Nieuw

Linkse petitie om ‘racistische’ kruis in Zweedse vlag te vervangen door islamitische maan

Op de site van het –door de beruchte globalist George Soros gefinancierde- extreemlinkse Avaaz.org is een internationale petitie gestart waarin de Zweedse premier Stefan Löfven wordt gevraagd om ‘het kwetsende kruis’ in de Zweedse vlag te vervangen door de ‘heilige islamitische symbolen’ van de maan met een ster.

De petitie is sinds gisteren meer dan 1000 keer ondertekend, en staat model voor wat straks alle Europeanen te wachten staat als de huidige massa immigratie niet wordt gestopt: het stapsgewijs opleggen en afdwingen van de islam, en tegelijkertijd het verwijderen en verbieden van alle uiterlijke vormen en symbolen van het christendom.

‘De Zweedse vlag is een voortdurende herinnering aan ons duistere en onderdrukkende verleden,’ begint de petitie. ‘Vluchtelingen en migranten worden gedwongen te leven onder het Christelijke Kruis, een symbool van de kruistochten en het afslachten van miljoenen onschuldige islamitische levens in het Zweedse verleden, waardoor ze zich onwelkom en onveilig voelen. Zweden zou voor iedereen een veilige haven moeten zijn.’

XanderNieuws >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 941 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8692 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on Linkse petitie om ‘racistische’ kruis in Zweedse vlag te vervangen door islamitische maan

 1. Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Totaal gestoord.

  Liked by 1 persoon

 2. De mate van kruiperigheid verbaasd me, dit is onder maaiveld niveau…..

  Liked by 1 persoon

 3. Kunnen die extreem linkse ellendelingen niet gewoon afgeknald worden

  Liked by 1 persoon

 4. Stef, als je alle idioterie in de wereld wil opruimen moet je pakweg 2/3de van de wereld bevolking om zeep helpen.

  Liked by 1 persoon

 5. Kunnen we niet alle asielparasieten naar Zweden sturen???
  Zijn wij er van af en we hebben de Zweden dol blij gemaakt nou deal toch !!!

  Liked by 2 people

 6. Tijl Uylenspiegel // november 14, 2017 om 23:23 //

  Nou maar hopen dat later zal blijken dat dit fake-news is want je moet er toch niet aan denken. Dat Zweden het eerste land zou zijn dat ten onder zou gaan dat had ik uit de vele vertalingen van rommel al wel begrepen, maar dat het zo snel zou gaan dat had zelfs ik niet verwacht.

  Liked by 1 persoon

 7. Ik zei het vorige week toch al ” HET RODE KRUIS” komt ook aan de beurt

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s