Nieuw

Farage: Soros en EU-Bondgenoten gezamenlijk in “Het grootste niveau van internationale politieke samenzwering in de geschiedenis”

Brexit-campagneleider Nigel Farage heeft miljardair opengrenzen-activist George Soros en zijn “betrouwbare vrienden” beschuldigd van grootschalige samenzwering.

Tijdens zijn speech in een debat over de Paradise Papers in het Europees Parlement, wees het UKIP-lid erop dat de miljardair de openbaring had gefinancierd.

“Ik zeg dit op een moment dat het gebruik van geld en de invloed die het misschien heeft gehad op het Brexit-resultaat, of de verkiezing van Trump, een niveau van virtuele hysterie heeft bereikt,” zei hij.

“Nog maar verleden week is de verkiezingscommissie in het Verenigd Koninkrijk een onderzoek gestart om uit te zoeken of de Leave campagne overzees of Russisch geld heeft aangenomen.”

“Dit is gebeurd als gevolg van vragen die in het Lagerhuis zijn gesteld door ene Ben Bradshaw, iemand die verbonden is met een organisatie die Open Society wordt genoemd.”

“Ik vraag me af wanneer we het hebben over overzees-geld, als we het hebben over politieke subversie, als we het hebben over collusie, vraag ik me af of we op de verkeerde plek kijken.”

“En ik zeg dit omdat George Soros zijn organisatie Open Society onlangs, die natuurlijk campagne voert voor het vrije verkeer van mensen, en supranationale structuren zoals de Europese Unie ondersteunt, onlangs 18 miljard dollar heeft gegeven.”

“En zijn invloed hier, en in Brussel, is werkelijk buitengewoon.”

“Open Society pocht dat ze vorig jaar tweeënveertig vergaderingen hadden met de Europese Commissie. Ze hebben zelfs een boek met ‘betrouwbare’ vrienden in het Europees Parlement gepubliceerd, en er staan ​​226 namen op die lijst – inclusief die van u, mijnheer! Ik wist wel dat u dit interessant zou vinden!”, zei hij tegen een hekelende EP-lid.

“We hadden zelfs vorige week [Guy] Verhofstadt die namens de heer Soros gelobbyd heeft tijdens de Conferentie van voorzitters in een strijd die gaande is met Viktor Orbán, de premier van Hongarije.”

“Als we een debat gaan voeren, en we gaan praten over volledige politieke en financiële transparantie, nou, laten we het doen!”

“Dus ik zal vandaag aan alle 226 van jullie een schrijven sturen, en een aantal eerlijke vragen stellen:

“Heeft u ooit geld ontvangen, direct of indirect, van Open Society?”

“Hoeveel van hun evenementen heeft u bijgewoond?”

“Kunt u ons alstublieft een lijst geven van de vergaderingen van alle vertegenwoordigers [die u hebt ontmoet], waaronder George Soros [hijzelf]?”

“Ik denk dat dit parlement nu een speciale commissie moet instellen om dit allemaal te onderzoeken,” concludeerde hij.

“En ik zeg dit omdat ik vrees dat we naar het grootste niveau van internationale politieke samenzwering in de geschiedenis kijken.”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 941 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6309 Articles)
Altijd in oppositie.

20 Comments on Farage: Soros en EU-Bondgenoten gezamenlijk in “Het grootste niveau van internationale politieke samenzwering in de geschiedenis”

 1. Het werd verdomme is tijd dat die Soros wordt aangepakt. Het is toch voor iedereen wel duidelijk dat juist hij zijn financiën gebruikt om de politiek van de EU te beïnvloeden.

  Liked by 3 people

 2. Liked by 3 people

 3. Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  #EP #Soros #OpenSociety

  Like

 4. Esperanza // november 14, 2017 om 15:32 //

  Prima kerel, die Farage, helaas ondanks wat applaus na zijn inbreng zullen zijn woorden weer geen deuk in pakje boter kunnen slaan. Zie de misselijk makende grijns op tronie van een van de aangesprokenen daar in het EP.

  Liked by 1 persoon

 5. Esperanza // november 14, 2017 om 15:35 //

  Walgelijk zo’n Juncker die als soort Jezus zijn uitverkorenen kust.

  Like

 6. Esperanza // november 14, 2017 om 15:38 //

  Like

 7. Esperanza // november 14, 2017 om 15:52 //

  Wat zou ’t mooi zijn als d’r een rechtvaardige God bestond. NOT.

  Liked by 1 persoon

 8. Mijn alcoholistische ome Jan zoende precies op dezelfde manier als die lazarus was. Ik zweer het. Ook met die handjes en kleffe bek. Precies.

  Liked by 1 persoon

 9. Piet Karbiet // november 14, 2017 om 16:36 //

  Ik heb nooit op die Soros en Bilderberg gestemd. Wanneer gaan we die kliek ook hier eens ter verantwoording roepen? Wat denkt dat gespuis wel? De Britten hebben ook nog een appeltje met hem te schillen. Rusland komt ie niet in. Waarom denkt u?

  Like

 10. …The Man is on the way….openbaringen 6.8 …. And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him. And power was given unto them over the fourth part of the earth, to kill with sword, and with hunger, and with death, and with the beasts of the earth.

  Liked by 1 persoon

 11. “and with the beasts of the earth” ……. duidelijker kan het niet.

  Liked by 2 people

 12. Piet, wij hebben überhaupt op die hele Brusselse kliek nooit gestemd. Alleen het tandeloze parlement daar is gekozen, maar die hebben geen donder te vertellen. Het is één grote kliek vernachelaars die de grote broek uithangen van jullie en mijn geld maar het Befehl ist Befehl opvolgen van die vriend van “prinses” Mabel, zijnde de Antifa financier Soros, die moedwillig een heel werelddeel naar de gallemieze helpt om er beter van te worden.

  Like

 13. Soros, de maffiose speculant dikke vrienden met Verhofstadt, Merkel en Juncker.
  Rijk geworden door te profiteren van de moord op de Hongaarse joden en speculeren tegen onder meer het Britse pond.
  Waarom zit deze crimineel niet een levenslange gevangenisstraf uit?.

  Liked by 1 persoon

 14. Wordt tijd dat dat monster de pijp uit gaat.dood aan soros

  Like

 15. templars2017 // november 14, 2017 om 23:55 //

  Rekening houdend met de leeftijd van die criminelen ,naar wie gaat de macht gaan indien die lui de pijp aan maarten geven? wie zal hen opvolgen ? en meest prangend wat is HUN agenda?
  Ik vind ook dat soros en heel die kliek er ut moet ,maar wat komt ervoor in de plaats ?iets nog erger?

  Like

 16. Ja, hun kinderen die hun ideologie met de paplepel ingegoten hebben gekregen. Beter wordt het heus niet, niet tot we al dat gespuis van het pluche hebben geschopt. Permanent!

  Like

 17. Die donaties/Soros-smeergeld van Open Society zijn dus wel te achterhalen en te bewijzen?
  Wanneer dat zo is heeft Farage puur goud en politiek dynamiet in handen.

  Like

 18. Als dit farage lukt issie in mijn ogen een superman maar hij zal wel weer genegeerd worden door die door en door verotte bende daar!!

  Like

 19. Von Puffelen // november 15, 2017 om 14:59 //

  Rothschild puppet Soros zijn vrinden in Brussel.
  https://legacy.gscdn.nl/archives/images/soroskooptbrussel.pdf

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s