Nieuw

Vervolging van Christenen door moslimmigranten gaat van AZC’s naar de straat

Nadat verschillende rapporten lieten zien dat Christenen stelselmatig worden vervolgd in Duitse asielcentra, is het probleem nu verplaatst van de AZC’s naar de straat.

Gottfried Martens, de voorganger van een vrije kerk in Berlijn, beweert dat terwijl het afgelopen jaar of zo asielhuizen veel veiliger zijn geworden voor christenen, hij de vervolging van christenen, vooral bekeerlingen uit de islam, heeft zien voortduren, bericht Die Welt.

“Velen die een jaar geleden in opvangcentra voor vluchtelingen zaten, hebben nu een privéwoning”, zei Martens, maar beweerde dat aanvallen op christenen nu op straat of op metrostations plaatsvinden.

(niet alleen in Duitsland, Fub:)

Het afgelopen jaar zijn er over het hele land verschillende aanvallen op Christenen geweest, waaronder de moord op een Afghaanse vrouw in Prien am Chiemsee waarvan de politie gelooft dat ze er een religieus motief achter zat.

(en in Frankrijk, Fub:)

De 38-jarige moeder van vier werd in mei door een mannelijke moslimse Afghaanse asielzoeker doodgestoken en terwijl de politie een religieus motief vermoedde, ontkende de plaatselijke protestantse kerk dat de daad iets met religie te maken had. (fucking, fucking, lafhartige Collaborateurs, Fub)

In september vond opnieuw een aanslag plaats in Berlijn, waar een 23-jarige Afghaanse mannelijke bekeerling door jonge mannen in een door migranten bezet stadsdeel van de stad werd mishandeld nadat ze hem met een kruis om zijn nek zagen.

Ado Greve van de christelijke liefdadigheidvereniging Open Doors, die vorig jaar een uitgebreid rapport publiceerde over geweld tegen christenen, zei: “Degenen die worden aangevallen, willen meestal geen aandacht trekken en hebben vaak het gevoel dat ze onvoldoende hulp krijgen van de autoriteiten. De politie kan alleen reageren op specifieke gevallen.”

Rosemarie Götze, bekend als zuster Rosemarie, vindt dat de situatie helemaal niet is verbeterd voor Christenen in het Berlijnse district Neukölln, waar de aanval op de Afghaanse bekeerling plaatsvond.


Een video die wij hadden staan dat Christenen in Nederlandse AZC’s door Mohammedanen worden geterroriseerd is door You-Tube gecensureerd: Video: moslims terroriseren christenen in AZC’s

(als we alle video’s op onze eigen server willen zetten hebben we meer tijd nodig, die we niet hebben, en (server)ruimte die we kunnen kopen, maar wat weinig zin heeft als we de tijd niet hebben om alles te uploaden…)


Elke zondag houdt ze een Duits-Perzische dienst en hoort harde kritiek op de islam van Afghaanse en Iraanse gemeenteleden die zeggen dat ze de islam haten en sommigen weigeren zelfs om met moslims te praten.

Zuster Rosemarie zei dat er maar weinigen durven te spreken over de aanvallen: “Ze zijn bang dat ze zullen worden aangevallen of dat hun gezinnen die nog steeds in het buitenland zijn, er kennis van nemen dat ze christen zijn geworden.”

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2017/11/09/islamic-persecution-christians-continues-germany-private-housing/

Doe mee met 912 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8017 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Vervolging van Christenen door moslimmigranten gaat van AZC’s naar de straat

 1. Burgemeester van Clichy-en-Garenne, een voorstad van parij, zegt op TV dat moslims op straat pamfletten uitdelen met de tekst: dood de joden.

  Like

 2. parij = Parijs

  Like

 3. Parijs is al verloren net als zoveel west Europese steden

  Liked by 1 persoon

 4. Het probleem zit nog steeds bij de roverheden die met 2 maten meten. Die vuile verraders zal eerst mee afgerekend moeten worden.

  Like

 5. Skeeter, en hoe moet men dat in de praktijk vertalen?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: