Nieuw

Brussels plan for EU PROPAGANDA LESSONS to be taught in ALL European schools

Pixabay

CHILDREN as young as four years old could be taught to support the EU as the bloc looks to the young to keep the European project alive, a report from Brussels has revealed.

EU schoolsIn a report to the European Commission President, Jean Claude Juncker’s special adviser Luc Van den Brande called on Eurocrats to offer children a “European studies curriculum” that will begin “all stages of education, from primary school onwards”.And in a bid to improve “outreach to citizens” of the EU, he called for the creation of a “Buses4Peace initiative” which will tell youngsters how the bloc brought peace to Europe after the Second World War.

The report suggests children should grow up having had a “Europe-orientated” schooling.

One of the inspirations for submerging the youth in the logic of Brussels was the UK’s decision to leave the bloc, the report claims.

The report said: “The referendum on membership of the EU that was held in the United Kingdom on 23 June 2016 provides an excellent example of how young people today position themselves with respect to the European Union…

readmore>>
express
Also published on Zeepertje.com

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 941 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1532 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

3 Comments on Brussels plan for EU PROPAGANDA LESSONS to be taught in ALL European schools

 1. Prosecution is no solution, full removal out of their vehicle of life is the only way…

  Liked by 1 persoon

 2. Waarom komt dit idee me nou bekend voor?
  Zou dat misschien iets te maken hebben met het onderwijs zoals het was in nazi-Duitsland, in de oude USSR en in Noord Korea?
  Dictaturen proberen altijd de kinderen te indoctrineren. Niet hoe ze moeten denken, maar wat ze moeten denken.

  Liked by 2 people

 3. templars2017 // november 14, 2017 om 23:45 //

  Yup ze hebben het op onze kinderen gemunt , een echte dictaturen streek, die elite gaat echt niets uit de weg om hun macht op lange termijn te verzekeren.
  Hoeveel van dit plan echt zal werking hebben is nog maar de vraag , niet alle ouders van alle kinderen zijn EU gezind , en de tijden geven ook hun schaduw af ,ze zijn niet allemaal volslagen achterlijk , er zijn er nog ,veel hoop ik, die hun hersenmassa kunnen gebruiken.

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s