Nieuw

Het mag eindelijk weer – Gemeenteraden willen Nederlandse vlag in de zaal

Door: Monica Beek

Hij is terug, de Nederlandse vlag. Waar in het buitenland boven elk officieel gebouw – van postkantoor tot parlement – de nationale kleur wappert, moest je in Nederland goed zoeken naar nationale symbolen. Maar in navolging van de Tweede kamer willen nu ook de gemeenteraden de Nederlandse driekleur in hun midden.

Sinds er bijna unaniem vóór een Nederlandse vlag aan de muur van de Tweede Kamer werd gestemd, zijn gemeenteraden wakker geworden. Ja, dat willen zij ook wel. Met name lokale SGP-raadsleden dienen moties in om het rood-wit-blauw in hun raadszaal op te hangen.

Lees verder:

https://www.ad.nl/binnenland/gemeenteraden-willen-nederlandse-vlag-in-de-zaal~a01d599a/

Doe mee met 937 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6034 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on Het mag eindelijk weer – Gemeenteraden willen Nederlandse vlag in de zaal

  1. STAPJE – vlag weg want Ein EU, Ein Vlag, Ein Führer – VOOR – ophef dus even vlag terug – STAPJE – en weer door.

    Like

  2. Like

  3. bp633livenl // november 14, 2017 om 18:36 //

    Hebben ze van Wilders overgenomen want die had dat idee al veel langer.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s