Nieuw

Hoe zit dat eigenlijk met IS ?

Dat vroeg ik mij vanavond af nadat ik op het Journaal mocht vernemen dat Jihadverdachte Laura H. vrijkomt. “De rechtbank acht niet bewezen dat ze lid was van de radicaalislamitische terreurgroep IS.”

Weet u ik vroeg mij af, zou IS een ledenadministratie hebben ? Moet je bijvoorbeeld contributie betalen, kom je voorafgaand aan het eventuele lidmaatschap eerst voor een ballotagecommissie en zo ja wie zitten daarin ? Moeten aspirant-leden ook een cv overleggen ? Zijn er cursussen waar je je kunt voorbereiden op het lidmaatschap, of neemt men genoegen als je enkele keren een Cobra hebt afgeschoten ? (zwaar vuurwerk).

Hoe zou zo’n rechtbank/rechter eigenlijk willen dat het bewezen zou worden dat iemand lid was van IS ? Ja u vindt dat misschien gek dat ik mij dat afvraag maar het zijn toch best wel logische vragen want hoe moet je dat nou bewijzen ? Ja natuurlijk, er zijn fanatici die zich laten fotograferen met een afgehakt hoofd in de hand maar ook daarbij is dan nog niet bewezen dat de klootzak zelf dat hoofd heeft afgehakt, dat kan ook een van de andere hakbars gedaan hebben. Misschien zegt zijn advocaat dan wel dat hij er een pervers genoegen in schept om met bloederige dingen te poseren en dat therapie kan helpen om dat te overwinnen. Ja hoor eens, mijn fantasie slaat ook weleens op hol, daar moet u mij niet op aankijken maar die rechters met hun bezopen uitspraken.

the-1621517_1280

Je reist met man en kind via allerhande slinkse omwegen naar een gebied in oorlog dat in handen is van IS. Hetzelfde IS is zo trots op hun misselijkmakende wandaden dat ze daar zelf filmpjes van op internet gooien. Maar dat wist ze waarschijnlijk allemaal niet (volgens haar pro deo en dus door ons betaalde jurist). Die filmpjes had ze ook nooit gezien en de krant lezen mocht ook niet van haar man. Ze heeft ook nauwelijks iets gemerkt van bommen die om haar verblijfplaats ontploften, haar man had haar wijsgemaakt dat het een plaatselijk gebruik was, net zoiets als Oud & Nieuw maar dan anders.

Wat verwachten we eigenlijk anders dan dat ze alles ontkent ? Dat zou ik in haar plaats ook doen ! Wat willen we dan ? Dat ze zegt dat ze de notulen opnam als de barbaren eentorture-2748415_640 vergadering hadden of ze bijvoorbeeld iemand de keel af zouden snijden of dat ze dit keer eens zouden kiezen voor aan de voeten ophangen en een vuurtje onder zijn hoofd steken. U vindt dat cru ? Nee wat cru is dat is dat ze dat soort dingen daadwerkelijk ten uitvoer brachten ! Arabieren zijn nou eenmaal geen Duitsers, die waren heel punctueel, die legden alles vast. Arabieren niet, dat zou ook weinig zin hebben want een groot deel is analfabeet. Veel verder dan een cursus geitenhoeden zijn ze nooit gekomen. Vandaar ook dat ze zo goed zijn in slachten.

 

U neemt mijn fantasie misschien niet helemaal serieus maar dat is het wel degelijk, deze rechter geeft met zijn uitspraak namelijk een vrijbrief voor al die misdadigers om gewoon terug te komen, bewezen worden kan het allemaal niet en dus volgt automatisch vrijspraak.

Weet u, het zou mij niet verbazen als Laura H. straks uitgebreide psychische begeleiding gaat krijgen op onze kosten vanwege de trauma’s die ze helemaal vrijwillig heeft opgelopen. Vrijwillig ? Jazeker, je gaat willens en wetens naar een gebied waar de ergste misdaden plaatsvinden, je neemt er misschien zelfs wel actief aan deel of je staat te applaudisseren terwijl er iemand wordt terechtgesteld. Dat doet iets met een mens, zeker als je voordien al zo stupide was om je te bekeren tot een afschuwelijke ideologie.

Islam = vrede, ja hoor meisje, slaap rustig verder !

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 941 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (500 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

9 Comments on Hoe zit dat eigenlijk met IS ?

 1. Zodra je je bij IS aan sluit faciliteer je de organisatie. Hoe maakt niet uit. Ze had gewoon geëxecuteerd moeten worden. De doodstraf voor deze lui moet weer ingesteld worden. En pappa was zo blij dat ze weer vrij was. Ik had haar eigenhandig de nek om gedraaid als het mijn dochter was.

  Like

 2. templars2017 // november 14, 2017 om 01:37 //

  Goed verwoord Tijl, ik denk niet dat je fantasie er iets mee te maken heeft

  Like

 3. De doodstraf, dat is waar deze jihadslet voor in aanmerking komt. En haar addergebroed moet ook voorgoed opgesloten worden. Nederland moet zich beschermen tegen de volgende generatie islamitische terroristen. Deze volgende generatie wordt nu opgekweekt door types als Laura H. Ze zal bij de moslimbevolking overal als een heldin binnengehaald worden. Zodoende zal over een termijn van enkele jaren de binnenlandse situatie alleen maar verergeren, Nu worden er overal betonblokken rond marktpleinen geplaatst. Wie had dat 10 jaar geleden kunnen bedenken ? We droomden toch van integratie ? Vergeet het maar.
  Als we 10 jaar verder zijn, zal blijken dat de islamitische ellende alleen nog maar groter is geworden. Tenzij er nu daadkrachtig opgetreden wordt.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // november 14, 2017 om 02:07 //

  Dank je templars, ik was een beetje bang dat mijn cynisme ten onrechte aangezien zou worden voor een flauw geintje maar ik ben best serieus. Hoe moet een aanklager bewijzen dat iemand mee heeft gedaan met IS ? Dat is onmogelijk en daarmee krijgt iedereen door deze uitspraak vrij baan om terug te komen.

  Like

 5. Esperanza // november 14, 2017 om 03:42 //

  ‘U neemt mijn fantasie misschien niet helemaal serieus maar dat is het wel degelijk, deze rechter geeft met zijn uitspraak namelijk een vrijbrief voor al die misdadigers om gewoon terug te komen, bewezen worden kan het allemaal niet en dus volgt automatisch vrijspraak.’

  Inderdaad, Tijl, iets te veel fantasie deze keer.

  Hoorde afgelopen vanavond bij Pauw dat het ietsje anders ligt

  Vanaf 12:50 landelijk terrorisme officier Ferry van Veghel:

  Like

 6. Esperanza // november 14, 2017 om 03:44 //

  Foutje, dit is de link naar Pauw:
  https://www.npo.nl/pauw/13-11-2017/BV_101384380

  Like

 7. Esperanza // november 14, 2017 om 03:56 //

  Ook aan eind van dat gesprek ff letten op de seniele naïviteit van Ilja Gort. Symbool voor houding idee van doorsnee goedmensch.

  Like

 8. trebor2110 // november 14, 2017 om 08:07 //

  Die dikke vette volgevreten Timmermans liegt en krijgt een baantje in Brussel , Omtzigt maakt een foutje en hij kan opstappen

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel // november 14, 2017 om 10:30 //

  Nee je hebt me niet overtuigd Esperanza, de ‘straf’ die die griet gehad heeft is voor een fors gedeelte voorwaardelijk waardoor ze na 1 jaar gevangenis weer op straat staat, wat dat toezicht van de reclassering inhoud dat weten we onderhand wel, dat stelt geen ruk voor. Ze is nu veroordeeld wegens medeplichtigheid. Als je even tot je door laat dringen wat een afschuwelijke misdaden daar begaan zijn en een rechter stelt vast dat je daar medeschuldig aan bent dan is de uitspraak gewoon dieptreurig. Je ziet hoe ze in Syrië met gevangen genomen ‘strijders’ (lees misdadigers die onmenselijke wandaden op hun geweten hebben) omgaan, en als ze dat dan allemaal weten te omzeilen dan komen ze hier om een tijdje op adem te komen in de gevangenis. In hun ogen heeft dat waarschijnlijk niks met straffen te maken, zeker in vergelijking met wat hun directe tegenstanders met ze hadden willen doen. Er zijn na de oorlog tientallen Duitsers en NSB’ers ter dood veroordeeld die slechts een fractie op hun geweten hadden van waar deze zogenaamde terugkeerders verantwoordelijk voor zijn. Dat poets je niet weg met een jaartje detentie en ‘toezicht’ van de reclassering.
  En ach wat die Ilja Gorter betreft, dat is een zonderling die een rol speelt en zijn belachelijke uiterlijk ten volle uitbuit, hij krijgt net als Peter R de Vries riant betaald om daar te zitten en moet natuurlijk iets zeggen, wat dat maakt niet uit als het maar voldoende is om nog een paar keer uitgenodigd te worden. Nederland hoort geen rol te spelen in het veroordelen van deze terroristische misdadigers, dat moeten de mensen daar ter plekke doen, ons rechtssysteem is daar niet toe uitgerust en geeft niet de mogelijkheden om met een gepaste straf te komen. Naar mijn mening is iedereen die zich daar vrijwillig gemeld heeft en heeft meegedaan of medeschuldig is het recht op leven verspeeld en zou ter dood moeten worden gebracht, niet in het minst omdat ze met wat ze daar meegemaakt en gedaan hebben een gevaar voor de samenleving zijn. 1 Of 2 jaartjes gevangenis ? Daar lachen ze om.
  Wat we zouden moeten doen is hun nationaliteit afnemen, ook als ze alleen de Nederlandse hebben, maak ze maar stateloos en stuur ze maar terug naar Syrië, daar hebben ze hun misdaden gepleegd, daar moeten de slachtoffers de kans krijgen ze te bestraffen, is dat de doodstraf, nou jammer dan.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s