Nieuw

Wanneer kun je spreken van een Marokkanenplaag ?

Die vraag drong zich aan mij op na de beelden van ‘feestende’ Marokkanen na afloop van een voetbalwedstrijd. Op veel plaatsen in geheel Europa ontstond overlast, vernielingen en zelfs plunderingen.

En dus vroeg ik me af hoeveel Marokkanen ons teisteren er eigenlijk in Europa leven. En als je dan een beetje gaat rondkijken op het onvolprezen internet ontdek je toch eigenaardige feitjes. Zo is de bevolking van Marokko sinds 1900 verachtvoudigd?!?  Wtf!! Van 3,8 miljoen in 1900 naar 33.986.655 in 2017. En dat zijn dan de Marokkanen die in Marokko leven. Hoeveel zitten er dan in Europa ? (vroeg Tijl zich verbijsterd af)

Frankrijk 1.050.100

Spanje 750.000

België   429.580

Italië   400.537

Nederland 368.838

Duitsland 102.000 (?)

Verenigd Koninkrijk 50.000

Zweden 20.000

Denemarken 15.000

Zwitserland 13.500

Noorwegen 7400

En dat zijn dan de officiële aantallen waarbij niet vermeld wordt of daar in hetscreenshot_1512 buitenland geboren Marokkanen bij gerekend zijn, het zouden er dus ook makkelijk nog veel meer kunnen zijn. Een optelsommetje laat zien dat er in Europa dus 3.206.955 rondhangen rondlopen. Ruim drie miljoen….

Tijd om te kijken naar de verklaring van het woord “plaag”.

 

 

 

 

1) de plaag zelfst.naamw. (m./v.) Uitspraak:   [plax] Verbuigingen:   plagen (meerv.) gebeurtenis waar veel mensen veel last van hebben, meestal veroorzaakt door kleine dieren Voorbeelden:   `muizenplaag`, `sprinkhanenplaag

2) gebeurtenis waar veel mensen veel last van hebben.

3)De voortdurende aanwezigheid van ongedierte, vooral in groten getale.

4) Let op: Spelling (deels) uit 1864: v. (plagen), kwelling, verdriet; geesel; kastijding, straf; onheil, ramp; (bijbelsche uitdrukking.) de tien plagen van Egypte.
~GEEST, m. (-en), kwelduivel, demon; [figuurlijk] die onophoudelijk plaagt en lastig is.

5) grote ramp of kwelling vb: we hadden deze zomer een mierenplaag.

Nou we voldoen met enig gemak aan een paar van de omschrijvingen; gebeurtenis waar veel mensen veel last van hebben, de voortdurende aanwezigheid van ongedierte, vooral in groten getale.

screenshot_1125

Tijl had voor zichzelf al de conclusie getrokken dat er een Marokkanenplaag is maar aan de hand van deze aantallen en de omschrijvingen van het woord plaag is het nu dus ook officieel. We worden geteisterd door tenminste 1 plaag, Tijl heeft namelijk nog niet gekeken hoe het zit met Turken want daar zijn er ook nog een paar van. Tijl wil daar volgende week nog wel even naar kijken. Waarom volgende week ? Nou neem me niet kwalijk maar ik wil voorkomen dat ik in een diepe depressie raak, Tijl werd van dit beeld al niet vrolijk en in een vlek moet je niet wrijven zeggen ze.

keys-2147537_640Tijl Uylenspiegel

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 941 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (500 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

26 Comments on Wanneer kun je spreken van een Marokkanenplaag ?

 1. Het woekert als een schimmel over Europa. BAH!

  Liked by 1 persoon

 2. 368.838 te veel , opvallend dat ze bijna niet in Zweden, Noorwegen, Zwitserland en Denemarken aanwezig zijn

  Like

 3. “Wanneer kun je spreken van een Marokkanenplaag ?”

  Als je zonder veel moeite een paar honderd voorbeelden kan verzamelen:
  https://fubar.mobi/category/marokkanenprobleem/

  Liked by 1 persoon

 4. Vroeger,25-30 jaar geleden hoorde je op straat ” met de turken hebben we niet zo veel last, die zijn veel gematigder dan de marokkanen” Niemand had eigenlijk iets tegen de Turken ( toen gastarbeiders en hun kinderen). In die tijd zag geen Turken met Marokkanen omgaan,. Dat is anno 2017 wel IETSJE anders, door hun gedeelde religie hebben de marokkanen hun haat tegenover ons overgebracht op de Turkse gemeenschap, als een besmettelijke ziekte, erg jammer , Nu haten de Turken ons ook. Weer heeft die vreselijke religie haat gekweekt in een oorspronkelijk gematigd moslim volk

  Like

 5. ach, er is ook een lichtpuntje….ze gaan allemaal ook weer dood. Voor mij is de plaag al 40 jaar geleden begonnen, toen waren Marrokanen reeds hinderlijk aanwezig en constant bezig met uitlokken van ruzies waarbij ze wel begonnen in groepsverband.

  Tegenwoordig zijn ze rijk, hebben allemaal wapens, kunnen beschikken over alle mogelijke informatie via agenten, ambtenaren en andere wegen zoals telecom bedrijven en direct marketing, en de politie blijft ver uit hun buurt. Kwestie van heel blijven. Doet de politie dat niet zoals een aantal jaren geleden in Bergen op Zoom dan eindigen de betrokken agenten en officieren van jusitie in een jarenlang durende stortvloed van aanklachten en processen, om ook in hun prive leven geen rustig moment meer te hebben…..zeg maar tegen papa dat zijn vrienden Hassan en Mo hem missen….zoiets van die strekking….

  En dat is de macht van de drugswereld en geld, je kan alles kopen en je kunt iedereen last bezorgen op een wettelijk toegestane manier, en op een onwettige manier.

  Hoe meer kapitaal, hoe minder iemand nog te raken is, als ze het goed doen ten minste.

  De Marrokanen plaag is meer dan ene plaag, een plaag is tijdelijk. Zelf zien ze het natuurlijk anders, en gelijk hebben ze. Allah schenkt de dapperen de wereld, en Nederlanders zijn niet zo dapper…..ze durven niks….doen se wel iets komt hun naam met adres in en proces verbaal die Agent Hassan 23 dan even paste copy doorstuurt, kunnen Mo & Co daarna op huisbezoek….

  Onze wereld van normen en waarden is kapot, enkel een blanke voor de rechter moet nog aan normen en waarden voldoen, en voelt straf ook nog als straf. Mo & Co daarentegen maakt het niets uit, nieuwe omgeving is geld verdienen en contacten leggen.

  Het falen van onze wetten is de voedingbodem voor onse eigen ondergang, en het aanpassen van onze wetten is steeds gebaseerd op ons als dader, niet als slachtoffer.

  Daar valt geen garen meer van te spinnen, enkel stof te rapen…

  Liked by 3 people

 6. Men kan oprecht spreken van een Marokkanenplaag als deze etnische minderheid voldoet aan de volgende omschrijvingen of specificaties: (wijzigingen voorbehouden).

  Deze etnische minderheid moet een prominente plaats innemen in de Misdaadstatistieken.

  Deze etnische minderheid moet moeilijk of totaal niet in te passen zijn in het Arbeidsproces.

  Voorts buitengewoon hoog scoren in de Werkeloosheidsstatistieken.

  Wekelijks een groot aantal gastrollen vervullen in Opsporing Verzocht.

  Een groot aantal jongeren misbruik laten maken van de Wajongregeling.

  Verdacht vaak op ‘excursie’ gegaan zijn naar Syrië om aldaar zijn religieuze plichten te vervullen.

  Bij zijn terugkeer de rol van slachtoffer te vervullen en vervolgens een beroep te doen op onze Sociale Voorzieningen.

  Hun studie op het VMBO voortijdig te onderbreken voor een loopbaan als drugskoerier, souteneur, plofkraker of hulpimam.

  Open staan voor radicalisering, prutsen met chemicaliën en het kapen van vrachtauto’s.

  Eigenlijk alleen geschikt zijn als rapper in een min of meer normale baan.

  Door al deze specifieke eigenschappen verantwoordelijk zijn voor een spontane opmerking van een gerespecteerd politicus met als gevolg dat de goede man zich voor het Gerecht moet verantwoorden.

  Wij moeten helaas vrezen dat dit nog maar een summiere opsomming is. Maar het moet wel enigszins overzichtelijk blijven anders gaan die Linkse activisten weer te keer en voordat men het weet staat men te boek als een populist.

  Hoewel deze term eigenlijk een compliment is en staat voor aanhanger van een Verzetsbeweging tegen de radicale Islam en aanverwante zaken.

  Liked by 5 people

 7. Goed stuk Tyl, niet depri worden, een goeie vloedgolf en er zijn er een paar honderd duizend minder…

  ….ik denk trouwens dat enkel de enkel paspoortigen zijn geteld, want er zijn er hier echt veel meer dan jou cijfers….net als de telling van het aantal moslims, het is niet te tellen als je met halve policor cijfers werkt.

  Like

 8. Je wordt bedankt Tijl:

  Like

 9. Dit heb je nodig:

  Like

 10. Tijl Uylenspiegel // november 13, 2017 om 16:35 //

  Die (16.30) had ik al een hele tijd bij m’n afbeeldingen staan om ooit een keer te gebruiken !

  Liked by 1 persoon

 11. Tijl Uylenspiegel // november 13, 2017 om 16:40 //

  “Ach , er is ook een lichtpuntje….ze gaan allemaal ook weer dood.” Dat mag dan zo zijn Duchesne maar niet voordat ze een hele rits nakomelingen op de wereld te zetten….

  Like

 12. @peterbarcelona // november 13, 2017 om 16:20 /

  Turken waren altijd al fout.
  Of ben je vergeten hoe ze Constantinopel uitgemoord hebben?
  Ze vielen iets minder op dan Marokkanen, omdat dat slecht was voor hun heroïnehandel.

  Like

 13. Esperanza // november 13, 2017 om 16:41 //

  Hilarisch, Tijl, hoe je vinger op zere plek legt!

  Like

 14. was het maar zo simpel. En dat aantal van Duitsland klopt van geen kanten. moet nog een cijfertje voor. En we kunnen beginnen met ze allemaal naar hun kolonisator Frankrijk te sturen. Die hadden tenslotte ook de lusten dus laten ze nu ook maar de lasten hebben.

  Like

 15. Tijl Uylenspiegel // november 13, 2017 om 16:44 //

  Like

 16. Esperanza // november 13, 2017 om 16:55 //

  Gouwe Ouwe

  Like

 17. Eén enkele mug in de slaapkamer en ik heb daar last van. Je vraagt wanneer we kunnen spreken van een marokkanenplaag ?!!

  Like

 18. Tijl Uylenspiegel // november 13, 2017 om 23:07 //

  Het zal je misschien verbazen trebor maar ik heb niet zoveel vertrouwen in de officiële grafieken, zeker niet als het om allochtonen in ons land gaat.

  Like

 19. trebor2110 // november 13, 2017 om 23:14 //

  Nee het zullen er zeker meer zijn en dan nog de illegalen erbij in ieder geval 30
  http://wijzijnhier.org/who-we-are/

  Like

 20. De plaag is inmiddels in Culemborg en Tiel neergestreken en gedragen zich als sprinkhanen.
  https://www.geenstijl.nl/5139421/stroomstoring-massale-plunderingen-in-culemborg/

  Like

 21. De neergang van Nederland voltrekt zich sneller en sneller.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1198054/plunderingen-in-tiel-tijdens-stroomstoring

  Like

 22. 1 moslim is er al 1 teveel

  Like

 23. Tijl Uylenspiegel // november 14, 2017 om 00:44 //

  Tegeltjeswijsheid;
  Als er 1 moslim in de straat woont is de hele buurt naar de kloten.

  Like

 24. ieznogoedh // november 15, 2017 om 05:10 //

  Een plaag is het als het er meer dan twee zijn.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s