Nieuw

Biker Clubs Now Violently Attacking Muslim Immigrants In Germany

Europe is in chaos; Over the last year, German Chancellor Angela Merkel has allowed over one million Muslim migrants to come to Germany.

Many of these refugees are young, uneducated males, with no skills, no understanding of German, and no plans on assimilating.

As terrorist attacks and sexual assaults by these Muslim newcomers become more common throughout Europe, many Germans are regretting inviting these people to their country.

Now there are multiple reports of German biker clubs roaming the streets of German cities, attacking Muslim immigrants. Two Pakistani men were recently hospitalized after getting attacked by a group of 20 German bikers.

The Cologne, Germany newspaper, Express, reports large groups of rocker and hooligan gangs are now organizing themselves via Facebook to meet in downtown Cologne and other German cities to start “manhunts” of foreigners…

readmore>>
ridebrotherhood
Also published on Zeepertje.com

Related; thenewyorkevening>>

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1539 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

7 Comments on Biker Clubs Now Violently Attacking Muslim Immigrants In Germany

 1. Doen ze soms toch nog iets nuttigs. Nu maar hopen dat ze niet de echte vluchtelingen pakken maar het tuig dat hier alleen heen is gekomen om rotzooi te trappen en te verkrachten. Die mogen ze hard aan pakken zodat ze luid gillend Europa weer ontvluchten. Dan houden we de echte vluchteling over.

  Liked by 2 people

 2. Voordat ze al die motorclubs verbieden en vastzetten, hier eerst nog wat werk laten doen, Ruttes werk !

  Liked by 1 persoon

 3. templars2017 // november 14, 2017 om 18:13 //

  Als die gasten er zich gaan van aantrekken kun je er van op aan dat er iets fundamenteel verkeerd is ,normaal dulden ze geen inmenging in hun zaken en gaan ze zich ook niet moeien met zaken die de hunne niet zijn.
  Als ze dus georganiseerd naar buiten treden da weet je dat er iets loos is , bikers die over de grenzen van hun eigen rivaliteit de burgers gaan ontlasten van iets dat zelfs bij hen niet door de beugel kan is een teken aan de wand.
  Wat gaat de polcor bende daar aan doen, ze oppakken ,er de politie op af sturen ,of ze gewoon laten doen ?
  Ik ben de mening toegedaan ,laat ze hun ding doen , het is voor de burger goed en het is goed voor hun eigen imago , tenslotte niemand heeft hen iets gezegd of gevraagd ze doen het uit eigen initiatief.
  Geef ze de ruimte………….

  Liked by 2 people

 4. De Duitse politie is vast blij, dat een hoop werk uit haar 2 linkerhanden wordt genomen.

  Liked by 2 people

 5. Stef als er inderdaad echte vluchtelingen zijn dan zul je die waarschijnlijk niet op straat tegen komen om rotzooi te trappen.

  Liked by 2 people

 6. Bert, de bikers zullen, neem me niet kwalijk, een linkse gas hendel moeten monteren zodat je al rijdend je blaffer kan gebruiken.

  Liked by 3 people

 7. Waar kan ik lid worden?

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s