Nieuw

Boycot Heineken !

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8287 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on Boycot Heineken !

 1. Heineken ontving van min Plumen vorig jr 6 miljoen subsidie voor de overname van een Afrikaanse brouwerij ,”goed voor de economie daar ,is geen heel hoog bedrag ,maar wel als je dat aan een miljarden bedrijf geeft ? Het bedrijf werd een groot sucses ,maar Heineken betaalde veel minder belasting daar ,als toen het nog in Afrikaanse “handen was ,”slimme constructie,s ! Door het mordeniseren van het bedrijf ,maakten machine,s veel Afrikaanse arbeiders overbodig !

  Liked by 3 people

 2. Republikein // november 15, 2017 om 00:09 //

  Ik heb de hele dag naar massavernietigingswapens gekeken en bier gedronken.

  Like

 3. dit gaat ze klanten kosten, geen hond die daarin trapt

  Liked by 1 persoon

 4. Gelukkig hoeven wij niet te boycotten: Heineken, kattenzeik-bier. Hier mag van ‘de grote baas’ 😉 alleen Warsteiner de voordeur passeren.

  Liked by 1 persoon

 5. Heineken bier is in het buitenland heel duur, ook in Afrikaanse landen, in Afrikaanse landen, ook in Z.Amerika, laten ze de lege Heineken flessen op de tafel staan, mogen niet weggehaald worden door de waitress, om te laten zien dat ze meer geld hebben dan de andere klanten, ik heb nooit begrepen wat er zo speciaal aan dat bier is, het heeft weinig of geen smaak, geef mij maar een Duvel of ander Belgisch bier,of een Faxe enz, daar is wel smaak aan , proost!

  Like

 6. Niet te zuipen dat pis.

  Like

 7. Republikein // november 15, 2017 om 12:00 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: