deuren van supermarkten niet meer sloten. Medewerkers besloten daarop het heft in handen te nemen en zelf te bewaken bij de deuren.

Lees verder:

http://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2017/11/lockdown-culemborg-na-stroomuitval-559275/

Doe mee met 7.609 andere volgers

About Rommel (2578 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

2 Comments on Plunderingen en vernielingen in Culumborg

  1. Stukje downplayen van Elsevier, het is ten slotte het lijfblad van de VVD. Ik vind het erg jammer dat er geen neutrale of onafhankelijke Nederlandse pers meer is, zelfs Geen Stijl vreet uit de hand van iemand. Volgens mij zit Fenixx in een vrij unieke positie, onafhankelijk en zelfregulerend, lijkt me dat deze positie op de barricades van vrijheid het eerste doel van ons regime zal worden. Misschien vast een extra Tonga website of een besloten niuewsclub waar men enkel kan kijken na inschrijven, op die manier kun je wettelijk niet worden neergehaald omdat het niet publiek is, moet de wetgeving weer anders en dat kost tijd. Fenixx ondergronds, we zijn bijna aan het einde van vrijheid van meninguiting, het platform is bijna afgebroken. Zulk optreden van een regering is ook een vorm van staatsgreep. Zou Rutte een uniform willen en een pet met grote rand?

    Liked by 2 people

  2. Tijl Uylenspiegel // november 14, 2017 om 10:54 //

    Lijfblad van de VVD of niet, Elsevier is met afstand het beste nieuwsmedium dat we in dit land hebben, wat ze hier schreven was gewoon de weergave van de feiten zoals ze zich daar hebben voorgedaan.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: