Nieuw

Bataclan: De horror die verzwegen werd

Velen van ons herinneren zich met afschuw de noodlottige nacht in Parijs op de avond van 13 november 2015, waar meer dan 130 mensen slachtoffer werden van moslimterreur. Maar pas nu, twee jaar later, komen de details aan het licht die de horror illustreren die de daders de vrije loop lieten.

Een onderzoekscommissie die in Parijs is opgericht, heeft de afgelopen maanden de gebeurtenissen rond de islamistische aanval onderzocht. Voor dit doel werden de betrokken politieagenten ondervraagd, waaronder een hoofd van de operaties, die alleen in het officiële protocol verschijnt als “M.T.P.” Volgens zijn verklaring kwam hij bij de Bataclan aan toen de terroristen daar reeds met schieten waren gestopt en slechts af en toe een schot te horen was. In de Bataclan, die zich uitstrekt over verschillende verdiepingen, waren al bij de ingang de eerste slachtoffers te zien, die waarschijnlijk meteen doodgeschoten waren.

“Mensen werden onthoofd, er waren seksuele handelingen met vrouwen”
Over de tweede verdieping vermeldt hij in afschuw: “Zij [de daders] bliezen zich naar boven [een gesloten deur werd opgeblazen].  Mensen werden onthoofd, afgeslacht, van ingewanden ontdaan. Er waren seksuele handelingen met vrouwen en genitale verminkingen. Als ik me niet vergis, hebben ze de ogen van sommige mensen eruit gerukt.”

Origineel citaat uit het verhoor: “Ils se sont fait exploser. Il y a eu des personnes décapitées, égorgées, éviscérées. Il y a eu van de mimiques d ‘actes sexuels sur des femmes et des coups de couteau op het niveau van de génitaux van appareils. Si je ne me trompe pas, les yeux de certaines personnes de été arrachés. ”

Geen woord over de martelingen van de slachtoffers in de Duitse media
Aanvankelijk hield de Franse overheid deze informatie blijkbaar onder pet. Pas met het verschijnen van het officiële protocol werd bekend aan welke martelingen de slachtoffers in de Bataclan waren blootgesteld geweest. Maar zelfs nu, een paar dagen na de publicatie van het protocol, kan men in Duitsland er niets over lezen, in tegenstelling tot andere media in het buitenland. Op 15 juli meldde de Engelse Daily Mail bijvoorbeeld: “„French government ’suppressed gruesome torture‘ of Bataclan victims as official inquiry is told some were castrated and had their eyes gouged out by the ISIS killers“

Zijn Duitse journalisten dommer dan hun Britse collega’s?
Dus de vraag is: Zijn Duitse journalisten dommer dan hun Britse collega’s en beheersen ze niet de Franse taal? Wat is de reden dat alle media in Duitsland stil zijn?  Wij zijn van mening dat dergelijke informatie meer dan belangrijk is voor het publiek om een ​​beeld te vormen van het martiale geweld wat islamisten gebruiken om hun religieuze oorlogvoering naar Europa te brengen. Het feit dat minstens één van de moordenaars als “vluchteling” via de Balkanroute naar binnen is gereisd moet ons alarmeren. En leiden tot de conclusie dat de Duitse regering zijn falen en medeschuld eindelijk eens erkent, niet alleen voor het Franse, maar nu ook voor het Duitse terrorisme, en dienovereenkomstig handelt.

En hier is een ooggetuigenverslag van Jesse Hughes van de Eagles Of Death Metal:

“De dag erna waren de moslims in het stadion tijdens de twee minuut stilte aan het boeroepen, en de pers meldde het amper.

Ik zag moslims tijdens de aanval op straat feesten. Ik zag het met mijn eigen ogen. In real time! Hoe wisten ze wat er aan de hand was? Er moet een overeenstemming zijn geweest…

Ik zag ongeveer zeven mensen sterven. Sommige van deze mensen waren minder dan een meter van de barrière verwijderd. Ze hadden zich kunnen terugtrekken en blijven leven, maar ze waren zelfs te bang om zich om te draaien. Ik herinner me een vrouw die daar met opgeheven handen in een houding van onderwerping stond.

De terrorist zag haar uiteindelijk en alles wat ze deed was zeggen: “Nee, nee, nee.” Ze stond daar als iemand die zich overgeeft aan de dood. Ik schreeuwde tegen haar: “Hé!”, maar ik denk dat ze me niet kon horen. Ze was zo bang, ik denk dat ze het al had opgegeven.

Ik schrijf de volledige verantwoordelijkheid toe aan de linkse mentaliteit. Als je mensen vertelt dat ze zichzelf niet kunnen verdedigen en ze behandelt als kinderen, verzwak je ze tot een punt waar het in leven blijven minder dan een meter verwijderd is, en ze niet langer meer in staat zijn om dit waar te nemen, omdat ze te bang zijn… ”

Bron:

http://www.journalistenwatch.com/2017/11/13/bataclan-der-horror-der-verschwiegen-wurde/
Offizielles Protokoll auf der Homepage der französischen Nationalversammlung
Bericht in der „Daily Mail“
Attentäter kam über die Balkanroute (Welt vom 15.11.2015)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8466 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Bataclan: De horror die verzwegen werd

 1. Verschrikkelijk…
  Als pleister op de wond kwam de vuile klootzak en moslim ratten vriend STING bij de heropening, insallah zingen……
  Ook dat werd gewaardeerd door de vuige links troep.

  Liked by 6 people

 2. Nieuws wat niet gewenst is wordt door de n.o.s ook verzwegen Duitsland is daar kampioen in.
  En het zogenaamde nep nieuws komt voornamelijk van de officiële media kanalen.

  Liked by 4 people

 3. Henk der Niederlànder // november 14, 2017 om 13:02 //

  Maar jah Ron, wij hebben een wijf in de regering die het ”nepnieuws” uit Rusland gaat onderzoeken.
  Dat deze dagdwaas eerst maar eens begint over het nepnieuws wat door zowat de hele westerse msm uitgestrooid word over de verschillende bevolkingen.

  Liked by 4 people

 4. Esperanza // november 14, 2017 om 14:52 //

  Liked by 2 people

 5. Piet Karbiet // november 14, 2017 om 16:28 //

  Horror. Direct na deze feiten werd er alles aan gedaan deze gruwelijkheden stil te houden. Je moest veel goed op de internetz zoeken naar feiten. Of men dacht dat je dit verzon. Na 45 jaar wewt men nu ook pas dat de Israelische atleten in Munchen bij de gijzeling door Palestijnen vreselijk werden verminkt en zijn doodgebloed. De Duitse politie hield dit ook stil. Schoften.

  Liked by 4 people

 6. Het wordt stil gehouden voor de massa omdat er anders geen houden aan zou zijn ,de linkse schoften weten dat en de regeringen weten het ook, ze zijn bang van het volk ,het volk dat ten koste van alles afgeschermd wordt ,lees dom en onwetend gehouden wordt, het is heel erg dat de heersende klasse tot dergelijke daden in staat is .
  Een aanslag is georganiseerde moordpartij ,er is niets moois aan ,maar de echte beelden en de echte vaststellingen zouden op de netvliezen van eenieder moeten gebrand worden zodat ze het nooit meer vergeten.
  Wat baat het om hetgeen dat gebeurt is te verdoezelen om zogezegd de trauma’s te beperken ,het is even erg als de daders als je de daden mee helpt te verdoezelen ,nooit gehoord van medeplichtigheid!!
  Wel medeplichtig zijn al diegene die het helpen weg stoppen ,hoe kan je een volk bewust maken van een dergelijk gruwelijke gebeurtenis als ze verdomme niet eens mogen zien wat was aangericht, het is zo dat niet iedere maag het kan verteren , maar proberen het te verwerken met ballonnen en liedjes en slogans gaat niet werken want ze weten niet eens wat ze aan het verwerken zijn ,het enige dat er te verwerken is ,is het beeld dat ze zelf moeten genereren in hun hoofd ,de fantasie zal nooit de beelden geven als hetgeen echt is gebeurt.
  De massa leeft in een wereld die gemaakt is en gelooft enkel wat hen ,voorgekauwd , gezegd wordt.
  Kritisch denken ,eisen te weten wat er echt gaande is ,is niet meer aan de orde van de dag.
  Waarom denk je dat in een assisenproces de jury alle foto’s van de misdaad ziet ,alle details hoort , en daarna in afzondering moet beraadslagen ? omdat ze geconfronteerd worden met het “kwaad” met wat een mens een ander mens kan aandoen ,het is niet zelden dat er iemand uit een volksjury bijstand nodig heeft omdat het allemaal te veel wordt.
  Een mens onthoud en realiseert zich het meest met belden ,dan pas met woorden ,dit is omdat beelden veel intensiever de neus op de feiten drukt, er is geen fantasie of voorstellingvermogen vandoen het beeld zegt alles , woorden daarin tegen moet verwerkt worden en er is een hoop inlevingsvermogen en voorstellingsvermogen nodig om het in een context te plaatsen en dan nog kan het nooit tippen aan het zien van één beeld.
  Daarom gebruiken ze in de media zoveel ,soms moeilijk te begrijpen woorden , om het de geest van de massa het zo moeilijk mogelijk te maken een juist beeld voor te stellen van wat er echt gaande is ,of is geweest.
  Hoe zouden mensen reageren mochten ze de rauwe waarheid mogen ervaren, tot in de gruwelijkste details ? denk je dat ze nog veel bloemetjes gaan neerleggen ? en als het dan nog eens zou uitkomen dat de regering wist dat dergelijk individu’s iets dergelijks van plan waren?
  Het zou een heel ander beeld geven ,een beeld van verzet ,van ongekende woede ,er zou gerechtigheid geëist worden !!
  Daarom veel woorden en geen beelden , er is een spreekwoord dat zegt “veel beloven en weinig geven ,doet alle zotjes in vreugde leven”
  We krijgen veel beloftes en weinig invulling…………………….

  Liked by 1 persoon

 7. Het is bijgeplakt in het zegelboekje…..word binnenkort ten gelde gemaakt vermoed ik….

  De waarheid omtrent MH17 is ook nog steeds onder die steen, bij Rutte….

  Liked by 3 people

 8. Met die Ollongreun krijgen we zweedse toestanden in NL, handlangster van het salafisme.

  Liked by 3 people

 9. Dat deze gruwelijke feiten krampachtig onder de pet worden gehouden mag geen verbazing wekken.
  Het excuus zal zijn dat het de nabestaanden moet worden bespaard om dit in de volledige openbaarheid te brengen en de privacywetgeving zal ook nog wel een rol spelen.

  De echte redenen zijn natuurlijk het voorkomen van een spontane volkswoede die zich wel eens zou kunnen richten op bepaalde politici die direct verantwoordelijk zijn voor het toelaten van miljoenen vluchtelingen. Waarvan ieder normaal denkend mens kan weten dat dit uit moet draaien op een blijvende ontwrichting van onze open en vrije Westerse samenleving.

  Betonblokken moeten ons z.g. beschermen tegen terreur, terwijl er nota bene plannen zijn om vanuit Libië en Libanon rechtstreeks de potentiele terroristen over te laten komen via een luchtbrug.
  Dit om de mensensmokkel over de Middellandse Zee tegen te gaan en dus het aantal slachtoffers door verdrinking drastisch te laten verminderen. Over arrestaties van de mensensmokkelaars horen we al jarenlang totaal niets. Want dan zou wel eens aan het licht kunnen komen dat linkse activisten een zeer belangrijke rol hebben gespeeld tot op de dag van vandaag. Dus medeverantwoordelijk zijn voor chaos, dood en verderf.

  Het bewust verzwijgen van de harde feiten is niet alleen een vorm van ongewenste censuur, maar duidt ook op een bijzondere kwaadaardige mentaliteit t.a.v. de eigen autochtone bevolking die alles maar gelaten over zich heen moet laten komen zonder kennis te mogen nemen van de realiteit.
  Inderdaad mogen we dan spreken over een zekere vorm van medeplichtigheid aan de huidige terreurdreiging die als een zwarte wolk boven West-Europa blijft hangen.

  Het openlijk toegeven van de eigen cruciale fouten die zijn gemaakt door het openstellen van de buitengrenzen van Europa om zodoende al het leed van de Derde Wereld, inclusief de onderlinge bloedige vetes in het Midden-Oosten hier naar toe te importeren zou een politieke zelfmoord betekenen en t.g.t. het gelijk van de z.g. populisten bevestigen.

  Dit scenario moet tot iedere prijs worden voorkomen en de rekening mogen wij betalen. Letterlijk en figuurlijk door de gigantische financiële gevolgen en de voortdurende terreurdreiging, om over sterk toenemende criminaliteit maar te zwijgen.
  De linkse tactiek en excuses die inhouden dat wij de hier al aanwezige moslimpopulatie niet onnodig mogen stigmatiseren door volledige openheid van zaken te geven werkt in de praktijk allang niet meer door de harde realiteit en het internet.

  Volksverlakkerij en het demoniseren van politici is slechts een tijdelijke oplossing om de huidige rampzalige opengrenzen-politiek nog even vol te kunnen houden.
  Op een gegeven moment wordt er absoluut een bepaalde limiet overschreden en dan zal de jarenlange opgekropte woede van het volk zich rechtstreeks gaan keren tegen de bureaucraten in Brussel en Straatsburg en de politieke elite.

  Duitsland worstelt nog steeds met de naweeën van de twee verloren Wereldoorlogen en betaalt nog steeds tot op de dag van vandaag de rekening hiervan d.m.v. het opvangen van 1 miljoen economische vluchtelingen. De onvermijdelijke gezinshereniging moet nog op gang komen, evenals de niet ingecalculeerde bloedige geschillen tussen de Soennieten en de Sjiieten die zich in de toekomst ook hier zullen openbaren.

  Zaken waar Merkel niet aan gedacht zal hebben bij haar ruimhartige uitnodiging aan het wrakhout van de Arabische Lente om zodoende het nationale geweten enigszins te ontlasten.

  Een beslissing waar over honderden jaren verbaasde historici zich het hoofd over zullen breken.

  Mits die historici nog van Westerse signatuur zijn en geen Islamitische Schriftgeleerden.

  Like

 10. stukatotherescue // april 17, 2019 om 07:26 //

  Er zit een verdeel en heers tactiek achter, dus laten we ons vooral niet gek laten maken en meedoen aan het spelletje. https://www.youtube.com/watch?v=x8Nt9II3ll8

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s